Doğuma Hazırlık İkinci Prensesimize isim yardımı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

_RuyAda_

Prenseslerin kraliçe annesi ❤️
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
60
25
88
Herkese merhaba. Bugün bebeğimizin kız olacağını öğrendik. Bir kızım var 6 yaşında adı Rüya. Uygun ya da farklı isim önerisi olan olur mu acaba? Babamız isim beğenmiyor maalesef:( Rüya'nın isminde de çok zor karar vermiştik :) herkese şimdiden teşekkürler :)

Çok teşekkür ederim cevaplayanlara :) hepsini yazıyorum listeye

Rüya ismini çok severim. Kibar isimlerimizden... Inci, Idil, Ezgi, Işıl, Ilgın gibi kibar bir isim yakışır kardeşine. :)

Hayal, Masal gibi isimleri ise nedense komik buluyorum. (Bunu gerçekten birini kırmak için söylemiyorum)

Rüya ismini çok severim. Kibar isimlerimizden... Inci, Idil, Ezgi, Işıl, Ilgın gibi kibar bir isim yakışır kardeşine. :)

Hayal, Masal gibi isimleri ise nedense komik buluyorum. (Bunu gerçekten birini kırmak için söylemiyorum)
İnci ya da Ilgın olabilir :) çok teşekkür ederim fikir için :KK39:

Herkese merhaba. Bugün bebeğimizin kız olacağını öğrendik. Bir kızım var 6 yaşında adı Rüya. Uygun ya da farklı isim önerisi olan olur mu acaba? Babamız isim beğenmiyor maalesef:KK43: Rüya'nın isminde de çok zor karar vermiştik :) herkese şimdiden teşekkürler :)
Alpin Erva Allah kısmet ederse çocuk sahibi olabilirsem ve kız olursa bu ismi koyacağız belki siz de beğenirsiniz kim bilir. sağlıkla alın kucağınıza

K
Alpin Erva Allah kısmet ederse çocuk sahibi olabilirsem ve kız olursa bu ismi koyacağız belki siz de beğenirsiniz kim bilir. sağlıkla alın kucağınıza
Kulağa hoş geliyor çok değişikmiş. Amin çok teşekkürler darısı başınıza inşallah...

Ilgın
Nisa
Elif
Beysun
Aden
Alya
Ceren
Elvin

Çok arabesk ama Rüya ismine uygun olarak Hülya geldi aklıma ilk olarak :) Melek, Serra, Berra, Alya isimleri de guzel

rüyanın yanına neva yakısır ya :)

rüyanın yanına hayal :) de olabılır

Back
X