ikinci yolda :)

KristaLBebeK

.•*´¯`♥ الله ♥
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
4.060
18
358
İstanbul
Selam arkadaslar..
6 senedir bekledigim mutlulugu sizinle paylasmak istedim..allah nasip ederse ailemize bi uyemiz daha katilicak..
Suanda 5 yada 6 haftalik yarin doktora gidicegim net olarak orada ogrenicez artik :)
Allahim nasip etmeseydi ramazandan sonra asilama deniyecektik herseyin hayirlisi..
( bu arada 6 sene icerisinde 2 kere yumurtlama takibi sogan kuru uyguladim hic birinden sonuc alamamistim hic umudum yoktu yani. ama bosuna dememisler allahtan umut kesilmez diye )

Son düzenleme:

maşallah diyelim,benimde 8 yıllık bekleyişim vardı , bu yüzden çoooook iyi anlıyorum sizi. bende 9. haftanın içindeyim.bizde direkt tüp bebek deneyelim diye düşünüyorduk, Rabbim normal yollardan nasip etti çok şükür. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

Cok sukur insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz bu arada benim 2. Bebisim olucak :) ilki 8.5 yasinda

2005 doğumlu mu? benim ki de 2006 doğumlu,o da 8 yaşında o yüzden dedim 8 yılın sonunda Rabbim nasip etti diye, daha bi tuhaf oluyor insan herşey sil baştan

Dolu dolu 2006 li
Bu arada ben seninkini ilk zannettim kusura bakma
Dedigin cok doğru insan uzun bi ara verince ilk gibi duygular icerisinde oluyor bende simdi doktora gidecegim hayirli haberlerle donerim insallah...

Ssvd yapan doktor buldum o şekilde herşey yolında gitti ve rabbim nasip etti 5. Ayıma kadar 5 doktor gezdim En sonunda sare davutoğlu ve ekibini rabbim karşıma çıkardıı o kadar mükemmeller ki anlatamam şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…