İkinci Tüp Bebek tedavim başladı ve çok heyecanlğım önerilerinize ihtiyacım var

merhaba huriyacım artvinde oturuyorum hemde ilçesinde aynı zamanda artvinliğim trabzona gidip geliyorum zorluğundan daha önce bahsetmiştim bu yolların sen hangi tedavilerden geçtin inşallah arkadaşım herşey hepimiz için kolaylıkla olur

canım ben teemuz ayında 1 kez tüp bebek denedim kimyasal gebelik oldu yani negatif sonuç....şimdi 15 ekimde dondurulmuş larla de neyeceğim transfer edilecek 30 ekimde sonuç belli olacak....inşallah bu sefer güzel haberi alırız ben ve isteyen herkes ....allah tan haırlısı....

canım ben teemuz ayında 1 kez tüp bebek denedim kimyasal gebelik oldu yani negatif sonuç....şimdi 15 ekimde dondurulmuş larla de neyeceğim transfer edilecek 30 ekimde sonuç belli olacak....inşallah bu sefer güzel haberi alırız ben ve isteyen herkes ....allah tan haırlısı....

inşallah dondurulmuşlarla sonucun pozitif olur benimde seninle aynı zamanlara geliyor inşallah ikimizde bebekli güzel sonuç alırız hayırlısı

inşallah dondurulmuşlarla sonucun pozitif olur benimde seninle aynı zamanlara geliyor inşallah ikimizde bebekli güzel sonuç alırız hayırlısı

inşallah canım ya ağzından bal damlıyor hemşerim olsunda artvine gelirim tanışırız...tedavi yüzünden bu yaz gelemedik senye allah kerim....bebişmiz olsunda eve kapanırım ben ...herşey onlar için ...bazen düşünüyorumda bu annelik duygusu çok başka bişeymiş daha olmadan neler hissediyoruz olsa tavana vururum heralde sevinçten .....eminim hepiniz öylesinizdir.

inşallah canım ya ağzından bal damlıyor hemşerim olsunda artvine gelirim tanışırız...tedavi yüzünden bu yaz gelemedik senye allah kerim....bebişmiz olsunda eve kapanırım ben ...herşey onlar için ...bazen düşünüyorumda bu annelik duygusu çok başka bişeymiş daha olmadan neler hissediyoruz olsa tavana vururum heralde sevinçten .....eminim hepiniz öylesinizdir.

canım ya inşallah gelirsin de tanışırız ikimizinde bebekleri olur onları da tanıştırırız yeter ki olsun bizim de sitede olan olmayan herkasın olsun da onlar için herşeye katlanırız ben de bu yaz ilk tedavim dışındaki zamanda hep çalıştım hiçbiryere gidemedik tedavide trabzondaydık orda da haliylen evden pek çıkamadık şu anda da hastanede nöbetçiyim son 3 nbetim kaldı daha sonra çalışmıycam trabzonda olacağız allahım inşallah olsun pozitif sonuç olursa izinlerim var bir süre çalışmayı düşünmüyorum yazın çok yoğun çalıştık biraz dinleneceğim ah bir anne olalım allahım duy sesimizi

Merhaba kızlar, beni de dondurulmuşlarla deneyeceğim adeti bekliyorum ilk mikro negatif

Bu ikinci denemem olacak çok heyecanlığım ama birincisi gibi korkularım yok en azından daha az nasıl yapıldığını biliyorum belkide bu yüzden daha cesaretliğim 35 yaşındayım ve herkes gibi bende artık olsun diyorom Allahım inşallah bu sefer bebeğimi bana verir ama birincisinden farklı neler yapmam lazım kafama takmıyor değilim inşallah hepimizin olur
canım bende 36 yım beklemek sinir bozuyo

Canım bende ikinciyi deniycem. seni çok iyi anlıyorum bizde söylemiyoruz aslında söylemek isterdim ama herkez anlıyışlı olamıyor malesef. Çünkü buda bir yük. sadece ailemiz biliyor çünkü yeteri kadar sorulan sorular beni zaten strese sokuyordu. Tedavi aşamasında hele hiç istemiyorum her ayrıntıyı öğrenmek istiyorlar ne işlerine yarıycaksa. İnşallah cnm bu sefer bebeklerimizi kucağımıza alırız. Hepimiz için bu son olsun.
sorular, imalar... ne güzel yazmışsın hakkaten ne işlerine yarayacak? bence ne kadar fazla konuşursan o kadar ağız soru sorup seni bunaltıyor

plum 12 sağol insanların merakı bunaltıyor daha dün 2 yıldır görmediğim halam soruyor bebek yok mu doktora gitmiyor musunuz gidin de bir doktora görünün diyor sanki biz aptalız da aklımız kesmiyor yeni evli olsak tamamda 4 yıl sonra olmamışsa elbette bir problem var niye soruyorsunuzki akrabalara konu komşuya bile gitmek istemiyor insan hemen bebek soruluyor zaten birkaçkişi ne tedavisi yaptırdığımızı bildimi bir süre sonra öğrenen birsürü kişi oluyor hepimiz aynı sorunlarla uğraşıyoruz biliyorum burda yazınca stres atıyor insan sanki onlara kızgınlığımı alıyorum hepinize bol şanslar diliyorum

bence tedavi boyunca çok kişi ile paylaşmayın soran sorana oluyo ben bazen annemin sorularından bile bunalıyorum...
slm.

biraz önce kayıt oldum siteye. pazartesi günü embriyo transferi yapıldı. evde tek başına oturmak çok sıkıcı
sizler ne güzel dertlesiyorsunuz.
ferahnaz hayırlı olsun ...ne durumdasın hadi hayırlısı inşallah??

Canım hayırlısı olsun.Bazan herşey yolunda gitmeyebiliyor.Benimde tedavim ertelendi.Myom amaliyatı olmam lazımmış.Kanamalarım artınca alınmasına karar verildi.
canım geçmiş olsun şimdiden... ameliyat ne zaman? iyileş gel sonrasında denersin canım kafanı takmamaya çalış...

selam kızlar hepiniz sağolun valla herşey yolunda gitsin diğe dua ettikçe olumsuzluklar çokıyor bugün sabah tiroid hormonlarıma baktım üzdü beni bu hormonlar yine bende hipotiroidi var 10 gün önce baktığımda tsh yüksekti ben deilacın dozunu yükselttim bugün baktım yine yüksek ilaca rağmen biraz daha yükselmiş stresmi yapıyor bu yüksekliği acaba birde prolactinim yüksekti adetin 2. günü baktırmıştım ilaç kullanıyorum bugün baktım düşük acaba adet dönemi değil diğemi düşük farkrdiyor mu acaba bilgisi olan varsa lütfen yazssın moralim bozuluyor ya 12 gün sonra 2. tüp bebek için gidicem ama bu hormonlar beni strese sokuyor

selam kızlar hepiniz sağolun valla herşey yolunda gitsin diğe dua ettikçe olumsuzluklar çokıyor bugün sabah tiroid hormonlarıma baktım üzdü beni bu hormonlar yine bende hipotiroidi var 10 gün önce baktığımda tsh yüksekti ben deilacın dozunu yükselttim bugün baktım yine yüksek ilaca rağmen biraz daha yükselmiş stresmi yapıyor bu yüksekliği acaba birde prolactinim yüksekti adetin 2. günü baktırmıştım ilaç kullanıyorum bugün baktım düşük acaba adet dönemi değil diğemi düşük farkrdiyor mu acaba bilgisi olan varsa lütfen yazssın moralim bozuluyor ya 12 gün sonra 2. tüp bebek için gidicem ama bu hormonlar beni strese sokuyor

çok sitres yapıyosun ama eylülll...bence biraz rahatla..kendini rahat bıraksan belki hormonlar düzelecekde ama bırakmıyosun ki....zor olduğunu bende biliyorum ama başka şansımız yok eylül....inşşş 12 gün sonra hormonların düzelip tedavine başlarsın....kendini o güne hazırlayıp olmaması kötü bişey onu ben yaşadım inş sen yaşamıycaksın arkadaşım.....hepimizin hakkında hayırlısı inşşşşş

sağol hilal stres yapyığımım farkındayım ama engelliyemiyorum dua ediyorm rahatlıyayım diğe olmuyor bir de düşün ki ben bir laboratuvar çalışanıyım herşeyi biliyorum ama insanın kendi başına gelince bilgi falan farketmiyor tamamen kişisel düşünceler devreye giriyor bildiklerini bile nerdeyse unutuyor insan allah hepimize yardımcı olsun

sağol hilal stres yapyığımım farkındayım ama engelliyemiyorum dua ediyorm rahatlıyayım diğe olmuyor bir de düşün ki ben bir laboratuvar çalışanıyım herşeyi biliyorum ama insanın kendi başına gelince bilgi falan farketmiyor tamamen kişisel düşünceler devreye giriyor bildiklerini bile nerdeyse unutuyor insan allah hepimize yardımcı olsun

ne işi yaparsan yap doğru sölüyosun kendinde olunca durum dğişiyor....ne yapalım bizimde sınavımız bu....inş bu çabalarımızım emeğini evletlarımızı kucağımıza alınca unutacağız......bide trabzondaymışsın heralde bilmiyorum trabzonlumusun ama eğer ölesen bende rizeliyim.....dediğin gibi allah yardımcın ve yardımcımız olsun......senin için bende dua edicem...rabbim tüm istiyen herkese en yakın zamanda evlat nasip etsin.......

ne işi yaparsan yap doğru sölüyosun kendinde olunca durum dğişiyor....ne yapalım bizimde sınavımız bu....inş bu çabalarımızım emeğini evletlarımızı kucağımıza alınca unutacağız......bide trabzondaymışsın heralde bilmiyorum trabzonlumusun ama eğer ölesen bende rizeliyim.....dediğin gibi allah yardımcın ve yardımcımız olsun......senin için bende dua edicem...rabbim tüm istiyen herkese en yakın zamanda evlat nasip etsin.......

ben artvinliğim hilal artvinde hatta ilçesinde çalışıyorum ama tedavimiçin trabzona gidiyorum o kadar çok gittik ki artık nerdeyse trabzonlu olduk beni strese sokan nedenlerden biri de bu uzak mesafe orda kalma sorunu zaman yaklaştıkça ne yapıcaz diğe düşünüyorum tabi insan başına gelince herşeye alışıyor alışmaya çalışıyor hangimizin aklına gelirdi evlenicez de çocuğumuz olmayacak da tüp bebek yaptıracağız ne kadar uzaktı birilerini duyunca ama geldi buldu sabırla beklemek lazım demek ki gününü saatini hiçkimse bilemiyor allahım inşallah hepimize bu ay nasip eder duaların için de çok sağol ben de çok dua ediyorum

ben artvinliğim hilal artvinde hatta ilçesinde çalışıyorum ama tedavimiçin trabzona gidiyorum o kadar çok gittik ki artık nerdeyse trabzonlu olduk beni strese sokan nedenlerden biri de bu uzak mesafe orda kalma sorunu zaman yaklaştıkça ne yapıcaz diğe düşünüyorum tabi insan başına gelince herşeye alışıyor alışmaya çalışıyor hangimizin aklına gelirdi evlenicez de çocuğumuz olmayacak da tüp bebek yaptıracağız ne kadar uzaktı birilerini duyunca ama geldi buldu sabırla beklemek lazım demek ki gününü saatini hiçkimse bilemiyor allahım inşallah hepimize bu ay nasip eder duaların için de çok sağol ben de çok dua ediyorum

canım bildiğim kadarıyla artvin rizeden sonra,trabzonda da rizeden önce..biz tam ortada oluyoruz yani....bizim için bile rizeden trabzona gitmek prablem oluyodu..allah çok çok yardımcınız olsun....bide başımdan geçen bi olayı yazıyım..bizde ilk tedavimizi anadolu yakasında yaptırdık bizde avrupa yakasında oturuyoruz....sonuç alacağımız gün eşim heyecandan yolları karıştırdı ve çocuğumuza ulaşmak için bide yol kat etmemiz lazım demişti.....bende sana demek ki evladına kavuşman için yol kat etmen lazım diyorum canım.....ve inş bu tedavinle bu yollar son olur.....çünkü gerçekten zor...ben diğer tedavimi bana yakın bii hastanede yaptırmayı düşünüyorum.....

hilalcim emindim senin kadar komik ve hareketli bir kızın karadenizli olduğunu hem de bizim taraftan çok farketmiyor burda memleket durumu ama karadenizlilerin espirili halide bir başka oluyor ben fazla hareketli değilim yıllar yıprattı işte inşallah senin içinde herşey çok güzel olur

hilalcim emindim senin kadar komik ve hareketli bir kızın karadenizli olduğunu hem de bizim taraftan çok farketmiyor burda memleket durumu ama karadenizlilerin espirili halide bir başka oluyor ben fazla hareketli değilim yıllar yıprattı işte inşallah senin içinde herşey çok güzel olur

eylülcüm hep umutlu olmak lazım...bende tedavi sırasında çokk sıkıntıklar geçiridim ama yarınlarıma umutla baktım vee umutla bakıyorum arkadaşım....inş hep birlikte mucizemize ulaşacağız.....

inş hepimiz için senin için, benim için, tüm herkes için herşey çok güzel olur......özellikle rabbim kimseyi evlatla imtihan eylemesin...hepimize evlat nasip eylesin.....

Arkadaşım Allah yardımcın olsun.Kaderde ne varsa o olur.Ama çok dua et. Saatlerce içten edilen duayı rabbim çevirmiyor inan.

çok sağolun güzel dilekleriniz için hilal ve tuba çok dua ediyorum hem kendime hem hepinize bebeklerimize kavuşalım diğe insanın bir günü diğerine uymuyor ki bazen moral sıfırlıyor bazen iyi olunuyor ama benim bugünlerde sabır katsayım düşük 3 gündür yeğenim yanımda 7 yaşında derslerini yaptırırken çok kızıyorum diyorum ben böyle değildim çok sabırla yaptırırdım nerdeyse hiç kızmazdım şimdi anında parlıyorum üzülüyorum sonra tabi anladım ki bayağı bir bu tedavi süreci etkiliyor insanı 10 günüm kaldı başlamaya allahın izniyle en azından belirsizlikten kurtulurum

Back
X