İkinci Tüp Bebek tedavim başladı ve çok heyecanlğım önerilerinize ihtiyacım var

Sevgili Eylül, öncelikle yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun cnm. Bu tedaviyi görüp başarılı olmuş kişilerin umut verici hikayelerini okuyunca umuda nasıl umut katılır, bilirim. Bu gruptaki başlıkların birçoğunu tek tek okumuşluğum vardır belki, hepsinde ayrı bir hikaye, hepsinde ayrı bir ders var. Allah herkesin gönlündekini versin. Dediğin gibi; kendi istediğin bebeğe kavuşma endişesini bir tarafa bırak, çevremizdeki insanların kalbimizi paramparça eden sözleri karşısındaki güçlü durma çabamız, yüzümüze taktığımız zoraki tebessüm içimizi nasıl kanatır kimse anlayamaz.

Canım benim ikinci tedavim bitti (ilki kısa, ikinci uzun protokol) ve hamileyim. Demek ki zamanı gelince oluyormuş, endişelenmeye gerek yokmuş, harcadığın zamana verdiğin emeğe paraya değermiş. Öncelikle önyargıyla başlama diyorum, olmayacak diye birşey yok, ne olmazlar oluyor. Bunun yanında bu seferkinde olacak diye de birşey yok. Sen rahat olmaya, kafana birşey takmamaya ve mümkün olduğunca 2. denemeyi yaptığını kimseye söylememeye bak cnm. Aksi halde strese girer ve sende varolan olumlu verileri yok edersin. Bunu yapma lütfen.

İnan ki pozitif sonucu aldığında yaşadığın tüm kaygıların yersiz olduğunu, senin de birşekilde hamile kalabileceğini ve bu hamileliği başarıyla devam ettirebilecek güce sahip olduğunu anlayacaksın.
Allahım sana ve tümmmmm isteyenlere çifter çifter bebek nasip eder inşallahhhhhhhhh.

eylül bencede tedavinin başında öğrenmen daha iyi....ben öle bişey yaşamadım ondan bi bilgim yok.....ayrıca herkese hayırlı bayramlar......bide bende ilk lukrini kullandıktan sonra kist oluştu ve 2 ay doğum kontrol hapı kullandım...ondan sonra tekrar tedavime başladım.....ondan moralin bozulmasın....senin ki öle bi durum değildir inş......tedavinle birlikte ilaca başlarsın belki....tekrar hayırlısı olsun canım.....bu arada bunu sölerken moralini bozmak için değil senin durumunun benimkinden daha iyi olduğunu düşündüğüm için ssöledim...çünkü burda sölediklerimiz bazen karşımızdaki kişileri üzebiliyo.....ama ben seni asla üzmek istemem........

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar bana moral veriyorsunuz benim test yaptırdığım laboratuvarda prolaktinin üst değeri 27 ama benim 58 çıktı üst değerin iki katından fazla tabi bazen böyle aksilikler olabiliyor benim en çok kızdığım doktorumun orya gittiğim 7 ay süresince hiç hormon tahlillerine baktırmaması.Belkide hep yüksekti ve farkında değildik çünkü benim göğüslerimde 1 yıla yakın süredir ağrı vardı bazen çok şiddetli oluyordu belkide normal yollanda olacaktı ben neden hormonlarımıza bakılmıyor dediğimde ultrason takibi yeterli oluyor eğer problem varsa bakıyoruz demişti benim bu sitede okuduğum kadarıyla genelde tedavi süresince her ay bakılıyormuş Doktorlara biraz daha ısrar etmek lazımmış demek ki bazı konularda ben kimsenin bu ve benzeri problemler yaşamasını istemiyorum çünkü bizler çok emek veriyoruz inşala bzde bebeklerimizi alırız kucağımıza herkese iyi bayramlar diliyorum bebekli yeni bayramlar diliyorum

Cnm çokta kafana takma bunu. ılaçla indirecekler değerini çok uzun bir süre olacağını da zannetmiyorum ben. haklısın bu arada evt baktırmalılardı çünkü hiç bir sorun olmasada prolaktin yüksekliği yüzünden gebe kalınamama problemi yaşanılabiliyor. Belkide tüp bebek denemene bile gerek yoktu tam problem ne bilmiyorum ama sizde. Ara ara tekrar baktır peşini bırakma değerler kendi kendine bile değişebiliyor diye biliyorum belkide bir daha sakinken alsalar senden kan. Benim doktorum öyle yapmıştı ilki biraz yüksek çıkınca heyecandan yüksek çıkabilir demişti.

eylulcum hayırlı olsun canım, nolur guzel seyler dusun, endise etme cunku prolaktin stresli durumlarda yukseliyo, ben elimden geleni yapıyorum geriisini sana bıraktım diye dua et, Allah herseyin hayırlısını versin arkadasım..
ferahnaz arkadasım hayırlı haberlerini bekliyoruz ins, Allah tamamına erdirsin...
smufy senin de gozun aydın canım, ins hayırlısıyla kucagğna almak kısmet eder Rabbim, bizim de yuzumuzu guldursun ins.
olacak buna inanalım biz de basarıcaz Allahın izniyle arkadaslar...

aslındaben çok sakindim hormonlarda problem olacağını düşünmemiştim ama olabiliyormuş demek ki artık neyse diyorm ilaç kullanınca düşecektir zaten bizde görünürde bir problem yoktu herşey normal çıkıyordu sadece prolctinim yüksek çıktı onuda yeni öğrendim zaten tek problem yaş ilerliyor sevgili plum12 yaş ilerleyince insan daha çok kafasına takıyor işte

aslındaben çok sakindim hormonlarda problem olacağını düşünmemiştim ama olabiliyormuş demek ki artık neyse diyorm ilaç kullanınca düşecektir zaten bizde görünürde bir problem yoktu herşey normal çıkıyordu sadece prolctinim yüksek çıktı onuda yeni öğrendim zaten tek problem yaş ilerliyor sevgili plum12 yaş ilerleyince insan daha çok kafasına takıyor işte

Canım bende çok genç değilim. Üzülme derken ilaçla indirilebiliyor diye söyledim. Eşinde de sendede bir problem yoksa bunu ihmal etme bir daha baktır bir süre sonra . Sürekli dalgalanma oluyor mu değerlerinde diye belki o gün öyle çıktı. Göğsünü sıkan iç çamışırı bile o günkü prolaktin değerini arttırabiliyor demişti doktor bana sonra korkmak kan alınırken. Ben biraz korkarım çünkü bir şey çıkacak mı acaba diye.Bakarsın prolaktin iner kendiliğinden gelir meleğin sana. İnşallah.

merhaba arkadaşlar prolaktinim yüksek çıkmıştı bayram nedeniyle doktoru aramamıştım bugün aradım bana dostinexi haftada iki gün kullan dedi ben aynı zamanda buay doğum kontrol hapıda kullanıyorum adet oluncada ikinci tüp bebek için ilaçları kullanmaya başlıyıcam acaba o zamana kadar düşer mi kullanan arkadaşlar sizin nezaman düşmüştü arada burda okuyordum ama doktorla görüştükten sonra daha ciddiye aldım bu zaman konusunu

canım tedavin hayırlı olsun rabbim inşallah kucağını bebişlerle doldurur inşallah canım arkadaşalrın dediği gibi inan canım bol bol dua et rabbim inan zamnı gelince veriyo bende 5 sene bekledim canım şükürler olsun şu an bebişim benimle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın birde kimseye hesap verme bitanem insanlar senin derdinle sevinir neşeble üzülüyo bazen bu bebebk konusunda çok şeyler yaşadım bende gerçek dostlar aslında burdaki arkadaşlar görmesekte aynı duyguları yaşaşamış olduğumuzdan birbibirimizi daha iyi anlayabiliyoruz rabbim yar ve yardımcın olsun canım güzel haberlerini almak dileğiyle bitanem

canım tedavin hayırlı olsun rabbim inşallah kucağını bebişlerle doldurur inşallah canım arkadaşalrın dediği gibi inan canım bol bol dua et rabbim inan zamnı gelince veriyo bende 5 sene bekledim canım şükürler olsun şu an bebişim benimle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın birde kimseye hesap verme bitanem insanlar senin derdinle sevinir neşeble üzülüyo bazen bu bebebk konusunda çok şeyler yaşadım bende gerçek dostlar aslında burdaki arkadaşlar görmesekte aynı duyguları yaşaşamış olduğumuzdan birbibirimizi daha iyi anlayabiliyoruz rabbim yar ve yardımcın olsun canım güzel haberlerini almak dileğiyle bitanem

teşekkür ederim zeyracım dileklerin için ne güzel bir duygudur bebeğini kucağına alıp sıkıca sarmak Allah sana bebeğinle eşinle uzun sağlıklı ömürler versin burda görmesekde birbirimizi paylaşmak rahatlatıyor insanları yeni şeyler okuyoruz aynı sorunlarla uğraşıyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz bende rahatça kimseyle paylaşamıyorum daha doğrusu yüz yüze kimseyle de paylaşmak istemiyorum ama insanların soruları merakı yok mu çok etkileniyorum bazen kavga edesim geliyor insan çok hassas oluyor ben hayatımda hiç böyle hassas olmamıştım inşallah olurda yaşadığım bu küçük çevrede her gün birilerine açıklama yapmaktan ya da insanlardan kaçmaktan kurtulurum

inşallah bu sefer herşey çok güzel olur ve meleğine kavuşursun.
bende ikinci tüp bebekte kavuştum kuzuma yaşadıklarını öyle iyi anlıyorum ki hepimizn başından geçti.sabret ,inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz.

Teşekkür ederim kuzuum inşallah olur bizimde sen negüzel kavuşmuşsun kuzucuğuna Allah bir ömür sağlıkla huzurla yaşamayı nasip etsin sizlere

arkadaşlar ya şu prolaktin yüksek çıkınca kullanılan dostinex bir aya prolaktini düşürüyor mu ekimde tüp bebek yaptırıcaz inşallah bu ay doğum kontrol hapı kullandırıyor doktor düşmezse tedavi ertelenir mi bilgisi olan var mı kızlar ben kendimi çok hazırladı ikinciye lütfen bilgi verin kızlar

bilsem verecem canım ama bilmiyorum...kafana çok takma sitresde yapma arkadaşım.....herşey yoluna girer...ve zamanda hiç geçmez diye düşünüyosun ilk başta ama geçiyor.....inş ekimde tedavine başlıyacaksın....böle düşün...pozitif olmak lazım.....

sağol hilalcim ya ah şu kafam işte içindeki bütün olumsuzlukları kesip atsam mı ne yapsam benim prolaktinle ilgili girdiğim siteler kafamı karıştırdı 3 ay diğen var 6 ay diğen var 1 aya geçti diğen var aslında fazla da kurcalamamak lazım ama nerdee inşallah atarım olumsuzlukları üzerimden biran önce

bilmezmiyim arkadaşım...bende yaşadım farklı bi şekilde olsada bende bekledim hemde tedaviye başladıktan sonra.....bencede çok kurcalama...kurcaladıkça daha çok moralin bozuluyr...onların farklı seninki farklı olabilir....belkide hiç bişey düşündüğün gibi olmaz...herşey yolunda gider...bunuda düşün bence....

şuanda hastanede nöbetçiyim ve kafamda birsürü soru var biz tedavi için her seferinde 5-6 satlik yol gidiyoruz sabahın köründe yola çıkıyoruz doktor kontrolünden sonra geri dönüyoruz ve çalışıyorum yollar bu uğurda çekilir sorun etmiyorum da her sevk yaptırdığımda insanların soruları beni bunaltıyor kimsenin fazla bilmesini istemiyorum ama ister istemez birçok kişi her aşamasını olmasa da çoğu şeyi biliyorlar bütün arkadaşlarım çocuk sahibi oldular ya da hamileler sadece ben varım sen niye yapmıyorsun diyen okadar çok insan var ki ailem dışında herkes birsürü yorum yapıyor ama ikimizinde ailesi çok anlayışlı yaşım da geçiyor bunu da hatırlatan çok oluyor inşallah bu sefer olur burası küçük bir yer ve birçok insan beni tanıyor bu sitede aynı sorunlarla uğraşanları okudukça hem çekilenlere üzülüyor hem de çok dua ediyorum hepimize Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi verir inşallah

canım senı okadar ıyı anlıyorumkı bende kucuk bı yerde yasıyorum ve bu mahalle baskısı delı edıyor ınsanı ama bu uzun bı yol ve sabretmek lazım benım 3 denemede oldu 16 haftalık hamıleyım darısı basına en kısa zamanda...

canım senı okadar ıyı anlıyorumkı bende kucuk bı yerde yasıyorum ve bu mahalle baskısı delı edıyor ınsanı ama bu uzun bı yol ve sabretmek lazım benım 3 denemede oldu 16 haftalık hamıleyım darısı basına en kısa zamanda...

senin adına çok sevindim Ada inşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun küçük yerlerde yaşayıp bu sorunlarla uğraşmak zor gerçekten ama inşallah bende ikincisinde kavuşurum bebeğime

merhaba,ben aranıza yeni katıldım ne yazmalıyım bilmiyorum.bende ikinci tüp bebek tedavisine başladım ilki mart ayındaydı kısa protokoldü olmadı ne yazıkki.şimdi ikincisi bu sefer doktorumu değiştirdim.uzun protokol uyguluycak.ne tuhafki hiçbişey hissetmiyorum sanki hastayım ve tedavi oluyorum.düşünmemeye çalışıyorum.daha iğneler başlamadı belkide o yüzdendi.şimdi gün aşırı doktoru görünce belki daha hissederim.stres olmamak için sanki hayatıma normal devam ediyorum.umarım hepinizin gönlünden geçtiği gibi en çok isteidğiniz bebeğinize kavuşursunuz.

merhaba arkadaşlar prolaktinim yüksek çıkmıştı bayram nedeniyle doktoru aramamıştım bugün aradım bana dostinexi haftada iki gün kullan dedi ben aynı zamanda buay doğum kontrol hapıda kullanıyorum adet oluncada ikinci tüp bebek için ilaçları kullanmaya başlıyıcam acaba o zamana kadar düşer mi kullanan arkadaşlar sizin nezaman düşmüştü arada burda okuyordum ama doktorla görüştükten sonra daha ciddiye aldım bu zaman konusunu

mrb benimde prolaktinim senin gibi yüksek çıkmıştı 59 felandı dostinex haftada bir tane ve ek olarak hayıt otu kullandım sabahları aç karnına bi bardak sıcak suya bi kaşık hayıt otu koyup demlenince içiyorsun benim ki si bir ayda 1 lere düşmüştü bende şaşırdım ama düştü şimdi senin gibi bende doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay tüp bebek tedavisine geçcem doğum kontrol hapım 4 tane kaldı inş herşey gönlünce olur

Back
X