- 25 Nisan 2023
- 581
- 250
- 33
- 29
- Konu Sahibi Papatya6565
Merhaba arkadaşlar cuma günü transferim var hayırlısıyla 
ikinci transferim olacam ilki nasip olmadı bundada 5 gün iki tane embriyo olacak sizce tutma şansı varmı çok korkuyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun inşallah tutarMerhaba arkadaşlar cuma günü transferim var hayırlısıylaikinci transferim olacam ilki nasip olmadı bundada 5 gün iki tane embriyo olacak sizce tutma şansı varmı çok korkuyorum
![]()
Ayyy maşallah maşallah canım darısı benim başıma Allah bağışlasın2.transferdeki bebegi büyütüyorm ve 1.5 yaşında
Selam benım 29 maysda 2 cıntransferım oldu , ılk kımyasaldı bakalım noluyor ama ben pozıtıf hıss edıyırumMerhaba arkadaşlar cuma günü transferim var hayırlısıylaikinci transferim olacam ilki nasip olmadı bundada 5 gün iki tane embriyo olacak sizce tutma şansı varmı çok korkuyorum
![]()
Amiinn insallahAyyy maşallah maşallah canım darısı benim başıma Allah bağışlasın![]()
Amin canım rabbim güzel haberler almayi nasip etsin bizlereSelam benım 29 maysda 2 cıntransferım oldu , ılk kımyasaldı bakalım noluyor ama ben pozıtıf hıss edıyırum
MerhabaMerhaba arkadaşlar cuma günü transferim var hayırlısıylaikinci transferim olacam ilki nasip olmadı bundada 5 gün iki tane embriyo olacak sizce tutma şansı varmı çok korkuyorum
![]()
Yaaaaa maşallah Rabb'im bagislasin bizede dua edin lütfen Rabb'im bizede nasip etsinMerhababenim de ilk transferim kimyasal olmuştu ikinci transferim sağlıkla ilerledi ve oğlum şimdi 8.5 aylık
inşallah bebeğiniz sizinledir
![]()
Dualarım bekleyen tüm kadınlaraYaaaaa maşallah Rabb'im bagislasin bizede dua edin lütfen Rabb'im bizede nasip etsin
İkinci transferinizin kalitesi neydi kaç embriyos transfer edilmişti![]()
İkinci transferimde çift 3. Gün embriyosu transfer edildi. Çok şükür hamileyimMerhaba arkadaşlar cuma günü transferim var hayırlısıylaikinci transferim olacam ilki nasip olmadı bundada 5 gün iki tane embriyo olacak sizce tutma şansı varmı çok korkuyorum
![]()
Yaa maşallah maşallah canım darısı benim başımaİkinci transferimde çift 3. Gün embriyosu transfer edildi. Çok şükür hamileyim❤ umudunu kaybetme canım. Belirti de arama, ben sıfır belirti ile hamile olduğumu öğrendim
![]()
Yaa hayırlısı ile alın kucaginiza Rabbimin gönlü. Varsa vermeye heralikarda oluyor sağlıkla gelsin miniğinDualarım bekleyen tüm kadınlara
Tam olarak numara ya da harf belirtmemişti doktorum iyi demişti sadece, 2 embriyoydu 1 tanesi tutundu, yani çok iyi de olmayabilir çünkü benim 4 embriyom kalmıştı 2 çözdürüldü önce ama 1 i iyi değil diye diğer 2 yi de çözdürmüşler ve 4 embriyodan 2 si transfer edilebildi ve ben bu da tutmazsa tedavim baştan başlıcak diye çok üzülmüştüm çünkü başka embriyom kalmamıştı
Tabiki ederim canımYaa maşallah maşallah canım darısı benim başımabenimde iki tane transfer edildi çok korkuyorum Allah korusun tutmazsa diye
banada dua edermisin lütfen
![]()
Yaaaa maşallahhhhj maşallah böyle güzel haberler duyunca o kadar çok seviniyorum ki Allah'ta biliyor hep bana umut oluyorHerşey nasip ve çaba üzerine inşaAllah bebeklerin sana tutunurBende 2. Transferinde ikiz gebe kalmış 30. Haftasında olan bir anne adayıyım inşaAllah sende bu mutluluğu yaşarsın
![]()
Bebeğim doğdu şükür 9 aylık olmak üzereYaa hayırlısı ile alın kucaginiza Rabbimin gönlü. Varsa vermeye heralikarda oluyor sağlıkla gelsin miniğinRabb'im bizede nasip etsin
![]()
Aminnnn ecmainBebeğim doğdu şükür 9 aylık olmak üzereteşekkür ederim inşallah bekleyen tüm anneler sağ salim kavuşsunlar yavrularına
Merhaba benimde ilki kimyasal oldu ikinciyi düşünüyoruz sizin sonuç ne olduSelam benım 29 maysda 2 cıntransferım oldu , ılk kımyasaldı bakalım noluyor ama ben pozıtıf hıss edıyırum
Negatif, 3 cuye hazırlancam sıfırda genetık yapdrıcam bu defaMerhaba benimde ilki kimyasal oldu ikinciyi düşünüyoruz sizin sonuç ne oldu