ikinci mikroenjeksiyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
20
0
86
48
İstanbul
KIZLAR ARANIZA YEN KATILDİM SİZLERE MERHABA DİYORUM.BEN 5 AY ÖNCE MİKROENJEKSİYON DENEDİM OLMADI.BENDE VE EŞİMDE BİR SORUN YOK YANİ AÇIKLANMAYAN İNFERTİLİTE.BENİM GİBİ OLUPTA 2 DENEMEDE BEBİŞLERİNE KAVUŞAN VARDİ.AYRICA 1 KALİTE 3 TANE EMRİYO YERLEŞTİRİLMİŞTİ AMA OLMADI BANADA YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
:umursamaz:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

meraba canım bizimkide sebebibelirsiz infertiliteydi bizde geçen sene kasımda tüp bebek denemiştik ama dış gebelik olmuştu ama çok şükür 6ay sonra kendiliğinden hamile kaldım umarım seninde öyle olur canım 15gün soğan suyu kürü yapmıştım hamile kaldım ayda kuru incir suyu kaynatıp içiyordum onların faydasımı oldu bilmiorum ama değişik onları yapmıştım bide ali imran suresinin 38.ayetini çok oku canım allah yardımcınız olsun canımmmkaydirigubbakcemile3

canım allah kısa zamanda gonlune gore versın sıteyı gezersen ınan kendıne yakın cok ornek goreceksın. insallah bu sefer sıkı sıkı annesine tutunacak bebeklerin :)

KIZLAR ARANIZA YEN KATILDİM SİZLERE MERHABA DİYORUM.BEN 5 AY ÖNCE MİKROENJEKSİYON DENEDİM OLMADI.BENDE VE EŞİMDE BİR SORUN YOK YANİ AÇIKLANMAYAN İNFERTİLİTE.BENİM GİBİ OLUPTA 2 DENEMEDE BEBİŞLERİNE KAVUŞAN VARDİ.AYRICA 1 KALİTE 3 TANE EMRİYO YERLEŞTİRİLMİŞTİ AMA OLMADI BANADA YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

selam mrt benimde ilk denemem negatif banada 1.kalite 3 embriyo yerleştirildi ama olmadı ben çok üzgünüm yaa yeni belli oldu 3 gün önce.çok umutlanmıştım

selam mrt benimde ilk denemem negatif banada 1.kalite 3 embriyo yerleştirildi ama olmadı ben çok üzgünüm yaa yeni belli oldu 3 gün önce.çok umutlanmıştım

BİLMEZMİYİM O DUYGUYU ANLATAMAM YA ÇOK KÖTÜ Bİ ŞEYDİ BENDE ÇOK UMUTLUYDUM KESİN GÖZÜYLE BAKIYORDUM AMA OLMADI..

Back
X