İkinci tüp bebek maceram☺️ ama kafam çok karıştı lütfen yardım!!!

Haklısınız ama şöyle bi durum var genelde aşılama ve tüp bebek ikiz gebelik yaşayanlar çok erken doğum yapıyorlar çevremde bu şekilde 4 kişi var hepside tüp ve aşılama ile erken doğum yaptılar aylarca küvezde kaldılar bu durum hem anneye hemde bebeklere çok zarar veriyor. Ve bebeklerden birinde mutlaka bı sağlık problemi oluyor mesela özel eğitim çocuğu gibi.. Allah korusun sağlıkli ve hayırlı olsun tek olsun istiyorum. Tam gününde sağlıklı bir şekilde dogacaksa ikizi tabiki çok ama çok isterim.. ama garantisi yok.
Saglikli sekilde dogan ikizler cok var zaten ikiz olacagi garanti degil ben de sizin gibiydi ilkinden bebegimiz oldu ikinci tek embryo negatif 3. Transfer 2 embryo biri tutundu sukur

Saglikli sekilde dogan ikizler cok var zaten ikiz olacagi garanti degil ben de sizin gibiydi ilkinden bebegimiz oldu ikinci tek embryo negatif 3. Transfer 2 embryo biri tutundu sukur
Aa ciddi misiniz? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi şöyle benim çevremde 4-5 tane ikiz transferi olup doğum yapıp mutlaka birinde bi sağlık problemi oluyor oyuzden demiştim. Ve hepsi de erken doğumla oldu. Aylarca küvezde kaldılar oyuzden korktum

Bu arada bende dün transfer oldum. Allah'ım hayırlı ve sağlıklı ise nasip etsin. Siz de mi dondurulmuşları kullanıyorsunuz?

Bu arada bende dün transfer oldum. Allah'ım hayırlı ve sağlıklı ise nasip etsin. Siz de mi dondurulmuşları kullanıyorsunuz?
Hayirli sonuclar alirsiniz insallah. Evet dondurulmustu zaten bitti 4 taneydi toplamda;)nasip insallah saglikla kucagimiza alrz

Hayirli sonuclar alirsiniz insallah. Evet dondurulmustu zaten bitti 4 taneydi toplamda:KK66:nasip insallah saglikla kucagimiza alrz
Benim toplamda 5 taneydi birincisi kızım olarak dünyaya geldi çok şükür. Birinide dün aldım🤭 geride 3 kaldı ☺️ ilk çocuğunuz kaç yaşında şuan. Benim kızım 2 yaşında..

Benim toplamda 5 taneydi birincisi kızım olarak dünyaya geldi çok şükür. Birinide dün aldım🤭 geride 3 kaldı ☺️ ilk çocuğunuz kaç yaşında şuan. Benim kızım 2 yaşında..
MaSallah benim de kizim oldu😍3.5 yas olcak. Ben de bir bucuk yasta deneme yapmistik negatif olmustu 3. Denemede cift embryo koydular biri tuttu sukur kiz bu da:)sizin de insallah simsiki tutunur kardes olur

MaSallah benim de kizim oldu😍3.5 yas olcak. Ben de bir bucuk yasta deneme yapmistik negatif olmustu 3. Denemede cift embryo koydular biri tuttu sukur kiz bu da:)sizin de insallah simsiki tutunur kardes olur
Yaa çok şükür kızınıza bi kız kardeş geliyor. Ben tek kız olduğum için kızımın da bi kız kardeşi olmasını çok isterim nasip kısmet tabi hayırlı ve sağlıklı olsun da. Bizde aslında 1.5 yaşında iken gidebilirmişiz. Ben dr erken diye istemez diye erteliyordum eşimin zoruyla korkarak aramıştım merkezi Allah'tan bir sorun çıkarmadılar da oldu... Hatta 1.5 yaşında da gelebilirdin dediler..

Yaa çok şükür kızınıza bi kız kardeş geliyor. Ben tek kız olduğum için kızımın da bi kız kardeşi olmasını çok isterim nasip kısmet tabi hayırlı ve sağlıklı olsun da. Bizde aslında 1.5 yaşında iken gidebilirmişiz. Ben dr erken diye istemez diye erteliyordum eşimin zoruyla korkarak aramıştım merkezi Allah'tan bir sorun çıkarmadılar da oldu... Hatta 1.5 yaşında da gelebilirdin dediler..
Aynen ben acelemi ettim dedim ama vakti degilmis o zaman insallah bu zamanaymis sizin de guzel haberlerinizi alacagiz ins😍tek embryo dimi

Aynen ben acelemi ettim dedim ama vakti degilmis o zaman insallah bu zamanaymis sizin de guzel haberlerinizi alacagiz ins😍tek embryo dimi
Evet bence Rabbim zamanında hayırlı ve sağlıklı nasip etsin de gerisi önemli değil. İnşallah Allah razı olsun güzel dualarınız için ♥️ sizde sağlıkla alın kucağınıza şimdi sizin kızınız çok heyecanlıdır abla oluyorum diye☺️ artık aklı eriyor ya 😂

Evet bence Rabbim zamanında hayırlı ve sağlıklı nasip etsin de gerisi önemli değil. İnşallah Allah razı olsun güzel dualarınız için ♥️ sizde sağlıkla alın kucağınıza şimdi sizin kızınız çok heyecanlıdır abla oluyorum diye☺️ artık aklı eriyor ya 😂
Aynen cok ta ilgilenmiyor simdilik insallah guzel ablalik yapar dogunca😍siz de guzel haberler verin ins

Merhaba arkadaşlar. Ben 2 yaşındaki kızıma ilk tüp bebek denemesiyle kucağıma aldım çok şükür 🤲🏻
Şuan ona dondurulmuşlar kardeş istiyoruz. Ve bugün tüp merkezine gidip muayenemi oldum adetle birlikte hangi ilaçları kullanmam gerekiyor onları da verdi doktorum.
Ama şöyle bişey söyledi; "2 tüpte 2 şer tane dondurulmuş var sen istersen 1 tane istersen de 2 tane transfer olabilirsin sana bağlı" dedi.

Bende bir tane istedim. Çünkü genelde çevremde ikizlerde çok erken doğumlar yapanlar var çok korkuyorum.

Neyse asıl aklıma takılan soruyu sormak istiyorum sizlere. Doktoruma sormak aklıma gelmedi o tupteki 2 taneyi çözdürürken birini transfer olup diğerini çöpe mi atıyorlar yoksa tekrar dondurulabilir mi? Lütfen bilen arkadaşlarım yardımcı olun bana..
pozitif sonuç alırsınız inşallah. Tek embriyo aldınız degilmi peki diğerini tekrar dondurrdular mi

pozitif sonuç alırsınız inşallah. Tek embriyo aldınız degilmi peki diğerini tekrar dondurrdular mi
Evet tek embriyo oldum. Sağlamsa dondurulsun mu dediler dondurulsun dedim. Başta sağlam dediler doktorum dondurma parasını muhasebeyle konuşun dedi.. sonradan tekrar gözlemleyip ona göre dondurcaz dediler. Ama benim aklıma ilk konuştuğumuz geldi o transfer heyecanıyla gittik bide dondurma parası verdik. Oysa kesin değildi bugün bilgi vermek için aramışlar ama ben kızımla ilgilenirken geç gördüm dönüş yaptım ama yarın arayip bilgi verilecek dediler. Sanırım embriyonun dondurulup dondurulmaması ile ilgili bilgi verecekler

@minosella098 canım bugün yine aradılar sağlıklı bir şekilde ilerlemedi donduramayiz dediler. Onun parasını iade edecekler..

Ne kadar güzel çok şükür. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Benimde transfer günüm 1 Ekim'di oldum çok şükür:dua::dua:
Amin.:dua:Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla, hayırla tutunur bebeğiniz.:dua:Güzel haberlerinizi okumak dileğiyle.

İnşallah güzel haberler verebilirim. Sizin belirtileriniz nelerdi?
Göğüs hassasiyeti, karında şişlik, yorgunluk, uyku isteği ve kasık ağrısı vardı. Ama 3 aşılama ve olumsuz sonuçlanan ilk tüp bebek denememden tecrübeli olduğum için bu belirtileri önemsemedim. Kullandığımız hormon ilaçları bu belirtilere sebebiyet verebiliyormuş. Olumlu düşünün, olumlu olsun inşallah:dua:

Back
X