• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci opu sonrası gene 2 embriyo

Bloommmm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
414
121
23
28
Gerçekten yoruldum. İlkinde de iki tane elde edilmişti biri 5AA diğerini söylemediler orta kalite kimyasal sonuçlandı. Genetik bakıldı pıhtılaşmaya yatkınlığın var dendi tedavin değişecek dendi. Yine 11 yumurta yine 2 tane sadece 5. Gün embriyosu ve bu sefer ikisi orta kalite merak etmeyin gebelik elde ettirecek dendi. Çok yorgunum hemen olmayacak moduna girdim. Bugün taze transfer olacaktım yumurtalıklarım şiş olduğu için olamadım. 2 adet bekleyeceğim. İsyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum hiç umudum kalmamış durumda

Gerçekten yoruldum. İlkinde de iki tane elde edilmişti biri 5AA diğerini söylemediler orta kalite kimyasal sonuçlandı. Genetik bakıldı pıhtılaşmaya yatkınlığın var dendi tedavin değişecek dendi. Yine 11 yumurta yine 2 tane sadece 5. Gün embriyosu ve bu sefer ikisi orta kalite merak etmeyin gebelik elde ettirecek dendi. Çok yorgunum hemen olmayacak moduna girdim. Bugün taze transfer olacaktım yumurtalıklarım şiş olduğu için olamadım. 2 adet bekleyeceğim. İsyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum hiç umudum kalmamış durumda
Canım yaşın kaç. Pıhtılaşma için aptt ye bakıldı mı

Fuat hoca da mı devam ediyorsunuz yine merkez değiştirmeyi neden düşünmediniz

Fuat hoca da mı devam ediyorsunuz yine merkez değiştirmeyi neden düşünmediniz
Başka doktorla görüştüm o da medova ile çalışınca devam etmek istedim sonuçta ilaçlara nasıl tepki verdiğimi biliyor diye. Sorun yumurta var ama bizim problem eşimden kaynaklı başka doktorlar 5. Güne gitmesi çok önemli gidiyorsa problem yok diyor ama bilmiyorum yoruldum artık sürekli aynı şekil oluyor çok iyi gidiyor diyorlar 3. Gün 4 tane vardı mesela neden 3. Gün dondurmadıklarını anlayamadım

Başka doktorla görüştüm o da medova ile çalışınca devam etmek istedim sonuçta ilaçlara nasıl tepki verdiğimi biliyor diye. Sorun yumurta var ama bizim problem eşimden kaynaklı başka doktorlar 5. Güne gitmesi çok önemli gidiyorsa problem yok diyor ama bilmiyorum yoruldum artık sürekli aynı şekil oluyor çok iyi gidiyor diyorlar 3. Gün 4 tane vardı mesela neden 3. Gün dondurmadıklarını anlayamadım
Şöyle aynı şeyleri yaşıyoruz ben Novafertil Ali sami gürbüze gidiyorum bizde de erkek infertilitesi sayı çok düşük tane tane çıkıyor 2. Transferimde kimyasal gebelik yaşadım ilki hiç tutmamuştu 3. Transferim öncesi histereskopi önerdi rahime çizik atılacak sebep ne bilinmiyor embriyo genetiği de olabilir diyor ama ben şuna inanıyorum herşey nasip vakti gelmedi daha demekki

3.günde de kalite istedikleri seviyeye ulaşmadığı için olabilir eş kaynaklı tedavi oldu mu morfoloji nasıldı döllenme ve ilerlemesi açısından soruyorum

5. Güne gitmeyen rahimde de tutunamaz diyor kısaca doktorlar

3.günde de kalite istedikleri seviyeye ulaşmadığı için olabilir eş kaynaklı tedavi oldu mu morfoloji nasıldı döllenme ve ilerlemesi açısından soruyorum
%2 varikosel var ileri derece ameliyat dedik bu sefer doktorumuz etkisi olacağını düşünmüyorum dedi böyle aıkışrım kaldım büyük ihtimalle kaliteli bu etkiliyor

Ali sami gürbüz
Ben de Ali Sami bey de tedavi gördüm umarım güzel sonuçlar elde edersiniz Ali Fuat hocayı hiç sevmedim sadece konuşuyor ve bence gereksiz vaatler veriyor
Konu sahibi de konusunda yazmış zaten gebelik elde edilir denildi diye neye dayanaraktan böyle bir konuşma yaptı hayret ediyorum elde edilen iki embriyouyla bebeğine kavuşur Insallah

5. Güne gitmeyen rahimde de tutunamaz diyor kısaca doktorlar
Böyle bişey yok. 3.gün transferinde hamile kalan bir çok kişi var bu sayfada da bizde de morfoloji 2 ileri derece değil 4 ileri derece olur sperm sayısı kaç önemli olan bu onun yüzdesine bakılır 10 binse atıyorum 10.000*%2 olur çıkan sayı kadar normal morfolojide sperm mevcut demektir. Benimde eşimde morfolojisi 2 3.gün embriyosu transferi ettiler çift sonuç bekliyoruz inşallah

Böyle bişey yok. 3.gün transferinde hamile kalan bir çok kişi var bu sayfada da bizde de morfoloji 2 ileri derece değil 4 ileri derece olur sperm sayısı kaç önemli olan bu onun yüzdesine bakılır 10 binse atıyorum 10.000*%2 olur çıkan sayı kadar normal morfolojide sperm mevcut demektir. Benimde eşimde morfolojisi 2 3.gün embriyosu transferi ettiler çift sonuç bekliyoruz inşallah
Dualarımdasınız inşallah pozitif olur. En son 7-8 milyon civarı evet eşim 4 derede varikosel bende çift olacağım bu orta kalitede olanları 5. Gün ama acaba baştan mı başlasam diyorum.

Ben de Ali Sami bey de tedavi gördüm umarım güzel sonuçlar elde edersiniz Ali Fuat hocayı hiç sevmedim sadece konuşuyor ve bence gereksiz vaatler veriyor
Konu sahibi de konusunda yazmış zaten gebelik elde edilir denildi diye neye dayanaraktan böyle bir konuşma yaptı hayret ediyorum elde edilen iki embriyouyla bebeğine kavuşur
Ali Fuat değildi benim doktorum.

Canım arkadaşım güzel arkadaşım insanlar 6 8 embriyom var diyince bize 1 2 az geliyor ama gereken 1 tane tutup doğacak embriyo değil mi? Senin yine 2 taneymiş benim 1 döllendi 3 günde donduruldu sonra çözülüp 4. Gün olması beklendi üstelik 3 günken iyi kaliteydi 4e orta kalitede geldi transfer oldum Allah nasip ederse tutunacak. İçini ferah tut biri olmazsa biri olacak belkide ikisi birden olacak 💐

Konu sahibi de konusunda yazmış zaten gebelik elde edilir denildi diye neye dayanaraktan böyle bir konuşma yaptı hayret ediyorum elde edilen iki embriyouyla bebeğine kavuşur
Ali sami hoca da kaçıncı denemede pozitif gördünüz. Fuat Ali hoca dediğiniz gibi yumurta toplama mı o yapmıştı çok iyi yumurtalar bize 1 tane bile yeter tamam oldu bu iş gibi sanki ilk denemede pozitifi alacakmışım gibi konuştu ama sonuç kocaman negatif

Back
X