- 29 Ağustos 2016
- 155
- 179
- 103
- Konu Sahibi Humpty dumpty
-
Benim kedim de öyle. Yolda bulup ölmesin diye eve aldığım bebek kedilerden bile dayak yiyor, ne zaman ikinci kedi getirsem bir yerleri çırmalanıyor.Biz geçende uçamayan bir kuşu aldık birkaç gün baktık. Kedim her fırsatta kuşun olduğu odaya gitti, onu izledi. Ulaşamayacağı güvenli bir yerdeydi kuş ama gittiğinden sonra bile günlerce evin içinde kuşu aradı. Kedim aşırı ürkek, sakin bir kedi. Yavru kedilerden dayak yemişliği var. Ancak o kuşu yakalasa affetmeyecekti, çok belliydi
Kuşlar stres olur. Uygun olmaz bence muhabbet kuşu da hassas bir hayvan korkar yani. Başkalari sahiplense daha uygun olur fikrimceKediyle kuş birlikte yaşayabilir mi? 2.5 yaşında bir kedimiz var. Kendisi bir sineğin bile peşinden saatlerce koşuyor. Uzak bir yere taşınacak bir arkadasim var. Iki tane muhabbet kuşları var. Bize kuslarini sahiplenmek isteyip istemediğimizi sordu. Biz istiyoruz sahiplenmek ama kediyle kuş birlikte nasil olur. Kafesi yukari bir yere de assak kuşlar kedinin varlığından strese girer mi. Kuşları kafesten çıkardığımız zaman kediyi baska odaya koysak bu sefer kedi strese girer mi.
Bu iki hayvani birlikte besleyenler var mi. Alışma süreci vs. Nasil oluyor
Bir kere benimki kadar sakin bir kedi gelmişti eve, geçici olarak. Yaş mama verdim, benimkinin içinden canavar çıktı, ötekinin burnunu çizmişBenim kedim de öyle. Yolda bulup ölmesin diye eve aldığım bebek kedilerden bile dayak yiyor, ne zaman ikinci kedi getirsem bir yerleri çırmalanıyor.
Ama işte, gücü kuşlara yetiyor şerefsizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?