• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz anneleri açlık sarılığı var mı gerçekten

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar salı günü ikiz doğum yaptım bebeklerimin sarılığı yok fakat yüzleri gözlerinin içi sarı açlık sarılığı deyip duruyorlar doğru mu acaba emziriyorum hemde mama veriyorum doymuyor mu ne oluyor ya çok moralim bozuldu

Benin tek ama benimkinin de gözleri sarıydı. O kadar da doktora gittik kimse sarılık demedi.

Kızlar salı günü ikiz doğum yaptım bebeklerimin sarılığı yok fakat yüzleri gözlerinin içi sarı açlık sarılığı deyip duruyorlar doğru mu acaba emziriyorum hemde mama veriyorum doymuyor mu ne oluyor ya çok moralim bozuldu
Merhabalar sağlıkla büyütün ikizlerinizi 🙏benimde ikizlerim var ama tabi biz 4 yaşadık ☺️Darısı size inş sarılık konusuna gelirsek benimde ikizlerdede hafif vardı ama oda geçmişti 3/5 gün içerisinde🤔 bolbol emzirin ve mama takviyesini ihmal etmeyin günde kaç defa mama veriyorsunuz kaç ml veriyorsunuz bunlar önemli cocuk doktorunuz varsa bir görüşün eğer sarılık dereceside fazlaysa bir doktor görsün bence 🙏

Sarılık en son ölçüldüğünde gözleri sarı mıydı. Benim bebeğimin de eve geldikten sonra oldu. Eğer önceden yoksa mutlaka kontole götürüp ölçtürmelisiniz

Merhabalar sağlıkla büyütün ikizlerinizi 🙏benimde ikizlerim var ama tabi biz 4 yaşadık ☺️Darısı size inş sarılık konusuna gelirsek benimde ikizlerdede hafif vardı ama oda geçmişti 3/5 gün içerisinde🤔 bolbol emzirin ve mama takviyesini ihmal etmeyin günde kaç defa mama veriyorsunuz kaç ml veriyorsunuz bunlar önemli cocuk doktorunuz varsa bir görüşün eğer sarılık dereceside fazlaysa bir doktor görsün bence 🙏
Cumartesi gittik sarılık yok dendi 30ml 1 ölçek şeklinde veriyorum 2 3 saatte bir veriyorum arada da emziriyorum

Sarılık en son ölçüldüğünde gözleri sarı mıydı. Benim bebeğimin de eve geldikten sonra oldu. Eğer önceden yoksa mutlaka kontole götürüp ölçtürmelisiniz
Sarıydı evet ölçüldüğü de biri 10 biri 11 çıktı iyi dedi doktor

İnşallah gittikçe ilerliyor gibi de iyice sinirlerim de bozuldu
Benim ikiz değil ama kızımda ilk günlerde olmuştu gözlerinde sarılık. Yenidoğan hemşiresi anne sütü sarılığı bu demişti. Emzirmeye devam et korkulacak bişey değil vs diye rahatlatmıştı sağolsun . Hiç götürmedik doktora. Bizim hikaye de bu ☺️ Umarım sizin bebişlerde sarılık değildir .

Back
X