ikisinden de geçemedim bi türlü..

anlamıyorsunuz başıma ilk defa böyle bişey geliyo hani o 3 yıllık sevgilimi çok seviyorum asla böyle bişey yapcağıma inanmazdım. diğer adam hayatıma girince ayrılmak için bir sürü bahaneler ürettim yine de olmadı ayrılmadı benden sıkıldıysan ben beklerim seni nefes al hata bende çok bunaltmışımdır falan dedi napıyım yani tamam dedim bende, bu arada da diğeriyle deniyorum ha bu ikincisinden ayrılsam üzülmem yani dediğiniz gibi belki de bi anlık baş dönmesidir hevestir belki. hayırlısı

dalga mı geçiyosun sen bizimle ya
konuya pek inanmadım ama yine de yorum yapayım
sen de bi doyumsuzluk problemi var heralde
ne biçim bi karaktersin sen öyle yaşın da küçük değil lisedekiler yapıyo bu saçmalıkları
ne kadar da eminsin hepsinin de ağzının içine düştüğüne evlenmek istediğine
erkekler istediğini elde edene kadar herşeye ok derler bunu da unutma kendileri söylüyo bunu ben değil

kız arkadaşım da bu yeni adama aşık diyosun en iyisi ikiniz birlikte çıkın o adamla senin için de farklı bi deneyim olur ne dersin ?
hayret bişey ya

şuanda sen ne yapmak istiyosan öyle yapcaksın zaten
burda yazılanlar senin hiçte umrunda değil sen bildiğin gibi hareket edicen bu belli
ama ben sana bişey söyliyim yarın öbürgünevlenip yuva kurduğunda
emin ol senin eşininde vazgeçemiyeceği ikinci bir kadın
mutlaka olcak hayatında çünkü ne ekersen onu biçersin
o zaman eşinde senin gibi düşünür senmi yoksa ikinci kadınmı diye

sevgilimi 3 yıl olcak canımdan çok seviyorum o da aynı şekilde, lakin aklımı başımdan alan başka bi adam var şimdi onu da çok seviyorum o da beni çok seviyor. ikisini aynı anda idare eden kadın durumuna düşmemek için sevgilime bi süre görüşmeyelim dedim ama çok özlüyorum gel gör ki bu adamdan da geçemiyorum kafam allak bullak oldu. bi yandan da diyorum ki erkek yaparken 2 kadını bi arada aldatırken iyi de ben yapınca mı kötü hem kötü bişeyde yapmadım sadece seviyorum ikisini de.. işin garip yanı 15 yaşında çiçeği burnunda bi ergen de değilim 23 yaşıma geldim. mantıklı bir akıl verebilcek olan bi arkadaş varsa lütfen yorumunuzu esirgemeyin. ikisinin de beni çok sevdiğine eminim ve ikisi de aynı şekilde ağzıma bakıyor bugün evlenelim desem tamam diycek adamlar. ama biri 3 yıldır canımın içi, biri daha 2-3 aydır benimle. ve bu yeni başlayan adama arkadaşım da aşık ondan da gizli saklı bişeyler yaşamaya çalışıyorum. ikisinden de vazgeçemiyorum nolur bişeyler söyleyin aptal mıyım ben neyim napmam lazım ben içinden çıkamadım:43:

Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar diyorum :ssz:

anlamıyorsunuz başıma ilk defa böyle bişey geliyo hani o 3 yıllık sevgilimi çok seviyorum asla böyle bişey yapcağıma inanmazdım. diğer adam hayatıma girince ayrılmak için bir sürü bahaneler ürettim yine de olmadı ayrılmadı benden sıkıldıysan ben beklerim seni nefes al hata bende çok bunaltmışımdır falan dedi napıyım yani tamam dedim bende, bu arada da diğeriyle deniyorum ha bu ikincisinden ayrılsam üzülmem yani dediğiniz gibi belki de bi anlık baş dönmesidir hevestir belki. hayırlısı

2-3 aydır mı dönüyor başınız.... Allah aşkına kimi kandırıyorsunuz siz? Egonuz için kendinizi düşürdüğünüz şu hale bi bakın....

Adam size başkasıyla dene ben yine burdayım dememiş ki?

Yazık değil mi resmen 'yalan' söyleyeceksin ilk sevgiline geri dönsen bile, içinde 'yalan'olan bir ilişki ne kadar yürür?

Bu mudur kendine layık görüdğün hareket?

Senin de başına ilk defa gelmiş olabilir, ama sağlam duran biri bundan sarsılmaz. Aklını başına toplamalısın.

Son düzenleme:
konu sahibi inş suç üstü yakalanırsın da ortada kalırsın gerçekten şu yorumlarını okudum da bunu hakediyosun yani
resmen dalga geçiyosun sen bizimle verdiğin cevapların saçmalığına bak ya

kullanıcı adın bile tuhaf yani

Son düzenleme:
hadi biriyle beraberken başkası aklını karıştırır da yardım istersin anlarım, sen ikisini de aynı anda idare ediyorsun.

bu yaşattığın durumu yaşamadan ölmezsin inan...

her iki adamı da haketmiyorsun, umarım öğrenirler de hayatlarına devam ederler.

Sen ikisini de sevmiyorsun

Sen egonun sisirilmesini seviyorsun... :)

Ama bir gun birisi gelir sisen egonu oyle bir indirir ki neye ugradigini bilemezsin

Son düzenleme:
ister dalga geçiyor deyin ister kötüleyin ne derseniz diyin buraya konu açma sebebim mantıklı yorumlar duyarak kafamın karışıklığını bi nebze olsun üstümden atmaktı ki gerçekten ciddi bi şekilde yorum yapanlara çok teşekkür ederim. çoğunuza da hak veriyorum zaten ama kendime bi çıkış yolu bulamıyorum demek istediğim buydu yani. egomun şişirilmesi falan hikaye. yine de hepinize çok teşekkür ederim bi şekilde kimseyi yaralamadan çıkcam bu işin içinden ne zaman ve ne şekilde yapabilirim bilmiyorum ama isteğim bu zaten. sonuna kadar böyle gitmiyceğini ben de biliyorum konuyu da bu yüzden açtımya zaten

itiraf et o zaman hepsine yaptıklarını
bu şekilde sıyrılmış olursun
yapman gereken de bu zaten
insanları kandırmaya devam etme yoksa gün gelir seni de bi kandıran aldatan çıkar

ayrıca da mantıklı yorum duymak için mantıklı cevap vermen lazım dalga geçerek değil

Son düzenleme:
böyle bi konuya sadece gülünür :9: iki gün sonra biri daha cikar 7kocalı hürmüz gibi dolaşırsın :60:

nickin de ne güzelmiş

miss şeytan

bana uzun zamandır pusuda bekleyen sabırlı bir konu sahibi gibi geldin

değilsen de

senden klonlayalım iikisine de yetersin:34:

canım demişsin ya arkadasım da ona adama aşık diye... sen o adamı seçersen arkadasından da olursun suan 3 yılını verdiğin sevgilinden de olursun. ikisinindende vazgeçemiyorsan hem arkadasına hem o iki gence de yazık etmiş ve kendine saygını kaybetmiş olursun... Eğer sevgilin olan kişiyle geleceğinden eminsen ve ona karsı duygularından eminsen seni her şekilde mutlu edeceğine eminsen onu bırakma derim .. Lakin insan hayatında bir kere sever , diğerleri heyecan arayış ve aldanıştır. Eğer diğeri seni daha çok mutlu ediyorsa suan ki sevgilinle mutlu değilsen ve diğerinin seni sevdiğine sonuna kadar eminsen aşkının sevginin peşinden git öyleyse insan her zaman bu duyguları yaşayamıyor bence benım fikrim bu canımm ...

Hey maaşallah bre... İnsanların kendine saygısı ve belirli prensipleri olmazsa şu hayatta, sonuç böyle olur. Önce kendine saygı duymayı öğren, 23 yaşındasın daha öğrenememişsin. O zaman böyle yanlışlar yapmazsın.

Back
X