Çok teşekkür ederim, hepimiz için inş. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Birde erken doğum olup yaşamayanları okuyunca çok üzülüyorum, ister istemez bizde de korkular oluyor.Egem07 hanım sizinkilerde çift yumurta ikizi öylemi.. Allah bağışlasın.
Normal doğum yapanlar galiba eskilerde, çoğunluk sanki sezeryan. Güzel iyi haftalarda doğumlarınızı yapmışsınız maşallah. dorukk Spinal anestezide mesela ne gibi zorluklarınız oldu?
Cevap yazan tüm arkadaşların en fazla 34. haftaya kadar. Geçen doktoruma sordum bende;
-İkizler sezeryan mı normal mi doğum olacak diye?
-İkizleri sezeryanla alıyoruz 37. haftalarına kadar dedi....
Bu durumda demekki 40. haftaya kadar durmuyorlar açılma vs. olmadan 37. haftalarına geldimi doktorların kendileri alıyor.:44:
İkizlerin cinsiyetlerini 16. haftada mı söylüyorlar? Mesela daha erken 13. haftada öğrenen var mı?
Cevap yazan tüm arkadaşların en fazla 34. haftaya kadar. Geçen doktoruma sordum bende;
-İkizler sezeryan mı normal mi doğum olacak diye?
-İkizleri sezeryanla alıyoruz 37. haftalarına kadar dedi....
Bu durumda demekki 40. haftaya kadar durmuyorlar açılma vs. olmadan 37. haftalarına geldimi doktorların kendileri alıyor.:44:
İkizlerin cinsiyetlerini 16. haftada mı söylüyorlar? Mesela daha erken 13. haftada öğrenen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?