ikinci ve üçüncü gün transferleri arasında fark var mı?

pembemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
1.809
7
116
Antalya
arkadaşlar, ilk tedavimde ikinci gün transferi olmuştum. ama şu an devam ettiğim ikinci tedavimde merkezden gelen son telefona göre çarşamba yani 3. gün transferi olacakmışım.

5. gün transferlerinin daha yüksek şansı olduğu söyleniyor. o tamam. peki 2 ya da 3. gün transferleri arasında bir fark var mı? bununla ilgili uzmanlardan bir şeyler duymuş ya da bir şeyler okumuş olanların paylaşmasını çok isterim? tecrübeleriniz neler? paylaşırsanız çok sevineceğim.

arkadaşım bana 2.gün transferi yapıldı. şuanda üçüzlere hamileyim. bende senin gib çok araşırdım ama fark yok. içini ferah tut. herşey olacağına varıyor. inşallah güzel sonuçlar alırsın.

açeylaaaa, seni merak ediyordum biliyor musun? şu üçüz bahsi yüzünden, haberini bekliyordum. hadi hayırlı olsun. allah güç kuvvet versin sana bolca. :)

canım bana da 3.gün 3 tane 6. gün de bir adet blastokist embriyo transferi yapıldı. Şu an hamileyim ama hangisi tuttu acaba? bende bilmiyorum. Yalnız blastokist embriyonun tutma şansı tabi daha fazla. Bence en önemlisi embriyonun kalitesi. Kaliteli olan embriyo devam edebiliyor çünkü.
2.günle 3. gün arasındada fark vardır bence. O bi günde embriyolar daha fazla bölünmüş olur, vaya gelişimi durabilir. Bunun transferden önce bilinmeside senin yararına olur diye düşünüyorum.
İnşallah güzel sonucu alırsın canım sende.

iwy7, çok şaşırdım aynı tedavide iki kere mi transfer yapıldı 3 ve 6. günlerde? neden toplam 4? çok değil mi?

Canım hiç öyle düşünme diğer konunuda gördüm. Benim ilk tedavimdede 4 embriyo konmuştu ama hiç biri tutmadı. Hangisinin tutacağı hiç belli olmuyor. Ben bu konularda doktoruma ve embriyoloğa hiç karışmadım. Onlar ne dediyde teslim oldum. Ama bak çok değil. değerlere bakılırsa çoğul gebelikte değil gibi görünüyor. Evet canım iki ayrı günde transfer yapıldı bana. Dr um bi embriyo ayırdık devam ederse transfer edeceğiz dedi ve o da çok güzel devam etti blastokist oldu.

Back
X