İkinci Özgecan vakası yaşanacaktı

archangelus

veritasaequitas
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3.508
3.432
Merkez Çukurova ilçesinde ismi açıklanmayan 17 yaşındaki kız, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüse bindi.

Son durağa yaklaşırken genç kızın haricindeki diğer yolcuların araçtan indiği, sürücünün ise Kurttepe Mahallesi'ndeki son durağı geçerek yola devam ettiği öne sürüldü.

Bir süre sonra kimsenin olmadığı alanda minibüsü durduran sürücünün araçta genç kıza cinsel saldırı girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Kendisine direnen genç kızı araçtan indiren şoförün olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü.
Genç kızın durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri, şüpheli minibüs sürücüsü Ali C'yi (25) yakaladı.

Emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan evli ve 1 çocuk babası zanlı Ali C. sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Zanlının yüzünde tırnak izleri olduğu görüldü.

Buradaki işlemleri tamamlanan şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi.

http://www.ntv.com.tr/turkiye/ikinci-ozgecan-vakasi-yasanacakti,xxnRrwqY-ESiU1TlUzy4yw

Bu minibüs şoforlerinin tümü kontrolden geçirilmeli. Duyduğum kadarınca minibüs şoforlerinin büyük çoğunluğu her yol olan adamlar. Minibüs soforlerinin torpil bulanları ise belediye otobüslerine geçiyorlar.

Ya benim de hapiste totomu keserlerse diye de mi korkmadın be adam? Allah topunuzun cezasını versin.

yaşadığım mahallede olmuş ya dibimde inanmıyorum :KK43: bende çoğu kez son duraga yaklaşırken otobüste tek kalıyorum :KK43:
adi hayvanlar evli barklı bide kepaze şerefsiz :KK62:

Bu insan müsveddelerine söyleyecek söz bulamadım.:KK11: İnsanlar neden hiç akıllanmıyor ki??:KK11:

yaşadığım mahallede olmuş ya dibimde inanmıyorum :KK43: bende çoğu kez son duraga yaklaşırken otobüste tek kalıyorum :KK43:
adi hayvanlar evli barklı bide kepaze şerefsiz :KK62:
Merhaba :)) Gerçekten çok kötü bir durum. Ben her ne olursa olsun kesinlikle ve kesinlikle otobüsten ya da minibüsten herkes inerse asla tek kalmam bende hemen iniyorum.. Birde artık tecavüz sosyelleşti resmen. Erkekler her önüne gelene tecavüz girişiminde bulunmaya çalışıyorlar. Birde amaannnnn taciz hiç eksik olmaz zaten !!!.. Nefret ediyorum. Birde utanmıyor evli ve çocuğu var, pühh ahlaksız !!!

Bu minibüs şoforlerinin tümü kontrolden geçirilmeli. Duyduğum kadarınca minibüs şoforlerinin büyük çoğunluğu her yol olan adamlar. Minibüs soforlerinin torpil bulanları ise belediye otobüslerine geçiyorlar.
Ben bir türlü anlam veremedim. Neden hep minibüsçüler ? Neden hepsi sapık ?

Ben bir türlü anlam veremedim. Neden hep minibüsçüler ? Neden hepsi sapık ?

Neden. Güzel bir soru. Hani hacı hacıyı Mekke'de gidi gidiyi tekkede bulur ya; sapık da sapığı dolmuşculuk da buluyor. Çoğu uyuşturucu kullanır. Ama nedense hiç denetlenmezler. Ama hepsi dersen haksızlık yaparsın. %80 i

Kızı tebrik ediyorum. O anda soyledigi yalan onu kurtarmis, pekala aklina gelmeyebilirdi, su an ikinci ozgecan diye haberlerini dinliyor olabilir

X