ikisinden de geçemedim bi türlü..

miss_seytan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
85
3
96
Konya
sevgilimi 3 yıl olcak canımdan çok seviyorum o da aynı şekilde, lakin aklımı başımdan alan başka bi adam var şimdi onu da çok seviyorum o da beni çok seviyor. ikisini aynı anda idare eden kadın durumuna düşmemek için sevgilime bi süre görüşmeyelim dedim ama çok özlüyorum gel gör ki bu adamdan da geçemiyorum kafam allak bullak oldu. bi yandan da diyorum ki erkek yaparken 2 kadını bi arada aldatırken iyi de ben yapınca mı kötü hem kötü bişeyde yapmadım sadece seviyorum ikisini de.. işin garip yanı 15 yaşında çiçeği burnunda bi ergen de değilim 23 yaşıma geldim. mantıklı bir akıl verebilcek olan bi arkadaş varsa lütfen yorumunuzu esirgemeyin. ikisinin de beni çok sevdiğine eminim ve ikisi de aynı şekilde ağzıma bakıyor bugün evlenelim desem tamam diycek adamlar. ama biri 3 yıldır canımın içi, biri daha 2-3 aydır benimle. ve bu yeni başlayan adama arkadaşım da aşık ondan da gizli saklı bişeyler yaşamaya çalışıyorum. ikisinden de vazgeçemiyorum nolur bişeyler söyleyin aptal mıyım ben neyim napmam lazım ben içinden çıkamadım:43:

Nasıl aynı anda iki kişi sevilebilir kii.. Benim aklım almadı.. :44:

Son düzenleme:
vallahi ben de kendime inanamıyorum. birin de olmayan güzel özellikler ötekinde var onda olmayanlar diğerinde var ikisinden de vazgeçemiyorum. bu durum ortaya çıkarsa ne halt yiycem onuda bilmiyorum ama çok rahatsızım bu durumdan aklımada kalbimede laf anlatamıyorum

Sen aslında sadece sevgilini seviyorsun, ikinci adam sadece seni heyecanlandırdı, çünkü yeni biri o. Sevgilinle problemin yoksa bence bu adama yolunu ver gitsin. İki gün sonra o da senin için sıradan biri olacak çünkü.

Sen aslında sadece sevgilini seviyorsun, ikinci adam sadece seni heyecanlandırdı, çünkü yeni biri o. Sevgilinle problemin yoksa bence bu adama yolunu ver gitsin. İki gün sonra o da senin için sıradan biri olacak çünkü.

mantıklı düşünmek gerekirse bana da öyle geliyor ama bilmiyorum bu yeni olandan hevesim geçene kadar bi deniyim istiyorum.

vallahi ben de kendime inanamıyorum. birin de olmayan güzel özellikler ötekinde var onda olmayanlar diğerinde var ikisinden de vazgeçemiyorum. bu durum ortaya çıkarsa ne halt yiycem onuda bilmiyorum ama çok rahatsızım bu durumdan aklımada kalbimede laf anlatamıyorum

Ortaya karışık yap o zaman :1:

sevgilimi 3 yıl olcak canımdan çok seviyorum o da aynı şekilde, lakin aklımı başımdan alan başka bi adam var şimdi onu da çok seviyorum o da beni çok seviyor. ikisini aynı anda idare eden kadın durumuna düşmemek için sevgilime bi süre görüşmeyelim dedim ama çok özlüyorum gel gör ki bu adamdan da geçemiyorum kafam allak bullak oldu. bi yandan da diyorum ki erkek yaparken 2 kadını bi arada aldatırken iyi de ben yapınca mı kötü hem kötü bişeyde yapmadım sadece seviyorum ikisini de.. işin garip yanı 15 yaşında çiçeği burnunda bi ergen de değilim 23 yaşıma geldim. mantıklı bir akıl verebilcek olan bi arkadaş varsa lütfen yorumunuzu esirgemeyin. ikisinin de beni çok sevdiğine eminim ve ikisi de aynı şekilde ağzıma bakıyor bugün evlenelim desem tamam diycek adamlar. ama biri 3 yıldır canımın içi, biri daha 2-3 aydır benimle. ve bu yeni başlayan adama arkadaşım da aşık ondan da gizli saklı bişeyler yaşamaya çalışıyorum. ikisinden de vazgeçemiyorum nolur bişeyler söyleyin aptal mıyım ben neyim napmam lazım ben içinden çıkamadım:43:

AŞK ÜÇ KİŞİLİKTİR

yüzümde metresine dantelli don almış
taşralı tüccar mutluluğu var
yüzümde kırık bir şişeyi andıran
yanık izi var baba beni tahrik et
yaralı bir kuşun yanına göm beni
tek koluyla savaşarak tarihe geçen
bir halk kahramanı gibi abart kendini

acı dediğin yaşadıklarının izi değil
yaşamayı ıskaladıklarındır asıl
baba beni ahşap bir ev gibi düşün
yıkık dökük bir han gibi
uyurken saçımı okşa, uyanınca kundakla

herkes bilir; iki kişi sohbet edebilir ancak
bir kişi daha girmezse hayatlarına
aşk falan yoktur. aşk üç kişiliktir baba
cinayet içinse yüzlerce kişi gerekir

metresine molotof kokteyli taşıyan
pis bakışlı kambur bir oğlan kadar mutluyum
dönmemi bekleme boşuna, vuracaksan
sırtımdan vur beni baba
ne yana dönsem arkamda kalıyor hayat
ne yana dönsem sütü taşırmış
bir kadın telaşı. yüzüme bak baba;

sapından koparılmış gül kırmızısı

(Altay ÖKTEM)

Birincisi Akıl yaşta değil Baştadır lafını size hatırlatmak isterim!..
ikincisi de siz burda iki tane kadını idare eden adamlara neler söylendiğini biliyor olmalısınız. siz de mi onlardansınız peki? onlara iyi şeyler söyleyeni duydunuzmu siz?
arkadaşın da aşık ondan gizli saklı şeyler yaşamak da ne?
tercih sizin tabiki ama ŞAHSİ FİKRİM uzak durulası kadınlardansınız.(?).

bırak erkekler yaparsa yapsın, sen 2 kişiyi idare etme, kadınlık gururu diye birşey var canım,
bu tarz ilişkiler şimdi seni heycanlandırabilir ama zaman geçtikçe kendinden tiksinir hale gelirsin,
en güzeli dosdoğru olmak, otur düşün hangisini istiyorsun, kararını ver ve diğerini hayatından çıkar.

2 kişiyi aynı anda sevmek gerçekten çok kötü bir durum hem senin için hem karşındaki 2 erkek için.o 2 erkek için üzüldüm gerçekten ben böyle bir aşk üçgeni içinde yer almak istemezdim.kaldı ki 2 kişinin aynı anda sevilebileceği inanmıyorum biri alışkanlık biri yeni bir heyecan olmuş senin için.biraz zamana bırak hangisini gerçekten seviyorsun emin ol.yoksa pişman olursun.

Back
X