İkiz anne adayları için hastane önerisi olan?

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
kızlar merhaba ikiz gebeyim 9 haftalık doktor ve hastane araştırıyorum onerisi olan var mı ikizlerde erken doğum riski olduğu için doğum yapılacak olan hastanenin yoğun bakımı ve yenidoğan yoğun bakımı onemli diye okudum her yerde ama kafama yatan hastane olmadı doktorda
Önerilerinizi bekliyorum

merhaba fluu... bende ikiz gebeyim.. şimdiye kadar bikaç hastane değiştirdim dr.lar içime sinmiyo ya ilgisizler ya yoğunlar... Allahın izniyle artık doğum zamanıma yaklaştı dr. araştırmaya devam ediyorum...tavsiye üzerine bulduğum son dr için iki kişiden tesadüfen sakın gitme önerisini duyunca yine kafam karıştı.
istanbul'daysan dr. bulabildin mi, tavsiye edebilir misin acaba? şimdiden tşk.

merhaba fluu... bende ikiz gebeyim.. şimdiye kadar bikaç hastane değiştirdim dr.lar içime sinmiyo ya ilgisizler ya yoğunlar... Allahın izniyle artık doğum zamanıma yaklaştı dr. araştırmaya devam ediyorum...tavsiye üzerine bulduğum son dr için iki kişiden tesadüfen sakın gitme önerisini duyunca yine kafam karıştı.
istanbul'daysan dr. bulabildin mi, tavsiye edebilir misin acaba? şimdiden tşk.
Ben buldum cnm doktorumu bende çok yere gittim ama sonunda buldum acıbadem atakentte Mesut Kayman doktorum tavsiye ederim çok ilgili çok pipirikli oyle amann boşver diyen doktorlardan değil insan olarakta çok çok iyi muayene sgk lı 90 tl doğum sezeryan 5.500 edipurallı 6000

Ben buldum cnm doktorumu bende çok yere gittim ama sonunda buldum acıbadem atakentte Mesut Kayman doktorum tavsiye ederim çok ilgili çok pipirikli oyle amann boşver diyen doktorlardan değil insan olarakta çok çok iyi muayene sgk lı 90 tl doğum sezeryan 5.500 edipurallı 6000
Ooo bayagi pahaliymis...yinede cevabin icin tsk ederim ...sanirim acibadem bize maddi olarak uymaz..napalim arastirmaya devam...Rabbim yardimcimiz olsun...

Ooo bayagi pahaliymis...yinede cevabin icin tsk ederim ...sanirim acibadem bize maddi olarak uymaz..napalim arastirmaya devam...Rabbim yardimcimiz olsun...

Evet biraz pahalı bi hastane ama medicana medical park falanda o civar hatta muayene daha pahalı birde batı bahat hastanesini önermişlerdi bana giden yakınlar medilife bide onları arastır istersen uygunmuş fiyat olarak cinsiyetleri ne bebişlerin

X