İkinci tedaviye cesaretim yok

Evet bence de asıl soru bu. Bence bunu sormalısın
Riske atmak istemedik dedi embriyolog. Sadece 3 yumurta toplanmıştı çünkü. 1 tanesinin gelişimi durdu. Diğer 2 si iyi kaliteydi 1 tanesini taze transfer yapıp diğerini de dondurdular. Hayır o doldurduklarını bari 5. Güne bekleselerdi ama resmî tatile denk geliyordu muhtemelen o yüzden. Ki 1.70 amh a rağmen sadece 3 yumurta toplandı. Kaliteliydi yumurtalar ama zaten negatif alırsam tekrar toplatayım diye düşünüyordum.

Çok şaşırtıcı bu amh değeri ile üç yumurta. Protokol hatalı olabilir mi acaba ne kullanmıştımız gonal f mi ve kaç doz

Çok şaşırtıcı bu amh değeri ile üç yumurta. Protokol hatalı olabilir mi acaba ne kullanmıştımız gonal f mi ve kaç doz
Gonalf f 300 vurdum canım. Ekstra bi 5 gün buna ek femara kullandım sadece o kadar. Vallahi bende anlamadım tüp bebekten 6 ay kadar önce amh bakılmıştı. Ama benim prof amh a inanmıyor gerçekten bende örneğini görmüş oldum

Bende ağustosda çatlatma iğnesi kullandım. O kadar emindim hamile olduğumdan tahlilde negatif çıktı. Eylülde yumurta büyütme ilacı etki etmedi. Şimdi çatlatma iğnem 2 tane olsa da bu hafta doktora gideceğim ama kendime inancım hiç kalmadı sanki biri beni arkamdan iterek götürecek gibi geliyor. Tedaviden korkmuyorum test verince 5 in altında çıkarsa o gün yine yıkılacağım bunu aramadan hamile kalanlar asla anlamaz

Herkes kolayca sahip olurken ben neden bu kadar zorlandım? Sanki ben yazdım dedim o cümlenizi okuyunca. Normalde inançlı biri olmama rağmen bu süreçte bolca isyan ettim, öfke doldum, sinirimi eşimden çıkardım hatta. Tevekkül edemedim, sabredemedim hep neden dedim. Bazen kaygılarım o kadar yükseldi ki kendine gel sonun iyi değil dedim. İki düşükten sonra tüp bebeğe başlamıştım ilki yine negatifti pgtli olmasına rağmen. Ama ikinci denemede pozitif hala sevindim mi derseniz hayır hep içimde yine kaybedecek miyim korkusu var. kaş aldırırken ağlayan ben o iğneleri yaparken de sonuç beklerken de zorlanmadım. Hep en kötüye hazırladım kendimi. Ama şunu biliyorum ki biz gücüm yok desek de olmuyor desek de pes edemeyiz kadınız çünkü ve anne olma isteği bir kere gelince bırakmıyor insanı. O yüzden pes etmeyin denemeye devam edin. Çünkü başka çaremiz yok inşallah bekletmeden sağlıkla gelir bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…