İkiyüzlü insanlarla nasıl baş edilir???

Belirli bir dönemden sonra artik hic kimseyi umursamaz oldum. Arkadas, yakin bildigim Insanlar laf tasima, Insan cekistirmeyi hobi nedeniyle kullanir oldular. Annem bana "bosver, Insanlik / büyüklük sende kalsin" demesi ile, idare etmeyi duymazdan gelmeyi veya olayi o sahizlarla cözme cabasina girdim, ama sanki kaset basa alinir hale geldi.
Benim belirli sayida arkadaslarim var, komsu vs. "Merhaba" o kadar. Iki yüzlü Insanlar sayesinde, kendi isimi kendim görmeye de basladim, en azindan bu konuda büyük bir capida faydalari dokundu diyebilirim

Vallahi rahatsızlığımı belli edip muhattap olmuyorum. Hatta teyzem,babamın eşi,abimin kv si... Sebep gösterebileceğin somut bir şey varsa uzaklaşabilirsinbence

Bende aynı durumu yaşadım canım, gelinimizi çok sever ve bir arkadaş bir dost gibi görür herşeyimi paylaşırdım ama sonradan anladımki eltisi ile yani diğer gelinimiz ve kendi ailesi ile benim dedikodumu yapıyor arkamdan atıp tutuyormuş. Öyle sinsi bir yılanki şimdi bile biraraya geldiğimizde Okadar ilgili okadar dostça davranıyorki sırf ağzımdan laf alabilmek için ama yemezler artık, sadece havadan sudan çocuklardan bahsediyorum. Onlar beraber gezmeye gidiyorlar hergün görüşüyorlar beni birkere bile çağırmıyorlar sende gel diye.
İnsanın okadar zoruna gidiyorki içim acıyor, hiç kimsem yok annemler ve ablam şehir dışında üç erkek kardeşim benim bulunduğum şehirde ama hiçbirinden bana hayır yok arayıp sormazlar bile karıları desen dedikodumu yapmak için can atarlar Anlayacağınız okadar yalnızımki güvenebileceğim dost diyeceğim hiç kimsem yok zaten hamileyim sinirim tavan yapmış bunları düşündükçe daha beter oluyorum.

İnsan kazık yiye yiye öğreniyor malesef

Onlari kendi silahiyla vuracaksin. Cok salaklasiyorlar.

Boyle kinli kinli hala sana sempatik davranıyorlar. Cok eglenceli oluyor .
Ayy caniiim tatlim diyip herkese anlattigim duyurdugum seyi ona söylemiyorum mesala. Kivrim kıvrım kıvranıyor karsimda. Sana soylememis miyim aaa hadi canım sen benim dostum diyorum .

Böylelikle kendini asla dost kazanamayan biri gibi görüyor.

Normalde asla hinlik düşünmem durduk yere. Insanı sevmeyi severim. Ama lutfen kimse de bizi salak yerine koymasin. Cok iyi psikolojik oyunlar oynarim .

Bende sizin gibi olmak isterim aslında. Böyle davranınca huzurunuz da bozulmuyor

Ooo tam adamına sordun canım az ugraşmadım öyle dengesizlerle halada ugraşıyorum

Valla bu tip insanlara aynı şekilde muamele yapmak gerek.
Biraz kaba olacak ama iki yüzlü olmak gerek..
Yani hatasını yüzüne vurmadan devam etmek gibi..
Hiç bir şey yokmuş gibi..

Yüzüne güleceksin...
Hele ailedense, mecbur..
Başka türlü geçim olmuyor..

Benim baba tarafida oyle is yerimdeki cogu insanda, tanistigim bazi kisilerde.. Ben kestim iliskimi iki yuzlu olanlarla sadece is yerinde mecbur konusmak zorunda oldugumdan konusuyorum ama ciddi bi sohbet falan yok zaten ilk anda kotu bi hisse kapildiysam istesemde sicak biri olmuyorum bu biraz kendimi koruma seklidir mesafemi herkesle korudugum icin bana bisey demeye cekiniyorlar bunu ben degil insanlar yapti bi nevi ektiklerini biciyorlar... Mesafe her zaman iyidir

Benim de çevremde var bunlardan. Onlar gibi olayım dedim yapamadım. Günaha girmeye değmez dedim. Şeytana uyup laf taşısaydım bir aile yok olacaktı. Baktım benim sinirler habire tavan yapıyor, görüşmeyi kestim. Bir tanesi evime geldi, hayırdır bilmeden bişey mi yaptık. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü aklıma ne geldiyse saydım. Henüz ses seda yok. Bakalım ne kadar dayanacaklar. Ne de olsa sadece işleri düşünce kapımı çalıyorlardı. Ben mutlu ben huzurluyum ama sinirim tam geçmiş değil. Biri daha gelse de biraz daha rahatlasam.

Kızlar malesef işin içine aileden olanlar girince insan daha çoktan sinirleniyor tahammül edemiyorum öyle ki Benin yanımda canım cicim arkamı döneyim neler neler.galiba bende onlar gibi olacağım hayatımdan çıkarınca geçimsiz oluyorum

Kizlar benimde bi kac arkadasim böyle ikiyüzlü ben inanamiyorum nasil bu kadar rahat iki yüzlü olabiliyolar.bi arkadasim benim komsumla cok samimi idi.sonra bana yakinlasmaya çalıştı ailevi sorunlarını anlatarak kendine acindirdi (sohbet ortaminda da böyle kendisi az biseu sessiz kalsin hemen ailevi meselesini acip dikkat cekerek konusmaya baslar ) her neyse bu komsumun lafini nasil etti neler neler..bebeğine çirkin bile dedi sonra iki yüzlü bi sekilde yüzüne o kadar iyi davraniyor kibebegini severken guzel kiz seni kim dogurdu diye sevdi ben soklarda:))) daha nelerneler cok yoruldum artikkk tiksindimi insanlar dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…