- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi brokenhearted
-
teşekkür ederim yorumlar için kızlar..
darp raporu alınacak kadar değil şiddeti henüz sadece hırpalama tokat belki..
darp raporu alacağım zaman yani ağzımı burnumu patlattığı zaman geçti bi sene oldu hatta..
iki korkum var. ilki ; bebeğimin de büyüyüp onun gibi olması.. çünkü kendisi babasından ne gördüyse onu yapıyo bi karı-kızı yok diyodum belki var da ben bilmiyorum belki de ona daha vakit var diye görüyo bilemiyorum...
ikincisi de; bebeğimi benden almaya kalkması...
evet çalışıyorum ve ben karnım burnumda işe gelip gittim sırf eşim masrafların altında tek başına ezilmesin 10 lira katabilsem ona kardır diye..
zamanında öyle bi insandım ki ben yine sıkıntı yaşardım üstesinden gelirdim. yalnız yaşayıp herşeyimi kendim hallederdim...
ama şimdi bi de bebeğim var.. şuan annem bakıyo çalıştığım için.. boşanma durumu olursa da annem bakar..
aslında annem vicdansız değil elbette boşansam ailem özellikle babam bu yaşadıklarımı bilse beni bi an bırakmaz arkamda durur yani beni sokağa atmazlar ama işte hep "sen hak ettin" imasıyla karşı karşıya kalırsam?
bebeğim bi tarafı eksik mi büyür? cevap basit aslında böyle bi ortamda büyümesindense ayrı ayrı herşeyin ne olduğunu bilerek büyümesi yeğdir.
zira böyle giderse ben eksik kalacağım bebeğimin hayatından çünkü şiddet denen şey azalmıyo hiç..
bi kere başladı mı artarak devam ediyo.
ya eşim bana daha beter bişey yaparsa hiddetlendiği bi anda? bebeğim bensiz kalırsa..
biliyorum. takib ettim konunuzu..Allah yardimcin olsun.
Canim bir kere dayaga basladiysa bunun arkasi geliyor.
Senin esin de, benim eski esim gibi problem li birisi.
Bak, dun ki konumu oku.
Bir an once buna dur de!
Insallah sonun benim gibi olmaz
zamanında öyle bi insandım ki ben yine sıkıntı yaşardım üstesinden gelirdim. yalnız yaşayıp herşeyimi kendim hallederdim...
ya eşim bana daha beter bişey yaparsa hiddetlendiği bi anda? bebeğim bensiz kalırsa..
tabi ki ailemden laf duymak bunları yaşamaktan ki ben yaşasam tek problem değil bebeğime yaşatmaktan iyidir.Elin adamından dayak yiyip hakaret duyacağına annenin babanın imasını duy, hem kaç kere dicekler
Canim seni cok iyi anliyorum,bende iki evladim varken bosandim eski esimden,bizde siddet yoktu aldatmada cok sorumsuzdu,ailesi bakardi resmen bize bende cektim resti boyle devam edemem dedim ustelik kuzenimdi esim,aileler birbirine girdi neler oldu neler ama yinede kararimdan donmedim!inat ettim bende cok zorluklar cektim yabanci memlekette iki yavrumla yanlizdim,acta kaldik,disarda da kaldik ama vazgecmedim yeni hayat korkusu bende de vardino yuzden diyorum ne istedigini bilmen lazim,bu yola girmeye hazirmisin?yoksa evladinla bu kotu sartlar altinda devammi edeceksin?bence etme!bi son ver artik en cokta evladin icin o boyle siddetli,kavgali sevgisiz bi ortami haketmiyor canimçalışıyorum canım. Allaha şükür bi işim var. az da olsa bi maaşım var maaşımın 4te biri icrada yani az dediğim o. yoksa çok şükür halime yani yine de kendime yeter diye düşünüyorum..
bu planları muhasebeleri yapıyorum oturup ama başlangıca geçemiyorum işte..
ben gidip o davayı açmak için dilekçeyi veremiyorum..
sevgiden mi ? değil çünkü sevgi namına zerre kalmadı içimde..
yeni hayat gözümü korkutuyo sanırım..
zorluklar değil çünkü ben bekarken de bildim varı yoğu...
yeri geldi aç da uyudum yeri geldi gönlümce yedim içtim de..
sadede korkutan yeni hayat yeni düzen.. bi de şimdi bebeğim de var onu düşünmek zorundayım.. kendimden önce o var çünkü...
Allah yardimcin olsun.
Canim bir kere dayaga basladiysa bunun arkasi geliyor.
Senin esin de, benim eski esim gibi problem li birisi.
Bak, dun ki konumu oku.
Bir an once buna dur de!
Insallah sonun benim gibi olmaz
Eger vasiflari sizden dusukse, kendi ezik yanlarini bastirma acisindan, Hakarete ve asagilamaya basliyorlar. Iste sen salaksin, sen aptalsin, sen kadin misin? Vs. Vs.biliyorum. takib ettim konunuzu..
Allah sizin de yardımcınız olsun.
ben durumunuza acıdığımdan değil tabiki ama elbette istemem çocuğumun gözünün önünde bunları yaşamayı..
Öncelikle yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm.
Bebegin kucağındayken bile şiddet görmüşsün.
Çalışıyorsun, bebegine bakan bir annen var. Babam bilse yaşadıklarımı anında çeker alır beni diyorsun..
Ki en kötüsü sen zaten evlenmeden bagımsızlıgını ilan etmiş bir kadınsın. Çok samimi söylüyorum, türkiye de evlenmeden ailesinden ayrı oturabilmeyi göze alan kadın sayısı çok sınırlıdır.
Onun için yeni bir başlangıçtan korktugunu söyleme lütfen, zira inandırıcı değil.
Kocam da kocam vakasıysa senin ki gercekten yazık.
Degilse, al çocugunu ve çık o evden.
Bunlar karakteri bozuk kimseler canim. Memeleri yok, seyleri var diye, seyini kaldirip, elini kaldirmakla erkek oldugunu zanneden kisicikler bunlar.ben dün gece sizin konuyu gördükten sonra eski konularınızı okudum. çok üzüldüm size... ama güçlü bir kadınsınız herşeyin üstesinden gelirsiniz inşallah... konu sahibine bdv'yi oku derken ilk aklıma siz gelmiştiniz. bela geliyorum demiş resmen ama kadınız, anneyiz fedakarlık ve sabır genlerimize işlemiş resmen... yaşınız küçükmüş o dönem, işte o fedakarlığı karşı taraf hak ediyor mu etmiyor mu onu ayırt etmek mesele...
umarım sizin için de konu sahibi için de herşeyin hayırlısı olur...
yeni bir başlangıçtan evet korkuyorum. çünkü ben 2 sene önceki beni bulamıyorum kendimde.. biliyorum bi yerde duruyo hala ama onu çıkaramıyorum ortaya..
inan yapabilsem kimse duramaz karşımda..
dayağı bırak , hakaret etse dilini koparırdım ben adamın..
ama öyle bi sindim ki.. ama öyle bi hale geldim ki tanıyamıyorum bu yeni beni..
kocam da kocam diye bi zihniyet de yok bende çünkü karı-kocalık kalmadı..
bebeğim de bebeğim diyorum sadece..
yeni bi başlangıçtan yalnız olsam yine korkmazdım. sonunu bilmediğim bi yol bile olsa adımımı atardım.. şimdi bebeğim olduğu için korkyorum...
o da bunun farkında sanıırm bu yüzden oluyo tüm bunlar..
Eger vasiflari sizden dusukse, kendi ezik yanlarini bastirma acisindan, Hakarete ve asagilamaya basliyorlar. Iste sen salaksin, sen aptalsin, sen kadin misin? Vs. Vs.
Niyetleri psikolojik cokertmek.
Yani siz ne salaksiniz, ne aptal. Arkadasim sindirmeye calisiyorlar.Makasatlari senide buna inandirip cokertmek.
Bunlar karakteri bozuk kimseler canim. Memeleri yok, seyleri var diye, seyini kaldirip, elini kaldirmakla erkek oldugunu zanneden kisicikler bunlar.
Valla bu kadar sikinti ile halen savas veeiyorum evet gucluyum. Ama bu guc cocuklarimlada alakali. Bir anne olarak, bana yakisani yapmaya calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?