İkiz anne adayıyım, sorun var ne olur bakın...

çok güzel bir şeyle karşılaşmışsın canım allahtan dleğim sağlıklı bir şekilde eline alırsın bak gördün mü yaptığın bu kadar stres değmezmiş

Sena ve senanın durumundaki herkese söylemek istiyorum aslında,hamile olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren lütfen hiç bir şey için stres yapmayın.Çünkü siz üzüldüğünüz zaman beyin bir hormon salgılıyor ve bu salgı bebeğe ulaşıyor bu da onu olumsuz etkiliyor.Ben yedi aylık hamileyken yaşadığım bir üzüntü sebebiyle bebeğimin gelişimi durmuştu.Yani en büyük sebebin bu olabileceğini söylemişti doktorum.Ve sonuçta erken doğum yaptım.Hamile olanlar için şimdi artık iyi düşünme zamanı,güzel hayaller kurun,ve gülümsemeyi unutmayın,ufak şeyleri sorun etmeyin.Bebeğinizi kucağınıza ilk aldığınız anı düşünün.Bu duyguların en güzeli.Herkese mutlu hayat sağlıklı bebişler diliyorum.

Balat hastanesindeki Taner Toprak' a gidin derim. Ayrıca şimdiden sıkmayın canınızı, bebişleride kendinizide yıpratmayın lütfen.
Bolca dinlenin beslenmenize dikkat edin gerisi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…