İkinci tedaviye cesaretim yok

Dna hasar testi de yaptırabilirsiniz aslında sperm dnası bozuksa kimyasal ile ya da plesantanın düzgün oluşamamasından kaynaklı tutunamama ile sonuçlanabiliyormuş. Rabbim dayanma gücü dersin. İnşallah yavrularımızı kucaklarımıza alacağımız günler de gelecek

Kalitesi nasıl? Bence iyi ya da orta kalite ise mutlaka transfer ettirin. Kesin tutar dedikleri kimyasal oluyor tutmaz dedikleri tutuyor. Rabbim neyi nasip edecekse o oluyor işte. Bir emriyolog arkadaşımdan 4. Gün embriyo transferinin de çok iyi olduğunu duymuştum. İnşallah pozitif sonuç alırsınız siz de. Üzüleceğiz ama çok da sevineceğiz inşallah

dna hasarı %3 yapılacak her şey yapıldı. herhangi bir hasara karşı zaten picsi ile sperm seçimi yapılmıştı yumurtaların hepsi döllendi spermlik bir olay yok aslında. Biraz daha dua gerekirmiş ya bazı isteklere bizimki de o misal. Rabbim kimseye aratmasın inşallah

Merhabalar. Bende 28 yaşındayım. 1.5 yıl önce korunmayı bıraktığımda hemen olur sanmıştım. Ovulasyon testlerim pozitif ilişki oluyor ama hamile kalamamıştım 3-4 ay böyle dedim ve bana yumurtlama günü giriliyorsa çocuk olur dediler bir bakın kendinize dediler. Ben ilk bıraktığımda doktorla görüşüp folik asit başlamıştım. Eşim hiç kendini göstermemişti o zaman senin için gidelim bir şey çıkmazsa tekrar ben giderim demiştim ki o haberi aldık sperm sayısı, morfoloji ve hareketlilik sıkıntıydı doktor ona ameliyat dedi ama olmak istemedi bende zorlamadım. Doğal yollarla olur ama zor dediler 3-4 ay daha denedikten sonra aşılama deneyelim dedik negatif sonuç çünkü aşalıma zamanı anladık ki vitaminlere rağmen eşimin sonucu kötüye gitmiş. Ardından bir ay ara tüp bebek dedik ve çok umutluyuz sonuçta sperm ulaşamıyor burada ulaşacak diye 11 yumurtadan 5 tane olgun çıktı ve 2 tane 5. Güne geldi çok üzüldük doktor bunu da eğer ikinci tedavi gerekirse araştıralım dedi. Tekrar rahim transferinden sonra çift transfer oldum o sürede o kadar kendime odaklandım diyetisyenle çalıştım özellikle transfer sürecim tek bir kaçamak bile yapmadım. Her şey çok güzel demişti doktor ve çift transfer bende sorun yok birinin kalitesi 5AA diğeri orta kalite o kadar emindim ki olacak diye 8. Gün Kaset teste o ince gözle hafif görülen o çizgi o kalp atışım asla unutamıyorum. Sonra bir daha test yapmadım kan vermedim günümü bekledim. Günüm geldiğinde sonuç 13 pozitif ama ben anladım bu kimyasal çünkü 4 gün önce kaset teste çıkan bu değer olamaz. Tabi 2 gün sonra tekrarla dendi malum son değerim 0. O kadar üzüldüm ve yıprandım ki. Ama durmak yoktu çünkü istiyorum bunu ve elbet bir gün olacak bu biliyorum. Bana tedavisiz olmaz diye 2. Tüp benek görüşmemde dendi. Dedim ki demek ki benim yolum bu bazı şeyleri zorluklarla elde edeceğim ki benim için kıymetli olacak güzel olacak. Evet bende sizin gibiyim her çevremden hamile haberi aldığımda bende diyorum neden yani bu kadar kolay mı ama demek ki benim yolum bu bunu düşünmek bana zarar veriyor ve böyle düşününce eşimizde kendimi de yıpratıyorum. Ben okuduğum için hayallerim olduğu için eşimle çocuk istemedik 5. Yılımıza gireceğiz evliliğimizin bazen diyorum ki benim suçum mu önceden anlayabilirdim ama diyorum ya bu bana zarar veriyor. Evet haklısınız zor süreç ama elden kabul etmekten başka bir şey kalmıyor. Mümkün oldukça bu süreçten etrafınıza bahsetmeyin. Kusura bakmayın buraya baya döşedim.

Acı kaybınız için çok üzüldüm rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın rabbim size öyle güzel evlatlar nasip etsin inşallah kaybınız içinde sabırlar versin . Yarın transferim var tek kalan embriyom bende kalp atışlarını duymuştum cinsiyetini öğrenecektim belki evladını toprağa koymak kadar acı değildir ama bende kalbimi hastane koridorlarında bıraktım herkes doğum yaptığı odasını süslerken ben koridorda birazdan benden alacakları evladım için dolaşıyordum ne diyelim bu yolda ilerleyen tüm kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun

Yok burada yazılan mesajları o kadar duygulu okuyorum ki inanın uzun gelmiyor Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun bende çok üzülüyorum herkesin kolaylıkla kavuştuğuna biz zorlukla kavuşamıyoruz

Ben de o koridorlarda dikişlerimi tuta tuta acı içinde yürüdüğüm anları, geceleri diğer odalardan gelen bebek ağlamaları esliginde uyumaya çalıştığımı, hastane çalışanlarından birinin odaya girip elindeki kağıda da bakarak sezaryen doğum yazıyor hayırlı olsun diyip kapıdan çıkışını unutamıyorum malesef. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın ve evlat acısıyla sinamasin dilerim kucağı boş kalan annelere de sonsuz sabrından versin insallah.
Tüm dualarınız için teşekkür ederim. Umarım sizin transferiniz de çok güzel geçer güzel haberinizi duyarız tutunsun güzelce annesine insallah

Yaa çok üzüldüm kalpten hissettim acınızı evlat acısıdır unutulmaz ama Allah yerine güzellikler nasip etsin inşallah bende duanız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Öncelikle başınız sağ olsun. O kadar sizi hissederek okudum ki yazdığınızı. İçtenlikle sarılıyorum size. Hiçbir evlat bir diğerinin yerini tutmaz ama inşallah kalbinize teselli olacak yavrular nasip olur Şu ana kadar hep bir hamile kalsam her şey düzelir, bütün sorunlar çözülür, kalbim ferahlar, kafam rahatlar diye düşünüyordum. Artık böyle düşünmüyorum. Yoluma ışık tuttuğunuz için teşekkür ederim. Dilerim en kısa zamanda hiç tedaviye ihtiyaç olmadan müjdeli haber alırsınız

Neredeyse aynı şeyleri yaşamaşız. Ben de maalesef amaçsız şekilde aşılama yaptırmıştım. Kimyasal gebeliğimi de sizinki gibi bir değerle hatta önce kaset testte negatif görmüştüm ardından ağlayarak canım doktorumla konuştum ve ısrarla kan testi istedi değerin pozitif çıkması beni şok etse de iki sonra sıfırlanacağını biliyordum. Nitekim öyle de oldu. Doktorum bile ben yedilerden yükselen değerler gördüm dedi ama ben olmayacağını biliyordum. Testten önceki gece bir rüya görmüştüm gerçekten garip bir rüyaydı sabah tabirine baktığımda Allah uğrunda maddi manevi çabaladığın şey için seni sınamaya devam edecek ancak sonunda kalbindekini nasip edecek ve uğrunda harcadıklarını misliyle yerine koyacak yazıyordu. Sonuçta nasip etmeyecekse kalbimize düşürmezdi. Derdiyle uyuyan dermanıyla uyanacak Bazen çok çaresiz hissetsem de, umutsuz olsam da bunlarla kendimi telkin ediyorum. Dilerim iyi anne olabilecek, evladını açlıktan öldürmeyecek, evladının tacizcisine tevazu göstermeyecek, çöpe bırakmayacak bütün kalbi güzel kardeşlerime de bizlere de bu mucizeyi yaşamayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dualari eksiksiz etmek gerekiyormuş cidden, senelerce ettiğim ah bir hamile kalsam la başlayan cumlelerimin pişmanlığını yaşıyorum şimdi. Hamile kalınca da hele ki benim kadar ilerlediğinde bu cümleler ah bir dogursama evriliyormus. Şimdi ben diyorum ki hayirla ve kolaylıkla olacaksa, vaktiyle kucağıma alıp sağlıkla buyutebileceksek olsun olacaksa da ileride

4. Gün embriyosu grade 1 iyi kalite dedi embriyolog ama benim transfer olduğumda 4. Gün olunca acaba tekrar mı yumurta toplatsam dedim bi kararsızlık yaşıyorum yine doktorumla karar vereceğim galiba ama açıkçası sinirlendim keşke hazır iyi kaliteyken 5. Günü niye beklemediler diye

Benim de 4. Gün embriyosuydu 2 tane transfer olmuştum birisi tuttu
İnşallah sizin de tutar.

Canım mesajını ağlayarak okudum
Kalbim sızladı keşke böyle olmasaydı Senin sürecini baştan belli biliyordum ne zorluklar yaşadığını çektiğini en zoru da bu yaşadığın oldu çok zor süreçlerden geçiyorsun Allahım sana bol sabır ihsan eylesin inşallah canımsın sana sımsıkı sarılıyorum ben ne yazsamda yüreğindeki yangını dindiremem Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah

Canım mayalacim çok teşekkürler, dostlar sağ olsun dualarında bana da yer verirsen çok sevinirim. Allah sana vaktiyle sağlıkla yavruların a kavuşmayı nasip etsin insallah, bizimki ahirete kaldı

Merhabalar bende 28 yaşındayım bende 3 yıldır gebelik için çabalıyorum. 2 Tüp bebek denememiz oldu ve kendiliğinden hiç hamile kalmadım.Sen o kadar iyi anlıyorum ki 1. De embriyolar 5. Güne ulaşmadı 2. De çok Şükür ulaştı pgt yaptırdım 5AAydı tuttu ama kese gelişmedi kürtaj oldum. İlkten sonra 1 sene ara vermiştim cesaret edemiyordum çok yıkılmıştım ve etrafımda herkesin çocuğu oluyordu. Bizim nasibimizde böyleymiş eşimin yaşı büyük denemeliyim dedim beni o cesaretlendirmişti ve ben bir daha denemeliyim demiştim. Ama bu sefer bu kadar çok beklemeyeceğim bekledikçe cesaret edilmiyor. İnşaAllah bizlerde kavuşuruz sağlıkla evlatlarımıza Vazgeçmemelisin mücadele etmeliyiz

Canım mayalacim çok teşekkürler, dostlar sağ olsun dualarında bana da yer verirsen çok sevinirim. Allah sana vaktiyle sağlıkla yavruların a kavuşmayı nasip etsin insallah, bizimki ahirete kaldı

Amin canım benim Allah razı olsun
Her Daim dualarımda olacaksın inşallah Rabbim bu zor günlerini kolaylıkla atlatmanı nasip etsin çok çok üzgünüm acını derinden hissediyorum dua etmekten başka elden birşey geçmiyor Canımsın inşallah birgün burada daha güzel sağlıklı şekilde hayırlı haberlerini almak nasip olsun Amin

Evet bence de asıl soru bu. Bence bunu sormalısın

Evet bence de asıl soru bu. Bence bunu sormalısın
gerçekten öyle. İlkinden hemen sonra başlasaydım böyle hissetmezdim çünkü bekledikçe insanın cesareti kırılıyor. Rabbim bizi de kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…