• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz Alevlik gerçek mi?

Ya aç elini Allah’a dua et Allah’tan iste her şeyi bunlar keriz silkelemekten başka bir şey değil benim bir arkadaşım eşiyle hacizlikti bir sene de araba aldı senin gibileri silkeleyerek. Cahilin de teki ilacı olsa başına sürer. Millete mor alev diye akıl veriyor. Deli saçmalıkları aklınızı başınıza alın böyle saçmalıklara inanmayın.

Bu ikiz alevlikle ilgili bi belgesel vardı. Bir yere kapatıyorlar ikiz alevini buluyorlar falan küçük bir tarikat gibi oluyorlar sonra. En son gelinen yerde manipülasyonla hetero kadınların ikiz alevinin başka kadın olduğun inandırdılar. Bildiğin lezbiyen yaptılar.
Yani neye inanırsan olur. Bu delüzyona adamı da ikna edebilirsen ikiz alevin olmuş olur. İkna edemezsen deli olursun. Ya da abuk subuk takıntından dolayı boşuna böyle yıllar geçer gider. İnsanlara kendini çok özel önemli zannettiren her şey yalan dolandır bence.

Kavram hakkında zerre fikrim yok. Hiç de böyle şeylere inanmam. Ama hayatına abuk sabuk olmayacak insanları alıyorsun belli ki. Hatta bir dalı bırakmadan yenisini tutmuyorsun. Araya bir serefs.z gitmiş onu bir b.k sanmissin. Bir dalı bırakmak üzere olduğun an o serefs.zi hayatına sokmuş dalı öyle birakmissin. Tamamını okumayi gerçekten bünyem kaldırmadı üzgünüm. Ama size tavsiyem alevli şeylerden ziyade kişisel gelisiminiz ve şahsiyet olusumunuz üzerine araştırmalar okumalar dinlemeler yapmanız olacaktır. Yoksa böyle s.ktiri b.ktan şeylere meyledecek gibisiniz. Hiç bir mesajimda da bu kadar küfürlü konusmamisti.. kusura bakmayın şahsınıza değil yaşadıklarıniza binaen söyledim hepsini

ben anlatayım.
sözde dünyada her zaman yalnızca kutsal sayılan bir rakamda (hatırlayamadım) ikiz alev dünyada bulunurmuş. bunlar aynı ruhtan bölünen iki parçalar ve iki farklı bedende dünyada "bedenlenmişler". dünyanın mı evrenin mi ne yaratılışında da aynı sayıda ikiz alev vardı. hah 144.000 olması lazım, 144 hz iyileştirici frekansmış çünkü.
neyse kıyamet koptuğu zaman ortaya çıkacakları ve dünyayı kurtaracakları gibi (kimine göre) aynı zamanda bunların temel varoluş amacı dünyada sevgiyi yaymak, insanlara sevgiyi hatırlatmak, dünyanın "frekansını" yükseltmek, şifalandırmak.
spiritüalistlere göre ruhlar dünyaya gelmeden önce ruhsal tekamül amacıyla o yaşamlarında hangi deneyimleri yaşayacaklarını seçiyorlar. zor şeyler yaşamanın sebebi olgunlaşan bir ruh olman. bu seçimin içerisine aklınıza gelebilecek en kötü deneyimler de dahil maalesef. ruhlar dünyaya geldiklerinde ise bu seçimlerini unutup hayata başlıyorlar. ikiz alev deneyimi de en zor seçimlerden biri çünkü çok "yakıcı" ama ne kadar zorlanırsan o kadar ruhsal tekamül ediyorsun. (bi düşünün, ne kadar iğrenç yerlere varıyor bu. ne kadar kibirli bunu söyleyen)
bu ikiz alevler de bu yüce misyonla dünyada bedenlenmişler fakat ruhları yaptıkları anlaşmayı unutmuş. dolayısıyla pek çok sınavdan geçiyorlar. önce ilk tanışma oluyor sonra mutlaka ilk ayrılık. çünkü kişiler ruhsal tekamül amacıyla buluştular ve birbirlerinin tekamül sürecini tetikleyecekler. dolayısıyla gerçek dünyada pek çok tetikleyici oluyor sdfsgfh bunun da nerelere varacağını tahmin edersiniz. bu ikiz alev ilişkilerinde bir kaçan bir kovalayan oluyor, gerçekten. genelde kaçan erkek olarak bedenlenmiş çünkü kadınlar daha ruhani (spiritüel) varlıklar. (lol) bu ayrılık-kavuşma döngüsü defalarca sürebiliyor. yıllar geçse de birbirlerini asla unutmuyorlar çünkü aslında doğdukları günden itibaren telepatik iletişim içindeler. yine aynı şekilde telepatik rüyalar oluyor. taa ki büyük kavuşmaya (union) kadar. amaç kavuşmaları çünkü onlar dünyayı ve diğer ruhları şifalandıracaklar. bazıları ikiz alevi deneyimini bırakıp ruh eşini tercih ediyormuşmuş. herhalde baktılar insanların deneyimleri onların anlattıkları gibi olmuyor false twin flame diye bir şey çıkarmışlar. sahte ikiz alev, bu sizi gerçek ikiz alevinize hazırlıyor tekamülünüz için. arkadaş da bahsetmiş yazısında.
deniyor ki siz kendi kişiliğinizdeki kusurları ne kadar aşarsanız, kötü yanlarınızla ne kadar yüzleşirseniz, tekamülünüzü ne kadar ilerletirseniz ikiz alevinizle o kadar yakınlaşırsınız. kavuşma gününüz yakınlaşır çünkü siz her zaman birbirinizi aynalıyorsunuz işte o yüzden sen daha tekamülünü tamamlamadın o yüzden geri dönmüyor sana. sen tekamül edemediğin için, karanlık dolu yanların olduğu için ayrıldınız en başta fakat ayrılık günleri de en iyi tekamül aracı.
kimisi için bu yıllar sürüyor bu arada. reddit'te baya bir insan var hikayesini anlatan. 15 sene geçmiş, başkasıyla evlenmiş ama hala bekliyor. zaten büyük çoğunluk için ya kendisi ya karşısındaki evli oluyor tanıştıklarında ama bu da bir tekamül sınavı. aldatmadan sevmeyi öğreneceksin falan. o kadar saf sevgi yani. eşler ruh eşiymiş mesela, rh eşi ilişkisi daha kolay falan. kavuşan çok az ikiz alev varmış bla bla

elbette işin sonunda mağdur olan bok bok insanlar için kendini paralayıp duran, istismarcısına gönüllü teslim olan insanlar oluyor tahmin edersiniz ki. yahut insanlar sapık tacizci konumuna düşüyorlar "biz ikiz aleviz" diye diye. cidden millete psikoz geçirtiyorlar. mahallede gördüğünüz sayıların, havada uçan kuşun, önünüze çıkan böceğin bile bir manası var ikiz alev rehberlerine göre. genel spiritüel inançlar için de geçerli dediklerim. zaten çaresiz olan, psikolojik desteğe ihtiyacı olan insanları kullanıyorlar.
Ay bu ne yahu? Benim kavram dediğim diğer konudan hatırladığım ruh eşi ve ruh ikizine benzeyen kısa bir açıklamaydı. Birde helobitter yapmış bu konuda. Yeni moda basit bir romantizm ifadesi olduğunu düşünmüştüm.

Saçma sapan bir şeyin altını ne kadar döşemişler. Biraz uzak doğu mitlerine benzettim. Onlarda ruhla ilgili ağdalı hikayeler var. İlk anlatıcısı Platon'muş ama ona şaşırdım. Kökeninde Zeus var Yunan miti.

Birilerini bu konuda besleyen ve yorumlayıp fal bakanlar varsa bir istismar şekli olmuş yazık. Halbuki saçmalık olduğu çok açık. Gerçekliğin bu kadar çarpıtılması insana hastalık yapar, çarpık bir algıyla düzgün bir hayat yaşanmaz.

Ama dünyanın yaratılışından günümüze trilyonlarca insan doğup ölmüş ikiz alevimizi aynı ülkede aynı şehirde bulmamızın ihtimali var mı bu arada aylardır rüyamda ulaş tunayı görüyorum inşallah o da beni görüyordur 😂
Ben de öyle düşündüm homosapiensten hesap etseler bile koskoca dünyada 144 binden her bin yıla bir tane ikiz alevi düşmüyor 😂 Nerden tutsan elinde kalır.

Bu tarz konulara merakın olabilir, inanıyor olabilirsin, enerji burç falan filan ben de ilginç bulurum ama her şeyde derin manalar aramak ve kendince anlamlar çıkarmak biraz zorlama ve komik duruyor. Allah akıl, fikir, kalp, idrak vermiş.
Toksik, manasız, belirsiz, faydasız, saçma sapan ilişkileri "ruh eşi, ikiz alev" falan gibi süslü kelimelerle anlatınca gerçek değişmiyor, negatif durum pozitiflik kazanmıyor.
İçine sinmiyorsa, seni mutlu etmiyorsa, sürekli sorgulatıyorsa, bir arıza vardır işte. Uyuşma , anlaşma, huzur yok, netlik yok, tutkulu bi aşk sıcak bir sevgi yok, habire gel git boşa geçen zaman var, "zorlayıcı, bak kopamadık, hmm, kimbilir ne derin manalar var" demek cidden saçmalık ve cringe.

Bizler iyi ki dümdüz aşık olup ilişki ve evlilik yaşadık. Bir de böyle antin kuntin şeylere kafa yormadık. Hatta bir laf konuşurken, lafının üzerine gelen olursa seviyorsak "İyi insan lafının üzerine" veya " iti an çomarı hazırla" falan diyorduk. Ne güzel dümdüz.

Şimdi yok telepati, yok ruh, yok ikiz vs. Vs. Hayat ve ilişkiler zaten zor bunu daha karmaşık hale getirmeye ne gerek var?

kısaca adam evli ama ayrılmıyoruz buna da romantik kılıf buluyoruz desene

Bu ikiz alevlikle ilgili bi belgesel vardı. Bir yere kapatıyorlar ikiz alevini buluyorlar falan küçük bir tarikat gibi oluyorlar sonra. En son gelinen yerde manipülasyonla hetero kadınların ikiz alevinin başka kadın olduğun inandırdılar. Bildiğin lezbiyen yaptılar.
Yani neye inanırsan olur. Bu delüzyona adamı da ikna edebilirsen ikiz alevin olmuş olur. İkna edemezsen deli olursun. Ya da abuk subuk takıntından dolayı boşuna böyle yıllar geçer gider. İnsanlara kendini çok özel önemli zannettiren her şey yalan dolandır bence.

halbuki koskoca evrende iğne ucu kadar yer tutmuyoruz
günümüzü doldurup gideceğiz işte
o da nereye belli değil
insanın bu yücelik anlayışı nerden geliyor hiç anlamıyorum
üstelik de bu çağdaki sığ insanların
hayret

ben şaşırmıyorum ya insanın doğası bu.
sadece bu tarz şeylere inanmanın kolay yol olduğunu anladım yoksa her şey hakkında soru işaretiyle yaşar ölürsün
unutmuşum o kadını siz söyleyince hatırladım, bir şeyler kullanmış gibiydi
Evet inanıp tutunacak bir şeyler bulmak cevapsız sorularla meşgûl olmaktan daha kolay.

Ben ikiz alev filan anlamam, sana değer veriyor mu? Anasına dur diyebiliyor mu? Seninle aile kurabiliyor mu? Saygı duyuyor mu? Anasına dur diyebiliyor mu? Demiş miydim? Bunları yapamıyorsa bırak alevi gtüne meşale de soksan olmaz arkadaş.

Back
X