E
ece-bebek
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ece-bebek
-
canım inşallah kavuşursun bebişine.başkente gelmekle iyi yapıyosun.test sonucunu erken veriyorlar.başka merkezler sabah kan alıp öğleden sonra sonuç veriyorlar ama başkent bayağı hızlı bu konuda.ilk gidişimde bir bayan poz. sonuç almıştı ben de çok duygulanmıştım.inşallah senin de öyle olur hem de ikiz olur.dua ediyorum.film falan izle bişeylerle meşgul ol ,zaman daha çabuk geçer.hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz....
mrb ece
heycanını doya doya yaşa.İnşallah yarın o güzel haberleri bize verirsin.Ece bende seyhan başkentte yaptırıyorum.17 mayısta lucrin e başlayacağım.yanlız aklıma bir şey takıldı.bana ilk mikromda folik asit vermişlerdi hergün kullanıyordum.Ayrıca eşime ve bana 1 adet antibiyotik vermişlerdi.Ama seyhan hastanesi bana hiç ilaç vermedi.sen de de öylemiydi.acil bilgi ver lütfen ona göre eda hemşireyi aramak istiyorum
kızlar o kadar heycanlıyım ki anlatamam yarın bu heycanım devammı edecek yoksa bitecekmi bilmiyorum ama çok korkuyorum ben test sonucunu duymaktan
HAAMİİİİİİİLEEEEEYYYYYİİİİİİİMMMMMMMMMMM:teytey:
selam kıslar ben bugun uye oldum bırsey sormak ıstıyorum ben vajınusmusum 2 ay once aşılama yaptırdım tutmadı ve kıstler olustu çok moralım bozuldu şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum mümkünmü acaba özel sigortam var neler gerekli tüp bebek yaptırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?