Doğuma Hazırlık İkinci kızıma isim arıyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yagmur_ozlem

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
4
0
16
Malatya
merhaba arkadaşlar ilk kızımın adı yağmur... ikinci bebeğimde kız olucak :) kızıma arkadaş geliyo ama ismi ne olsun bilemiyoruzz uyumlu yada uyumsuz fark etmez bana hyardımcı olurmusunuz? şimdiden sağolun...

ikiz kız arkadaşlarım vardı, birinin adı yağmur diğerinin damla ydı.birbiriyle uyumlu bence. "r" harfiyle sorunum olmasa kızımın adını "duru" koyardım, çok sevdiğim bir isim.."çisem" ismi de hoş, düşünebilirsin..

eylül ismi benimde favorim ilerde birde kızım olursa koymayı düşünüyorum bide nehir ismi çok güzel ama görümcenizin kızının ismi olduğundan olmaz.

benim de ikinci kızım olacak ALLAH ın izniyle
ilk kızımın adı duru..adını ben koydum.ama şimdi pişman oldum çünkü duru derin gibi isimler o kadar çoğaldı ki..
eşim bana bıraktı..ama tabi müdahale de ediyor.ben zeynep koymak isitorum.evet klasik bi isim ama bence hiç eskimeyen güzel bi isim.iki isim koymayı asla düşünmem.ilerde okulda çelişki yaşayabilir.evlendiğinde kızlık soyadını kullanmak isterse yine sorun olur 4 ismi olur..
beril de koyabilirim ama hala kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…