Ne mutlu size keşke ben de sizin gibi olginlukla karşılayabilen.Benim oglum var ikinci kiz mi erkek mi deseler herkes farkli cinsiyet ister ama hic onemli degil benim icin. Allahim saglikli hayirli evlat versin. Oglum da olsa kizim da olsa o benim yavrumdur canimdan bir parcadir nasil onu cinsiyetiyle ayirabilirim ki.? Hele ultrasonda o hareketlerinu gördükten sonra tamamen onemini yitirdi benim icin cinsiyeti. O kadar guzel ki masallah yavruma.
Bence sen bebegin dogunca cok farkli dusuneceksin. Cunku benim kuzenim de ikinci bebegini dogurdu erkek ama ikincisi kiz olsun cok istedi agladi dua etti. Bebegi dogunca simdi oyle seviyor ki neden oyle dusundum diye pismanlik duyuyor. Pisman olman icin demiyorum asla ama inan bir dogsun hersey cok farkli olacak.Ne mutlu size keşke ben de sizin gibi olginlukla karşılayabilen.
Canim ya hic üzülme desem biliyorum elinde degil. Ama inan en önemli saglikli olmasi. En büyük duam hayalim kizim olmasiydi.. suan 4 oglum var cok sükür hepsini cok seviyorum ama kaybettigim kizim kalbimde. Anne olmak cok güzel önemli olan inan saglikli hayirli evlat olmasi. Bir bilsen neler yasadim her oglum ayri bir hazine. Bakarsin 3. Cocugun insaAllah kiz olur. Kucagina saglicakla al herseyi unutacaksin.Benim de iki oğlum olacak insaalah sizi böyle okumak biraz olsun rahatlattı beni ama 5 gün once öğrendim erkek olacağını, ama o kadar mutsuzum ki anlatamam her gün ağlıyorum ve dogsuh istemiyom sanki allahım beni affet son. Çok mutsuzum
Teşekkür ederim saolunnnn, Allah size de bol bol sabır versin inş okullarımızın hep guEl günlerini gorursunuzCanim ya hic üzülme desem biliyorum elinde degil. Ama inan en önemli saglikli olmasi. En büyük duam hayalim kizim olmasiydi.. suan 4 oglum var cok sükür hepsini cok seviyorum ama kaybettigim kizim kalbimde. Anne olmak cok güzel önemli olan inan saglikli hayirli evlat olmasi. Bir bilsen neler yasadim her oglum ayri bir hazine. Bakarsin 3. Cocugun insaAllah kiz olur. Kucagina saglicakla al herseyi unutacaksin.
Suan bende ücüncü Erkege hamileyim ve ayni seyleri bende yasiyorum. Ikincisinde fazla üzülmemistim iki Erkek cocuk olmasi okadarda kötü olamazdi ama simdi ücüncüde Erkek olmasi ve ben sirf Kiz olmasi icin hamile kalmisken. Hala alisamadim ve ayni bende senin gibi sokaklarda gördügüm herkesin cocugunu inceler olurdum iki cinsiyete sahip olanlari imrenerek izler oldum.Benim 2.oglum doğdu 3 ay once. Hamileyken erkek olduğunu ogrendigimde hergun ağladım. Bana kiz annesi olmak nasip degilmis diye. Cok uzuldum sokaktaki.insanlari inceledim. Kimin kac cocugu var, kaçı kiz kaçı erkek. Kaçıncısı kiz olmuş. Hep mucize bekledim hamilelik boyunca. Doğuncada cok utandım düşündüklerim ixin. Allahim dedim sen bana sağlıklı bi evlat verdin ben nasil cinsiyeti sorun yaptim ne haddime dedim. Hic bir onemi.kalmiyormus gerçekten.
Ama genede kalbimin icinde bi kız cocuk aşkı var. Rabbim.inşallah saglikli hayirli bi kiz nasip eder cooook istiyorum sirf bu yüzden bidaha yapabilirim
Kızlar benim de bir oğlum var ikinciye hamileyim o da erkek büyük olasılık ben de aynı hislerdyim allahım gücüne gitmesin pembe renk görünce bile moralim cok bozuluyor yine de böylesi hayırlıymiş demekki hakkımızda. Allah hepimize kız evlat gibi gelinler nasip etsin inş.Suan bende ücüncü Erkege hamileyim ve ayni seyleri bende yasiyorum. Ikincisinde fazla üzülmemistim iki Erkek cocuk olmasi okadarda kötü olamazdi ama simdi ücüncüde Erkek olmasi ve ben sirf Kiz olmasi icin hamile kalmisken. Hala alisamadim ve ayni bende senin gibi sokaklarda gördügüm herkesin cocugunu inceler olurdum iki cinsiyete sahip olanlari imrenerek izler oldum.
Hatta buaralar dikkatimi en cok üc erkek veya üc kizdan sonra farkli cinsiyetten cocuk sahibi olanlar hangi sıklıkta, böyle bi olasilik bendede olurmu diye arastirmalara girdim inan. Yani icimde Öyle büyük bi Kiz evlat hasreti özlemi varki anlatamam. Rabbimden tek dileyim ya icimdeki istegi benden alsin yada nasip etsin..
Ve ben doktorlarin yüzde yüz Erkek demelerine ragmen hala karnimdakinin Kiz olma mucizesini beklemekteyim..
Canim insallah ücüncüyü denersin cok istiyorsan :) gerci onunda garantisi yok ama icinde kalmaz en azindan... ben inan dördüncüyü bile düsünür oldum acaba kiz olurmuki diye.. icimde kalmasini istemiyorum cok istiyorum. Sokakta kiz bebek görsem güzel olsun olmasin alip bagrima basasim geliyor. Hele pembe pembe giymiyolarmi ben bitiyorum ya. Allahim diyorum bukadar cok isterken neolur banada nasip et..Kızlar benim de bir oğlum var ikinciye hamileyim o da erkek büyük olasılık ben de aynı hislerdyim allahım gücüne gitmesin pembe renk görünce bile moralim cok bozuluyor yine de böylesi hayırlıymiş demekki hakkımızda. Allah hepimize kız evlat gibi gelinler nasip etsin inş.
Cnm bende denemek isterim 3cüyü. Lakin bizim ilk oğln biraz problem cocuk ben normalde ikinciyi bile düşünmüyordum süpriz oldu bu da öyle fena olursa hiç düşünmem eşimde pek taraftar değil zatenCanim insallah ücüncüyü denersin cok istiyorsan :) gerci onunda garantisi yok ama icinde kalmaz en azindan... ben inan dördüncüyü bile düsünür oldum acaba kiz olurmuki diye.. icimde kalmasini istemiyorum cok istiyorum. Sokakta kiz bebek görsem güzel olsun olmasin alip bagrima basasim geliyor. Hele pembe pembe giymiyolarmi ben bitiyorum ya. Allahim diyorum bukadar cok isterken neolur banada nasip et..
Kuzum ozaman insallah bu karnindaki hayirli saglikli bi Kiz olur. Sen dua et Allahim insallah nasip etsin sana.. Rabbim ol der ve olur ben bile hala bi mucize bekliyorum.. Allahim insallah herkesin gönlüne göre verir..Cnm bende denemek isterim 3cüyü. Lakin bizim ilk oğln biraz problem cocuk ben normalde ikinciyi bile düşünmüyordum süpriz oldu bu da öyle fena olursa hiç düşünmem eşimde pek taraftar değil zaten
Cnm doğru söylüyosun allahtan ümit kesilmez benim az da olsa umudum var hayırlısı bakalım sonucu yazarız burdanKuzum ozaman insallah bu karnindaki hayirli saglikli bi Kiz olur. Sen dua et Allahim insallah nasip etsin sana.. Rabbim ol der ve olur ben bile hala bi mucize bekliyorum.. Allahim insallah herkesin gönlüne göre verir..
cok sevındım atlatabılmenızeCanim ya hic üzülme desem biliyorum elinde degil. Ama inan en önemli saglikli olmasi. En büyük duam hayalim kizim olmasiydi.. suan 4 oglum var cok sükür hepsini cok seviyorum ama kaybettigim kizim kalbimde. Anne olmak cok güzel önemli olan inan saglikli hayirli evlat olmasi. Bir bilsen neler yasadim her oglum ayri bir hazine. Bakarsin 3. Cocugun insaAllah kiz olur. Kucagina saglicakla al herseyi unutacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?