- 21 Ağustos 2016
- 60
- 25
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnm bende bu ismi önerdim babamıza ama pek sıcak bakmadıRüya & Hayal nasıl?![]()
İnci ya da Ilgın olabilir :) çok teşekkür ederim fikir içinRüya ismini çok severim. Kibar isimlerimizden... Inci, Idil, Ezgi, Işıl, Ilgın gibi kibar bir isim yakışır kardeşine. :)
Hayal, Masal gibi isimleri ise nedense komik buluyorum. (Bunu gerçekten birini kırmak için söylemiyorum)
Alpin Erva Allah kısmet ederse çocuk sahibi olabilirsem ve kız olursa bu ismi koyacağız belki siz de beğenirsiniz kim bilir. sağlıkla alın kucağınızaHerkese merhaba. Bugün bebeğimizin kız olacağını öğrendik. Bir kızım var 6 yaşında adı Rüya. Uygun ya da farklı isim önerisi olan olur mu acaba? Babamız isim beğenmiyor maalesefRüya'nın isminde de çok zor karar vermiştik :) herkese şimdiden teşekkürler :)
Kulağa hoş geliyor çok değişikmiş. Amin çok teşekkürler darısı başınıza inşallah...Alpin Erva Allah kısmet ederse çocuk sahibi olabilirsem ve kız olursa bu ismi koyacağız belki siz de beğenirsiniz kim bilir. sağlıkla alın kucağınıza
Teşekkürler:) ılgın favorilerimdeb şu an. Ya ne zor şu isim olayıIlgın
Nisa
Elif
Beysun
Aden
Alya
Ceren
Elvin
Zor gerçekten ya hem kulağa hoş gelsin anlamı güzel olsun derken sıkıntıTeşekkürler:) ılgın favorilerimdeb şu an. Ya ne zor şu isim olayı![]()
Aynen öyle :) bakalım hayırlısı artık.Zor gerçekten ya hem kulağa hoş gelsin anlamı güzel olsun derken sıkıntı
Hülya ilk akla gelenlerden evet :) ama çok klasikte olsun istemiyorum. Berra güzelmiş teşekkürlerÇok arabesk ama Rüya ismine uygun olarak Hülya geldi aklıma ilk olarak :) Melek, Serra, Berra, Alya isimleri de guzel