Bunları transfer ettirin benceDualarımdasınız inşallah pozitif olur. En son 7-8 milyon civarı evet eşim 4 derede varikosel bende çift olacağım bu orta kalitede olanları 5. Gün ama acaba baştan mı başlasam diyorum.
İlk deneme ikizlerim oldu elhamdülillah 3.gun embrıyosuylaAli sami hoca da kaçıncı denemede pozitif gördünüz. Fuat Ali hoca dediğiniz gibi yumurta toplama mı o yapmıştı çok iyi yumurtalar bize 1 tane bile yeter tamam oldu bu iş gibi sanki ilk denemede pozitifi alacakmışım gibi konuştu ama sonuç kocaman negatif
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim. Umarım sizinle olur miniğiniz sıkı sıkı tutunur. Bu süreç inananı fazla yıpratıyor gerçekten ben bu 1.5 ayı transfere hazırlanmakla geçirim vücudumu stres yapmayım. Geçen transferim 5AA ve orta kalite çifti ve kimyasal oldu dediğiniz kimi hangisinin tutunacağı belli olmaz.Canım arkadaşım güzel arkadaşım insanlar 6 8 embriyom var diyince bize 1 2 az geliyor ama gereken 1 tane tutup doğacak embriyo değil mi? Senin yine 2 taneymiş benim 1 döllendi 3 günde donduruldu sonra çözülüp 4. Gün olması beklendi üstelik 3 günken iyi kaliteydi 4e orta kalitede geldi transfer oldum Allah nasip ederse tutunacak. İçini ferah tut biri olmazsa biri olacak belkide ikisi birden olacak
Çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah bana da dua eder misiniz bu transferde pozitifi görürüm inşallahİlk deneme ikizlerim oldu elhamdülillah 3.gun embrıyosuyla
Bunlar da 5. Gün embriyosu umarım sıkı sıkı tutunurlar.Bunları transfer ettirin bencebakarsınız ikinciye gerek kalmaz bir de endişe etmeyin her 3.gün embriyosu aynı kalitede değildir kimisi hücre sayısına çabuk bölünür yani
Ya hadi inşallah mutlu haberlerle dualarımda olacaksınızÇok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah bana da dua eder misiniz bu transferde pozitifi görürüm inşallahAli sami hoca merak etme senin bebeğin olacak diyor ama kaçıncı denemem de olacak işte Allah ne zaman nasip edecek kim bilir inşallah en yakın zamanda olur
Fuat demir medovaSizin doktorunuz kim
İnşallah sizde benim öyle aynı yaştayız sizinle pes etmememiz lazım olacağına inanıyorum sonuçta hepimiz bir yumurta bir spermden oluştukYa hadi inşallah mutlu haberlerle dualarımda olacaksınız
E daha ne canım o zaman endişe etme stres yapmaBunlar da 5. Gün embriyosu umarım sıkı sıkı tutunurlar.
Üzülmeyin Insallah tek embrıyo bile yeterli stresten uzak durun . Belkide tek embrıyonuz ikiz olacak Allah ın ıznıyleFuat demir medova
Kimyasalı da yabana atmayalım rahim kapasitesini ispatlamış implantasyona kadar ilerlemiş demekki kromozomal olarak sağlam değilmiş doğal seleksiyonda ilerlememiş ama şunu biliyoruz ki artık rahimden yana sorun yok o bebeği kabul ediyor iş kaldı genetiği iyi bir embriyoya bunda kaliteyle hiç alakalı değil 5aa ilkinde tutmayıp sonra 4bc tutan var mesela.. dua edelim ve umutsuzluğa kapılmayalım yeterki birkaç yıl sonra burda bizim yerinizdeki anne adaylarına moral veriyor olacağız tabi bebişlerden vakit buldukça :)Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim. Umarım sizinle olur miniğiniz sıkı sıkı tutunur. Bu süreç inananı fazla yıpratıyor gerçekten ben bu 1.5 ayı transfere hazırlanmakla geçirim vücudumu stres yapmayım. Geçen transferim 5AA ve orta kalite çifti ve kimyasal oldu dediğiniz kimi hangisinin tutunacağı belli olmaz.
Ali sami bey düz konuşan birisi bana da direk sizin bebegınız olur dedi yanı sonuçta kontroller tahliller görüyorlar , onlar az çok biliyorlar ya hastanın durumunu ona göre rahat konuşuyorlar gerisi Rabbım e kalıyorÇok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah bana da dua eder misiniz bu transferde pozitifi görürüm inşallahAli sami hoca merak etme senin bebeğin olacak diyor ama kaçıncı denemem de olacak işte Allah ne zaman nasip edecek kim bilir inşallah en yakın zamanda olur
Sakın üzmeyin kendınızı artık en azından rahim gebeliği biliyor ve rahimde sorun yok hamile kalabiliyor olduğunuzu biliyorsunuz bu bile sizin umudunuzu yüksek tutmanız ıcın bir sebebFuat demir medova
Ali sami bey düz konuşan birisi bana da direk sizin bebegınız olur dedi yanı sonuçta kontroller tahliller görüyorlar , onlar az çok biliyorlar ya hastanın durumunu ona göre rahat konuşuyorlar gerisi Rabbım e kalıyor
anne tarafından kuzenımın eşide Ali sami beyde ikiz hamile kaldı biri düştü birini canlı doğum yaptı
Sonra ondan duyup ben gittim ikiz oldu
şimdi benden duyup baba tarafından kuzenimin eltisi gitti ikiz hamile 3 aylık
size de umut olsun Insallah
Onlara da aynı korkmayın demiş sizinde pozitif haberinizi almak nasip olsun hasretınıze kavuştursun Rabbi
Yaaa çok teşekkür ederim umut oldunuz banaAli sami bey düz konuşan birisi bana da direk sizin bebegınız olur dedi yanı sonuçta kontroller tahliller görüyorlar , onlar az çok biliyorlar ya hastanın durumunu ona göre rahat konuşuyorlar gerisi Rabbım e kalıyor
anne tarafından kuzenımın eşide Ali sami beyde ikiz hamile kaldı biri düştü birini canlı doğum yaptı
Sonra ondan duyup ben gittim ikiz oldu
şimdi benden duyup baba tarafından kuzenimin eltisi gitti ikiz hamile 3 aylık
size de umut olsun Insallah
Onlara da aynı korkmayın demiş sizinde pozitif haberinizi almak nasip olsun hasretınıze kavuştursun Rabbim
Benım tüplerim tıkalıydı , morfoloji sıfırdıYaaa çok teşekkür ederim umut oldunuz banaali sami hoca konusunda tereddütüm yok sadece erkek infertilitesi olunca bizim durum o konuda başarıları ne kadar bilemiyorum sizin sebepsiz miydi
Çok teşekkür ederim canım haklısın kalitede takılmamam lazımdıE daha ne canım o zaman endişe etme stres yapma
Amin inşallah teşekkür ederimÜzülmeyin Insallah tek embrıyo bile yeterli stresten uzak durun . Belkide tek embrıyonuz ikiz olacak Allah ın ıznıyle
Ay inşallah demi sonuçta tutunmuş o zaman pıhtılaşma eğilimini bilmiyorduk bu transferde iğne başlayacak doktorumKimyasalı da yabana atmayalım rahim kapasitesini ispatlamış implantasyona kadar ilerlemiş demekki kromozomal olarak sağlam değilmiş doğal seleksiyonda ilerlememiş ama şunu biliyoruz ki artık rahimden yana sorun yok o bebeği kabul ediyor iş kaldı genetiği iyi bir embriyoya bunda kaliteyle hiç alakalı değil 5aa ilkinde tutmayıp sonra 4bc tutan var mesela.. dua edelim ve umutsuzluğa kapılmayalım yeterki birkaç yıl sonra burda bizim yerinizdeki anne adaylarına moral veriyor olacağız tabi bebişlerden vakit buldukça :)
Çok teşekkür ederim umarım sağ salim minikleri kucağımıza alırızSakın üzmeyin kendınızı artık en azından rahim gebeliği biliyor ve rahimde sorun yok hamile kalabiliyor olduğunuzu biliyorsunuz bu bile sizin umudunuzu yüksek tutmanız ıcın bir sebeb
Allah ın izniyle InsallahÇok teşekkür ederim umarım sağ salim minikleri kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?