ikiz anneleri bakabilir mi?

asmin0707

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
76
3
296
Antalya
ben yumurta takibiyle hamile kaldım çatlatma iğnesinin 14.günü değerim 98 iki gün sonra 305 iki gün sonra 1645 çıktı doktor çogul gebelik olabir dedi sizin değerleriniz kaçtı acaba ...

Cevap verdiğin için teşekkür edrim ben ilaçla adet olduğum için son adet günü diye bişey yok sadece çatlatma iğnesine göre hesaplayabiliyorum

12 şubatta çatlatma iğnemi olmuştum 2011 yılı sonra tam 2 martta kanda baktırdım değerim 672 idi şubat 28 çekiyodu 18 gün sonra baktırmışım kanda:13:

iğneden 14 gün sonraa 460 lardaydı kan değerim üçüz hamileymişim meğer ama çatlatma iğnesi olan yumurtayı çatlatıp döllenmesini sağlar öncesinde yumurta çoğaltıcı ilaç alınmadıysa çoğul gebelik riski dahi olmaz yumurta çoşturucu tedavi olduysa ve üzerine çatlatma iğnesi olunduysa yada takipli yumurta sayımı oluyorsa ve bünyede birden çok kaliteli yumurta varsa ozaman iki bebek gelebilir

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür edrim dün kontrolum vardı ikizim olcak allah nasip ederse iki kese ve ikisininde kalp atışı vardı

ben yumurta takibiyle hamile kaldım çatlatma iğnesinin 14.günü değerim 98 iki gün sonra 305 iki gün sonra 1645 çıktı doktor çogul gebelik olabir dedi sizin değerleriniz kaçtı acaba ...

canım merhaba sana bir sorum olacak yumurta takibi demişsin ilaçlamı takibe alındın yoksa farklı bir yöntem mi merak ettim de

canım sende antalyada yaşıyorsun anlaşılan hangi doktora gidiyorsun ve hangi sebepten dolayı yumurta takibine alındın açarmısın konuyu biraz

Back
X