- Konu Sahibi miss_seytan
sevgilimi 3 yıl olcak canımdan çok seviyorum o da aynı şekilde, lakin aklımı başımdan alan başka bi adam var şimdi onu da çok seviyorum o da beni çok seviyor. ikisini aynı anda idare eden kadın durumuna düşmemek için sevgilime bi süre görüşmeyelim dedim ama çok özlüyorum gel gör ki bu adamdan da geçemiyorum kafam allak bullak oldu. bi yandan da diyorum ki erkek yaparken 2 kadını bi arada aldatırken iyi de ben yapınca mı kötü hem kötü bişeyde yapmadım sadece seviyorum ikisini de.. işin garip yanı 15 yaşında çiçeği burnunda bi ergen de değilim 23 yaşıma geldim. mantıklı bir akıl verebilcek olan bi arkadaş varsa lütfen yorumunuzu esirgemeyin. ikisinin de beni çok sevdiğine eminim ve ikisi de aynı şekilde ağzıma bakıyor bugün evlenelim desem tamam diycek adamlar. ama biri 3 yıldır canımın içi, biri daha 2-3 aydır benimle. ve bu yeni başlayan adama arkadaşım da aşık ondan da gizli saklı bişeyler yaşamaya çalışıyorum. ikisinden de vazgeçemiyorum nolur bişeyler söyleyin aptal mıyım ben neyim napmam lazım ben içinden çıkamadım