Ikinci kez evlenmek

Ben yazayım benimki Almanya
İnsanlar genel olarak bir mal gibi, sosyal hayat gerçekten ölük🙈
Yani dışarı çıkınca bile erkekler gelip konuşmuyor flört etmiyor yok öyle bir şey
Ben aynı spor klübüne 3 yıldır gidiyorum 1.yılın sonunda bana merhaba dediler🙈
En son işyerimde bir arkadaşım bekar arkadaşıyla tanışmamı tavsiye etti ama bu çocuk da yabancı Alman değil. Yani öyle tanışmaya vesile olacak insan da pek yok
Valla bir tavsiyem yok bu yüzden😶 Sosyalleşmek bile bir işe yaramayabiliyor

Sosyal olarak sıkıldığım için yakında taşınmak istiyorum zaten
Aynen sizle daha önce yazismistik zaten. Burdaki sosyal hayat beni daha da depresyona sokuyor zaten, insanlarin o tutumlari, asosyal oluslari. Merhaba, nasilsin diyosun adam sadece tesekkür ederim diyor gerisi yok:)) Gecen birine ist alles in Ordnung dedim, neden sordun diyor. Icimden yarabbi sabir cektim.

Açık konuşayım ben 32 yaşındayım hiç evlenmedim. Cevremde bir sürü bekar arkadaşım var. Konuyu okuyunca herhalde 50 dır demistim. 33te ne varki? Hangi Avrupa ülkesinde 30larda herkes evli? Böyle bir ülke duymadım ben. Yaşınız geç değil. Şu an turkiyede ekonomik krizden millet anca ilk evliliğini 30larda yapıyor. Biraz rahat olun yahu.
Bu işin sırrı akışına bırakmak. Ne zaman evlenmem lazım kodundan çıkınca o zaman oluyor. Bu arada kısmet ise evde bile insan bulur. Eş dost arasında tavsiye edilenler oyle evleniyor. Zaten Almanya-da iseniz sokakta çarpsan birine en az biri türk çıkıyormuş.. cafede temkinli olmak kaydıyla tanisabilirsiniz. Veya kitap klüpleri olabilir..
Burdaki bu yaslardaki türklerin geneli evli valla. Bu arada kac senedir burdayim, tanistigim türklerin sayisi bes parmagi gecmez diyebilirim.

Amerika'ya tasin.
Bir arkadaşım 3. evliliğini yapacak 30 yaşında 😅
3 ü de farklı milletten.
Herkes bir rahat,
Bir arkadaşım kırmızı ışık beklerken yandaki arabaya laf atıp tanışmıştı kız arkadaşı ile😅
Do you wanna change?hıı? Diye arabasına laf atmış güya, bir kac aya evlenecekler 🤷🏻‍♀️
Biraz daha aptal ve görgüsüzler ama en azından sıcak kanlılar 😅

3 ne yahu ben daha 1 yapamadim :olamaz:

Ekstra bir arayisim olmadı hatta asla bir daha evlenmem bütün erkekler pislik gözüyle bakıyordum... yinede içimde kendime dahi itiraf edemediğim ümidim vardı ..dualarimda eğer böyle bir adam varsa karşıma çıksın yoksa kimse benim yakinimdan dahi geçmesin diye dua ettim ... Eşim karşıma çıkmadan 1 gün önce ismimi rüyamda gördüm ve ikimiz aşk yasiyormusuz arkadan yürürken halimizi gördüm ertesi gün internette derdimi paylaştığım bir platformda ta 18 yaşında üye olmuştum oraya tanıştık yani benim bütün konularimi okumuştur Allah bilir tabi bende onunkileri okudum...neyse konuşmamızın 2. Günü dedimki eğer hayatında hoslandigin veya sevgilin varsa söyle konuşmayı keselim çünkü galiba sana aşık olucam ..yokmuş derken sevgili olduk evlendim işte ...öncesinde istihareye yattım 3 kere olumlu gördüm ...o daha önce hiç evlenmemis biri öyle işte kader kısmet ...asla asla diyordum şimdide hamileyim

Burdaki bu yaslardaki türklerin geneli evli valla. Bu arada kac senedir burdayim, tanistigim türklerin sayisi bes parmagi gecmez diyebilirim.
Orası Almanya ise orada asgari ücretle bile geciniyorlardir. Türkler ondan evlidir. Ama o yaşlardaki Almanların hepsi evli olamaz. Yabancılar bizim gibi erken evlenmez genelde. Turkiyede tanıdık var ise arada citlatin illa sizi sevecek Almanya'da yaşayacak biri çıkar. Şu an türklerin çoğu Almanya gibi ülkelerde yaşamak istiyor. Biraz citlatin memlekettekilere kısmet bu olur mu olur.

İkinci kere evlendiğime hiç pişman değilim çok da mutluyum

Bizi ortak bir arkadasimiz tanıştırdı , ama eşimden önce de görüştüğüm insanlar vardı , kendinize sosyal çevre yapın , dışarı çıkın , yurtdışında daha da kolay insanlar tanışmak , bir cafeye gidip otursaniz bile tanisirsiniz birileriyle

Evleneceğiniz kişinin anne baba iletişimine bakın derim; armut dibine düşer eş adayı olacak kişiyle anlaşamazsanız zorlamayın derim, 1 evliliğim var hala devam ediyor tabi her zaman bol güneşli olmuyor.

Eşimin ablası ikinci evliliğini yaptı, iş arkadaşı vesile oldu tanışmalarına. Enişte yurt dışındaydı, tanışmaya geldi. Giderken biz evlenicez karar verdik dediler çok erken biraz daha tanıyın dedik ama 🤷‍ buarada yaşlar 40-50) sonra aileler tanıştı fln. 1 yıl sonra evlendiler.

Etrafımda ikinci evliliğini yapan insanlar cok daha mutlu. Sanırım birbirlerinin kiymetlerini daha iyi anlıyorlar.
Şuan 1,5 yıllık evliler baya mutlular

Ya konuyla alakasız olacak ama yurt dışında öğretmenlij işleri nasıl oluyor doğma büyüme mi oralısınız

Bir avrupa ülkesinde diyeyim. Yasim 33, ögretmen olarak calisacagim. Yasadigim sehir büyük bir sehir, ama sosyal ortamlara fazla girmiyorum ben, genelde evcilim hele bu aralar hava soguk diye hep evde oturuyorum. Eskisi kadar da kendime bakip süslenmiyorum, ondan mi acaba:) Bir de sartim ilk adimi mutlaka erkek atcak. Sessiz, sakin biriyim o yüzden bana uygun aktiviteler önerirseniz sevinirim:)
Sen baya baya zile basmasını beklemeyeceğim deyip öyle yapmayı düşünüyor gibisin. Öyle evde oturarak olmaz o iş. Pizza söyleyip pizzacı ile evlenmeyi düşünmüyorsan☺️ Yeni çalılacağın yerde tanışırsın . Dernek vakıf vs kendine uygun olana üye ol. Salim bir yapın varsa dil kurslarında bulun. Erkek adım atarda sende biraz sempatik samimi olmalısın. Yoksa o adımı baya beklersin. He maalesef bakımlı kadın seviyor erkekler. Yani badana gibi yüzü kasdetmiyordum ama güzel giyinen alımlı görünen kadınları

Back
X