Erkek İnfertilitesi Ikinci tüp bebek

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Efsun1579

Gel efsunum artikk..
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
13
5
1
33
Ikinci tup bebek yaptircam bu ay korku ve heyecan var sizdede oldumu gene tutmama.korkusu var neler yapmam.lazm lutfn.bilgilernzi paylasrmsnz

Arkadaşlar öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben 9. tedavimde 6 aylık hamileyim. Bir sürü doktora gittim, onlarca ilaç kullandım: Ama sonucum hep olumsuz oluyordu. Maslak'ta Bülent Tıraşa gittim. Havuz sistemi yaptı. 3 kez yumurta topladı. Genetik test yaptı. 15 embriyodan bir tane sağlam buldular oda tutmadı. 50 milyara yakın masrafı sadece burada yaptım. İlk başta Bülent hoca bakıyor sonra onu görene aşk olsun. İlk görüşmeler Bülent hocada gerisi yalan. Ben hiç memnun kalmadım. Sonuçtan sonrada ne aradılar ne de sordular.
İstanbul Memorial Ataşehir Hastanesinde Cem Demirel'de 2 kez denedik. Allah var çok ilgili bir doktor. Tedavinin birinde benim yumurtam olmadı(Bu tedavide bizden ücret bile almadı) birinde de sağlam embriyo olmadı. Son olarak bahçeci fulya da son bir kez şansımızı denemek istedik. Dr Müstecep Kavrut. Allahıma binlerce kez şükürler olsun sonuç aldık. Bahçeci gerçekten de bu işte kendisini ispat etmiş bence TEK yer. Kesinlikle sağa sola, reklamlara aldanmayın. Ben çok geç tecrübe ettim. Bahçeci Fulya'ya gidin derim...

Transferden bir gun sonra havuc suyunu sikip ic test gunune kadar.1 ananasi 5 e bol 5 gun boyunca hergun birtanesini ye.kirmizi ette tuket ve cok dua et.inan Cok ise yariyor

Back
X