Doğuma Hazırlık İkinci Kızıma İsim Arıyorum .... Önerileriniz rica olunur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

duyguluvenus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
48
14
98
Merhaba Bayanlar ,

4 yaşında bir kızımız var , adı Duru . Anne Duygu Baba Uğur : ) . Uyumu yakaladık yani çok şükür . Şimdi İkinci kızımız olacak rabbimin izniyle .. İsim düşünmeye başladık . Beğenileriniz ve önerilerinizi iletebilirseniz sevinirim . Teşekkürler .
Buse
Sude
Öykü
Nur
Aklıma ve kulağıma hoş gelenler ...

Buse güzel :)
Öykü pek uyumlu olmamış.

Burcu
Banu
Billur
Ahu
Asu
Asude
Arzu
Arzum
Ebru
Funda
Fulya
Kumru
Sumru
Oylum
Suna
Şule
Tutku
Zuhal

Merhaba Bayanlar ,

4 yaşında bir kızımız var , adı Duru . Anne Duygu Baba Uğur : ) . Uyumu yakaladık yani çok şükür . Şimdi İkinci kızımız olacak rabbimin izniyle .. İsim düşünmeye başladık . Beğenileriniz ve önerilerinizi iletebilirseniz sevinirim . Teşekkürler .
Buse
Sude
Öykü
Nur

Buse öpücük demek
Sude sürmek öğrneğin tarla sürmek. Nur ağır gelir diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum. Anlamı daha güzel olan isimler bulsanız. Acizane fikrim bu.

Buse güzel :)
Öykü pek uyumlu olmamış.

Burcu
Banu
Billur
Ahu
Asu
Asude
Arzu
Arzum
Ebru
Funda
Fulya
Kumru
Sumru
Oylum
Suna
Şule
Tutku
Zuhal

Aklıma birkaç isim daha geldi...

Cansu
Tansu
Birsu
Ilsu
Göksu
Aysu
Aysun
Bennu
Berfu
Gülru

Üniseks isim olarak Umut çok güzel. Bir kıza da güzel yakışıyor.

Merhaba Bayanlar ,

Buse
Sude
Öykü
Nur
"Derin" ismi uyumu bozmaz gibi geldi bana

Merhaba Bayanlar ,

Buse
Sude
Öykü
Nur

Duru cok güzrl bir isim yanına en çok derin yakışır bence :)

MİRA - DERİN VE DEFNE YAKIN ARKADAŞLARIM BU İSİMLERİ DAHA YENİ KOYDULAR O YÜZDEN BU ÜÇÜNÜ ELEDİK .. BAKALIM HER DAKİKA YENİ BİR İSİM GELİYOR AKLIMIZA ....

Back
X