İkinci opu sonrası gene 2 embriyo

Dualarımdasınız inşallah pozitif olur. En son 7-8 milyon civarı evet eşim 4 derede varikosel bende çift olacağım bu orta kalitede olanları 5. Gün ama acaba baştan mı başlasam diyorum.
Bunları transfer ettirin bence bakarsınız ikinciye gerek kalmaz bir de endişe etmeyin her 3.gün embriyosu aynı kalitede değildir kimisi hücre sayısına çabuk bölünür yani

İlk deneme ikizlerim oldu elhamdülillah 3.gun embrıyosuyla

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim. Umarım sizinle olur miniğiniz sıkı sıkı tutunur. Bu süreç inananı fazla yıpratıyor gerçekten ben bu 1.5 ayı transfere hazırlanmakla geçirim vücudumu stres yapmayım. Geçen transferim 5AA ve orta kalite çifti ve kimyasal oldu dediğiniz kimi hangisinin tutunacağı belli olmaz.

İlk deneme ikizlerim oldu elhamdülillah 3.gun embrıyosuyla
Çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah bana da dua eder misiniz bu transferde pozitifi görürüm inşallah Ali sami hoca merak etme senin bebeğin olacak diyor ama kaçıncı denemem de olacak işte Allah ne zaman nasip edecek kim bilir inşallah en yakın zamanda olur

Bunları transfer ettirin bence bakarsınız ikinciye gerek kalmaz bir de endişe etmeyin her 3.gün embriyosu aynı kalitede değildir kimisi hücre sayısına çabuk bölünür yani
Bunlar da 5. Gün embriyosu umarım sıkı sıkı tutunurlar.

Ya hadi inşallah mutlu haberlerle dualarımda olacaksınız

Kimyasalı da yabana atmayalım rahim kapasitesini ispatlamış implantasyona kadar ilerlemiş demekki kromozomal olarak sağlam değilmiş doğal seleksiyonda ilerlememiş ama şunu biliyoruz ki artık rahimden yana sorun yok o bebeği kabul ediyor iş kaldı genetiği iyi bir embriyoya bunda kaliteyle hiç alakalı değil 5aa ilkinde tutmayıp sonra 4bc tutan var mesela.. dua edelim ve umutsuzluğa kapılmayalım yeterki birkaç yıl sonra burda bizim yerinizdeki anne adaylarına moral veriyor olacağız tabi bebişlerden vakit buldukça :)

Ali sami bey düz konuşan birisi bana da direk sizin bebegınız olur dedi yanı sonuçta kontroller tahliller görüyorlar , onlar az çok biliyorlar ya hastanın durumunu ona göre rahat konuşuyorlar gerisi Rabbım e kalıyor

anne tarafından kuzenımın eşide Ali sami beyde ikiz hamile kaldı biri düştü birini canlı doğum yaptı

Sonra ondan duyup ben gittim ikiz oldu

şimdi benden duyup baba tarafından kuzenimin eltisi gitti ikiz hamile 3 aylık

size de umut olsun Insallah
Onlara da aynı korkmayın demiş sizinde pozitif haberinizi almak nasip olsun hasretınıze kavuştursun Rabbim

Yaaa çok teşekkür ederim umut oldunuz bana ali sami hoca konusunda tereddütüm yok sadece erkek infertilitesi olunca bizim durum o konuda başarıları ne kadar bilemiyorum sizin sebepsiz miydi

Ay inşallah demi sonuçta tutunmuş o zaman pıhtılaşma eğilimini bilmiyorduk bu transferde iğne başlayacak doktorum

Sakın üzmeyin kendınızı artık en azından rahim gebeliği biliyor ve rahimde sorun yok hamile kalabiliyor olduğunuzu biliyorsunuz bu bile sizin umudunuzu yüksek tutmanız ıcın bir sebeb
Çok teşekkür ederim umarım sağ salim minikleri kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…