normal doğum yaptım....37 haftada...2500-1600kg....1600 olan 5 gün küvözde kaldı....ikiside kız.ama doğuma 3haftaya kadar, 1kız 1erkek bebek dediler..:))her şey ona göre hazırlandı mavi ve pembe...sonra doktorumuz ikiside kız dedi...ama biraz çekinerek söyledi.çünkü benim 1 kızım vardı.Şimdi 3 KIZ ANNESİYİM....
Aha normal doğum yapan birisi ilk defa :44: Doktor neden bu kadar yanlış bakıyorlar anlamıyorum.
Neyi neyle karıştırıp cinsiyetlerini yanlış söylüyorlarBende korktum şimdi, aynısı bizim başımıza gelmeyeceği ne malum, sonuç itibariyle anne adayları onlara göre hazırlık yapıyor:96: Neysee....
Güle güle büyütün bebişlerinizi allah hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin...
Ben 12. Haftada ikisinde kız olduğunu öğrendim, şu an 33 haftalığım ve hala kızlar şimdiye kadar herşey çok yolunda gitti şükür, ilk kızımı normal doğumla dünyaya getirdim 4 yaşında ikizlerimde de bi aksilik olmadığı sürece normal doğum istiyorum, dilerim gönlüme göre olur, tüm hamişlere hayırlı doğumlar olsun inşallah...Cevap yazan tüm arkadaşların en fazla 34. haftaya kadar. Geçen doktoruma sordum bende;
-İkizler sezeryan mı normal mi doğum olacak diye?
-İkizleri sezeryanla alıyoruz 37. haftalarına kadar dedi....
Bu durumda demekki 40. haftaya kadar durmuyorlar açılma vs. olmadan 37. haftalarına geldimi doktorların kendileri alıyor.:44:
İkizlerin cinsiyetlerini 16. haftada mı söylüyorlar? Mesela daha erken 13. haftada öğrenen var mı?
Yani normal doğum mu yaptınız?37+3 de epidural doğum yaptım. çok korktum. aklımda o iğne felç olma tehlikesi falan ama allahım yardım etti. gayet güzel geçti bi sorun olmadı. çocuklarımın ağladığını görünce bende başladım ağlamaya. çok güzel duyguydu.................
Sonunda normal doğum yapan bi ikiz annesi buldum :) doğumda epidural yaptırdınız mı, iki doğum arasındaki zaman ne kadardı, suni sancı aldınız mı?normal doğum yaptım....37 haftada...2500-1600kg....1600 olan 5 gün küvözde kaldı....ikiside kız.ama doğuma 3haftaya kadar, 1kız 1erkek bebek dediler..:))her şey ona göre hazırlandı mavi ve pembe...sonra doktorumuz ikiside kız dedi...ama biraz çekinerek söyledi.çünkü benim 1 kızım vardı.Şimdi 3 KIZ ANNESİYİM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?