ikinci üniversite.

freak.s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
264
6
118
İstanbul
Merhaba.Ben Sınıf Öğretmenliği bölümü 1.sınıf öğrencisiyim.
Aynı zamanda açık öğretimden 4 yıllık bir bölüm daha okumak istiyorum.Hangi bölümün bana katkısı daha fazla olur hayatımda ? Ya da iki üniversiteyi birden yürütmem için hangisini okumam gerekir,derslerin kolaylığı açısından? Bir fikir verebilecek olan var mı? Ben ''sosyal hizmet'' düşünüyordum ama başarabilir miyim bilmiyorum.

dediğiniz ikinci üniversite olayını bende düşündüm ama gercekten sıkıntı oluyor.
ben mimarım, üniversitede okurken, üniversite öğrencilerine sınavsız kayıt hakkından yararlanıp kaydoldum açıköğretime
ama zaten kendi derslerim ağırdı ve en kötü tarafı kendi bölümümün sınav tarihleriyle açıköğretimin sınav tarihleri bizim üniversitenin sınav takviminde çakısıyordu.
neticede açıköğretim bir ezber sınavı. iyi kötü oturup ezber yapacaksın gözü kapalı giremiyorsun
belki kendi bölmümün ağırlıgından dolayı ağır geldi bilemiyorum
daha 1. sınıftaymıssınız derslerinizin en sade oldugu yıl bu
üst sınıflarda dersleriniz ağırlasmaya baslayabilir. üst sınıflarınızın durumuna bakın onlarla konusun nasıl bir tempodalar?
kendi derslerine bile zor yetişecek bir ağırlık varsa açıköğretime hiç bulaşmayın derim. verdiğiniz para da bosa gidiyor

dediğiniz ikinci üniversite olayını bende düşündüm ama gercekten sıkıntı oluyor.
ben mimarım, üniversitede okurken, üniversite öğrencilerine sınavsız kayıt hakkından yararlanıp kaydoldum açıköğretime
ama zaten kendi derslerim ağırdı ve en kötü tarafı kendi bölümümün sınav tarihleriyle açıköğretimin sınav tarihleri bizim üniversitenin sınav takviminde çakısıyordu.
neticede açıköğretim bir ezber sınavı. iyi kötü oturup ezber yapacaksın gözü kapalı giremiyorsun
belki kendi bölmümün ağırlıgından dolayı ağır geldi bilemiyorum
daha 1. sınıftaymıssınız derslerinizin en sade oldugu yıl bu
üst sınıflarda dersleriniz ağırlasmaya baslayabilir. üst sınıflarınızın durumuna bakın onlarla konusun nasıl bir tempodalar?
kendi derslerine bile zor yetişecek bir ağırlık varsa açıköğretime hiç bulaşmayın derim. verdiğiniz para da bosa gidiyor
Şu anda ağır değil bölümüm fakat gelecek senelerde nasıl olur bilemiyorum.En iyisi üst sınıflara danışmak.Aslında bu sene başvuracaktım kayıt tarihlerini kaçırmışım.İşte sınav tarihleri çakışırsa durum kötü.

Şu anda ağır değil bölümüm fakat gelecek senelerde nasıl olur bilemiyorum.En iyisi üst sınıflara danışmak.Aslında bu sene başvuracaktım kayıt tarihlerini kaçırmışım.İşte sınav tarihleri çakışırsa durum kötü.
dönemlik-kredili sistemde eğitim-öğretim yapan Açıköğretim Fakültesi(4 yıllık olarak sadece felsefe var) kayıtları bitti fakat yıllık merkezi sistemde eğitim-öğretim yapan İktisat ve İşletme Fakülteleri lisans programları kayıtları 31 Ekim 2011 – 25 Kasım 2011
arası.yani daha başvuru süresi bitmedi.
ikinci üniversite olarak kontenjansız bir bölüm seçmek zorundasınız.İkinci Üniversite kapsamında kayıt yaptırılabilecek yıllık merkezi sistemde eğitim-öğretim yapan İktisat ve İşletme Fakülteleri lisans programları,

* Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, (İktisat Fakültesi)
* İktisat, (İktisat Fakültesi)
* Kamu Yönetimi, (İktisat Fakültesi)
* Maliye, (İktisat Fakültesi)
* Uluslararası İlişkiler, (İktisat Fakültesi)
* İşletme, (İşletme Fakültesi)
* Konaklama İşletmeciliği, (İşletme Fakültesi)
Sınavsız İkinci Üniversite - Anadolu Üniversitesi

Back
X