İkinci olmanın kompleksini yaşıyorum

bence nişanlının seni tercih etmiş olması 1. olduğunu gösterir nie 2.yim die düşünüyorsun ki :)
bi insanın öncesinde bi flörtü olsa o da bazı heyecanlar yaşamış demektir.evlilik sadece farklı bir boyutu..farklı heyecanlar.
ama bunlara takılarak kendini yıpratma bence geçmişi bırak.

sen BİRİNCİSİN :)

bu derdine iyi tarafindan baksan sana dert olmaz. Mesela bosanmis, birdaha evliligi düsünmeyebilirdi, ama sen ciktin karsina ve fikirlerini degistiridin, senden cok memnunki seninle evlenmek istiyor... sütden agzim yandi deyipde evlenmeyi hic düsünmeyebilridide...
demek istedigim, seviyorsan bunlar sorun edilecek konular degil... nisanliligin tadini cikar, ama eger gercekten bu düsüncelerinle bas edemiyorsan ozaman bence hic evlenme cünkü gecmisi degistiremezsin ve bu herzaman senin icin bir sorun olacaktir.

Hayirli geceler

cnm,sakın kafana takma,ikkincisıyim diye uzulmene bi neden gormuyorum eger sevgi varsa:)sevgisi olan insan hiç bir engel tanımaz:):):)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim... yaptığınız yorumlar moralimi çok düzeltti... evet birinciyim... eski eşi olsaydı ben olmazdım zaten... bu kadar basit... bizim aramızı bozmak için benim yanımda onun konusunu açanlar da kıskançlıktan çatlasın... herşeye rağmen nişanlımla mutlu olacağım... sağolun kızlar

yani aynen canım..bu konuyu açmalarında iki sebep olabilir.. ya kıskanıyorlar seni..ya da cahiller.. yani bırak senin yanında açmalarını sen yokken bile açmaları yanlış bu konuyu..nişanlına da ayıp ediyorlar bilerek zor durumda mı bırakmaya çalışıyorlar nedir..aman her neyse.. moralini yüksek tut..bir daha olursa tepkini de belli et..kapasınlar artık çenelerini..

Kıskanılacak hiç birşey yok Onu çok sevseydi boşanmazdı zaten...Boşansa bile geri dönerdi...Ama hiç hiç konuşmuyorlar bile diyorsun...E o zaman anlamsız birşey bu...At kafandan böyle düşünceleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…