- 27 Mart 2014
- 1.154
- 589
- 248
- Konu Sahibi sevgicikler
-
Tamam beklemeyeyim ama bana niye öyle davranıyor ki bulusalım işte beraber kalalım falan izin al diyor ieskiden olsa bırakırdı beni yapmadıgı şey değil sonucta kafamı karıştırdı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Daha önce tanıstırım mi diye sormustu ama ben utanırım diye cok olumlu bakmamıstım simdi tanıstır desem tanıstırır diye düsünüyorum konusurken gel bize annemle oturursunuz dediğide oldu çok
Eglenceli relax hayatı bırakıp sevgili olup sorumluluk yüklenmiyor beyefendi kendine kalsa. sende onu bekleme kendıne başka bi yol kur
Bunu nedenini açıkladım ama yine de sebebini bilmek istiyorsan konuş onunla.
Hakkın var buna.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bosversene ya ne uğraşması ben 6 senelik ilişkimi bitirdim. hiçte bişey olmuyo taibki tamamen unutulmuyor ama acı denen bişi kalmıyooİşte bende bundan bıktım artık istediğim çok zor bişey değil ki deneyelim en azından o kadar ygrastım ettim
Cevap vermez yada bahaneler bulucaktır.
Unutmayı cok denedim ama yapamadım oda benim eskisi gibi olmadıgımın farkında diğer kızlardan cok farklı oldugumuda görüyo söylüyo zaten banada işte malesef durum bu
Hersey ortada degil mi sizce de? Yani bunu siz degil de, bir arkadasiniz yasamis olsaydi ne derdiniz? 4-5 yillik bir kopamama da emin olun aliskanliktir, size simdilik sevgi gibi geliyor. Bazi erkeklerin fitrati böyledir. Daha yeni evli olup esinin internette kizlarla yazismalarini yakalayan, cinsel hayatimiz cok iyi neden bunu yapiyor diye soran, bana "seni seviyorum" dedi, ailesiyle tanistirdi, bir kizla daha cikiyormus diyen neler neler duyuyoruz. Seninki de kendini belli etmis, güvenilir bir hava cizmiyor anlattiklarin. Kimse vazgecilmez degildir.
Alıskanlık mı bilmiyorum ama hani gerçekten bırakmaya karar verdiğimde bile illa bişey çıkıyor olmuyo yapamıyorum. Mesela şimdi durup dururken aradı eskiden yapmazdı napıyosun diye aramış arkadaslarıylaymış falan hiç yapmıcagı şeyler eski halinden eser yok değişikliği farkedebiliyorum bunlar hep beni umutlandırıyor. Sonra hesabı düşünüyorum tuhaf oluyorum. Sizlerde haklısınız ama oldugum durum beni cidden karma karısık yapıyo düşünemiyorum. Telefonu acarken bile heyecanlanıyorum
Karari verecek olan yine sensin ama buna benzer bir hikaye basimdan gecti. Bir erkek gercekten asik olduysa, gercekten seviyorsa, aninda harekete gecer ve adim atar ve isi yürütür. Git gelleri bol olan bir adamdan hayir gelmez söyleyeyim, degisti sanirsin, sandiginla kalirsin. Aslinda seni heyecanlandiran sevgi degil, ask da degil, bir süredir ulasamadigin biri oldugu icin böyle hissediyorsun. Benzer duygulardan gecmis de cok kadin vardir. Ama karar senin tabiki. Ben senin yerinde olsam, hic bulasmaz, yeni bir insana yol verirdim. Ama madem devam ettin, aklindaki soru isaretleriyle devam et bakalim, sonu ne olacak. Diyelim ki evlendin, aylar sonra farkli bir e-mail hesabi oldugunu buldun, ya da facebook, ya da twitter, o zaman da üzülmemelisin ama. Oldugu gibi kabul edeceksen et adami, sinyallerini vermis.
Unutmayı cok denedim ama yapamadım oda benim eskisi gibi olmadıgımın farkında diğer kızlardan cok farklı oldugumuda görüyo söylüyo zaten banada işte malesef durum bu
bir süre gorusme,
zaten boyle devam ederseniz pat diye onun hayatında biri olunca bitecek ilişki.
sen, o varken kimseyle flort edecegini sanmıyorum... dolayısıyla kıskanclıgı veya tuh kacırdık duygusu olmayacak.
madem öyle kendini özlet bakalım... o da bu surecte duygularını tartsın. eger sana kopamıyorum eski davranıslarım icin affet diyip gelmiyorsa zaten daha fazla uzatma bitir ve hic gorusme.
fakat tum bunları sevdigini soyledigin icin yazdım. fav/fenomen/o malum twitler... bu konularda yorum yapmıyorum ama bu tip seylerin gerceklik ile ilişkisinin zayıf oldugunu dusunsem de yine de yerinde olsam böyle bir ilişkinin içinde de yer almazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?