Ikinciye ameliyat olmaliyim yardim ediiiinnn!

ilydabostan

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
87
2
13
Almanya
Merhaba kizlar,

maalesef ikinciye ameliyat olmaliyim. Ilk ameliyatimi Istanbulda oldum birbucuk yil önce ve inanilmaz kötü nefes oluyorum ve istedigim buruna kavusamadim. Cok arastiriyorum ve kafayi yemek üzereyim cünkü cok fazla doktor var, hangisi dogru hangisi yanlis cok zor bir karar. Sadece estetik uzmani degil KBB uzmanida olmasi gerekiyor. Emre Ilhan ve Süreyya Senledir'i arastiriyorum. Emre ilhan bey cok resim koymus ve yaptigi burunlar cok hos. Süreyya Senledir hakkinda pek bilgim yok ama iyi bir doktormus. Bana yardimci olacak kimse yokmuuu :)

Revizyonda emre ilhanı cok duydum canım burda forumda da arastr istersen bmyle cok konu gördüm gecmiş olsun bu arada inş sorunlarından kurtulrsn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Revizyonda emre ilhanı cok duydum canım burda forumda da arastr istersen bmyle cok konu gördüm gecmiş olsun bu arada inş sorunlarından kurtulrsn

Evet Emre Ilhan basarili diye duydum. Bi arkadasimda ona ameliyat oldu sorunsuz. Ama Süreyya Seneldirde zaten Emre beyin Hocasiymis, acaba daha mi bilgilidir diye düsündüm...

tesekkürler cevabin icin :)

Evet Emre Ilhan basarili diye duydum. Bi arkadasimda ona ameliyat oldu sorunsuz. Ama Süreyya Seneldirde zaten Emre beyin Hocasiymis, acaba daha mi bilgilidir diye düsündüm...

tesekkürler cevabin icin :)

Acıkcası ben amelyat olucagm zaman arastrdm ama Süreyya Seneldir in yaptgı pek burun örnegi görmedim cokta üzerine düşmedim acıkcası ama kendini ispat etmiş biri sonucta Emre beyin örneklerini cok gördüm ama tabi oda biraz yogun sanırm gecen bir arkadas kasım için randavu almıstı

İkiside çok başarılılar.Ama ben revizyon ameliyatım için Emre İlhan tercih ettim ve çok memnunum.Ayrıca bu sitede Emre beye ameliyat olan arkadaşlarımıza ulaşabilir , fotoğraflarına bakarak ve bilgi alarak daha kolay fikir edinebilirsin Geçmiş olsun..

evet senin burnun gercekten cok güzel olmus cok yakismis bayiiildimmmm

peki senin nefes sorunun varmiydi? Tesekkürler :)

evet senin burnun gercekten cok güzel olmus cok yakismis bayiiildimmmm

peki senin nefes sorunun varmiydi? Tesekkürler :)

En büyük sorunum nefesti zaten.ilk ameliyatımdan sonra hiç nefes alamamıştım..başlarda doktorum ödemden dolayı alamadığımı 6.aydan sonra alabileceğimi söylemişti.3 sene bekledim ama gittikçe dahada kötüleşti.Revizyon ameliyatı olana kadar son 6 ayımı
breathe rightlarla geçirdim resmen.Şimdi çok şükür bant takmadan gayet rahat nefes alabiliyorum :)

ay cok tesekkür ederim bir ben daha görüyorum :)
bende spreysiz uyuyamiyorum burnum sürekli tikali cok berbattt.
Emre Ilhan beyle mutlara görüsecegim. zaten burnunda cok güzel olmus cok yakismis güle güle kullan mi diyelim artik bilemedim

çok teşekkürlerr:)) daha güzeli senin olsun inşallah

Acikcasi bir görüsme yetiyor Emre beye sonsuz güvenmek icin. Ameliyat olmadan Bence bir kez görüsüp degerlendirin derim.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Sevgili arkadaşlar Ben 18 gün sonra süreyya seneldire ameliyat olucam. Benim deviasyon problemim vardı burnumda. Ilk ameliyatımı oldum nefes alamıyordum. Doktorum burnumu pek bişey yapmıcagını söyledi. Ameliyatı olduktan sonra 6 ay sonra çok iyi nefes alıyordum ama burnumun Şekli değişmişti. Eski burnumdan eser yok Ailemi 2. Ameliyata zor ikna ettim. Daha berbat edeceksin dediler. Çok doktor araştırdım. Bende ikilemde kalmıştım. Süreyya bey mi Emre bey mi diye. Ama biraz sadist ruhlu Olduğum için sonuna kadar derinlemesine araştırdım. Süreyya beye karar verdim. Ilk nefes için ameliyat olmuştum şimdi estetik için olucam. Süreyya bey doğal burun yapıyor. Ben doğallıktan yanayım. Burun benim önünüze geçmemeli düşüncesindeyim. Sizi tanımayan birisi burnunuz estetik mi bende yaptıracağım dememeli. zaten en iyi estetik burun estetik yapıldığı belli olmayan burundur.

Merhaba

Her iki doktora ile de görüşmus ama süreyya senedir de karar kılmış biri olarak yazıyorum.
Emre beyde Süreyya beyde iyi hekimlerdir zaten bu yüzden iki si arasındaysan kötü bir karar her olmamış olur ancak benim listemde birde estetikci barış bey vardı.
Önce barış ile görüştüm kendisi iyi bir hekim ama kemerli be iri bir burnum vardı kapalı teknik ile istediğim küçülme sağlanabilirmiydi icmdeki bu tereddütü yenemedim yoksa muayenede çok memnun hastaları vardi.
Ikinci görüşmem Emre bey ile oldu kendisiyle üç görüşme yaptım onun da muayenesinde memnun hastalarla karşılaştım ama ikili iletişim hasta ve doktor arasında çok önemli tamamen guvenebilmek ışte ondan sonra o ameliyatı olmakta kolay geliyor. ..Bu sebeple ki hala o duyguya erisemedigimden son kez eve gittim ve süreyya bey ile emre beyin Ntv de katıldığı programı izledim ....Süreyya beyden ekrandan bile müthiş bir güven hissi geçmişti bana. ..Hemen bir randevu ayarlayıp görüşmeye gittim.Tereddütlerimden bahseettim hatta birçoğundan ben bahsetmeden o değindi.Bu beni daha da rahatlattı.
Simdi ameliyatimda bir aya yaklastim.Sisliklerim çok fazla olmasına karşılık doğal görünumlu yuzumle uyumlu bir burun olduğunu düşünüyorum
.Sizlerde mutlaka doktor listelerinize süreyya beyi ekleyin en azından acabalainiz kalmaz görüşmekten zarar gelmez

Sureyya beyle ilgili hic yorum ve resim gormedim
GÖREMEZSİNİZ ÇÜNKÜ BÜYÜK DERECDE NEFRET EDEN HASTA KİTLESİ OLDUĞUNDAN YORUMLARI ANINDA SİLDİRTİR. ÇNKÜ OLUR DA MAĞDURLARI BİRBİRİNİ TANIRSA İŞİ ZOR!!! İYİ BİR REKLAMCIDIR KENDİNİ DİJİTAL DÜNYADA ÇOK İYİ PAZARLAR SANALDA DA HERŞEYİ SİLDİRİR. BU YÜZDEN NE HİKMETSE CAMİANIN EN İYİ DOKTORU HAKKINDA BİR TANE MİNNET YAZISI BULUNMAZ BLOGLARDA. ALLAHINDAN BULSUN EN YAKIN ZAMANDA ONUN YÜZÜNDEN AYNALARA KÜSTÜM VE NEFES ALAMIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…