ikisinden de geçemedim bi türlü..

2 şıktan birini seçemediğin zamanlarda 5. şıkkı seçeceksin. İkisini de bırak duru olan denizin bulanmış. Sağlıklı bir karar veremezsin bu şekilde.

aptal mıyım demişsin ya hani...keşke öyle olsaydın çünkü aptal olmayı senin yaptığını yapmaya tercih ederim...

sen ikisinide sevmiyorsun,
tabiri caizse bolluk seni şımartmış.
ikisinide bırak,
sevmeyi öğrenene kadar da kimsenin hakkına girme.

Bir koltukta iki karpuz taşınmaz...

Sen taşıyabildiğine göre çok becerikli olmalısın...

canım daha fazla uzatırsan ikisindende olursun 2 -3 aydır tanımadıgın bırnı sevemezsın sadece o flortleşme belki seni heycanlandırdı

Pazartesiden carsambaya kadar biri ile carsambadan cumaya kadar digeri ile takil, haftasonlarida tatil yaparsin.
Birde ikisi kardes olsaydi daha heyecanli olurdu.
Yarab sen bilirsin!!

Son düzenleme:
Fake konu öyle açılmaz böyle açılır diye sırf size öğretmek için güzel bir konu yazacağım bir gün. Ama şimdi üşeniyorum. Madem vakit ayırıyorsunuz biraz daha yaratıcı şeyler uydurun.

Bencede sen sevgilini seviyorsun ama diğer adamda sana heyecan veriyor kapılmışsın
belkide 2. adamdan hoşlanan kız arkadaşını bilinçaltında kısknıyorsun veya sevmiyorsun ona inatta kapılmış olabilirsin
peki 2. adam diğer sevgilini biliyormu ya arkadaşın olurda o adama açılırda oda seninle olan ilişkisini kıza söylerse kızda adam sevgilini söylerse , sonra sevgiline diğer adamı söylerse ne yapacaksın o zaman
2 sinin arasında kalırken birden elde sıfır kalmada
biran evvel hangisini istediğine karar ver diğerinden ayrıl
hangisini sevdiğinede şu şekilde karar verebilirsin bir süre ayrıl özlüyormusun bak , sevgilini özlüyorum demişsin birde 2 .adamdan bir süre uzak kal onuda özlüyormsun bak
bir diğer alternatifte ikisininde güzel ve kötü yönlerini yaz senin kendi isteklerini yaz ve çoğunlukta hangisiyse onu seç diğerinden ayrıl
yok olmuyor ikisindende ayrılamıyorum diyorsa bence sen ikisindende ayrıl çünkü ikisinide tam anlamıyla çok sevmiyorsun

peki cok özel olmazsa birsey sormak istiyorum..

ikisi ile sevgilisin suan yanlis anlamadiysam eger?

ikisinide öpüyormusun yada sevisiyormusun? ve ayni seyleri mi hissediyorsun?

yani cünkü biraz saskinim 2kisi ayni anda nasil sevilir? hoslanti hadi neysede..sevgi/ask ikiside bambaska birsey?

belki seninki sadece hoslanti/heves/heycan/ hayranlik adini ne koyarsan iste ama kesinlikle sevgi/ask degil..

ayy ne güldüm akşam akşam ne saçmalamışsın ama!... çok vasat olmuş biraz daha çalışmalısın:20:

İkisinide sevmiyosun:ssz:
ilki alışkanlık ikincisi macera olduğu için ikisindende vazgeçemiyosun

Back
X