kızınızın yürümesine çok sevindim. inşallah benim kızımda yürür. çocuk doktorumuz bir problem düşünmedi. bazı çocuklar geç yürür 18 aya kadar yürür dedi. doktorumuz çok iyi memnunum ama ben evhamlı olduğumdan çocuk nöroloğuna götürdüm. hiç basmıyordu o zaman kendi kendine yatar pozisyondan oturur pozisyona bile geçemiyordu. onun dışında herşeyi zamanında olmuştu. doktor kas hastalığı veya diğer bir sürü hastalıktan bahsetti. kesinlikle normal değil dedi. üzüntüden öldüm resmen.. günlerce ağladım. 2. bir nöroloğa götürdük. kan tetkiği yaptı. normal. kas hastalığı düşünmüyorum dedi. kişisel kanaatim çocuğun bir problemi yok, fakat zayıfda olsa bir hastalık var olabilir dedi. bekleyelim biraz dedi. ama şu sıralar için MR önerdi. ben kontrole götürmedim. hem yatarken çok rahat oturuyor hem de artık yere sağlam basıyor(15-20 dk) emekliyorda zaten, fakat adım yok. ama bende 18 aylıkken yürümüşüm. gerçi ben bu ayda sıralıyormuşum. belki genetiktir. 18 aya kadar beklemeyi düşünüyorum. mr da anestezi veriliyo rama tabiki mecbur kalırsak çektireceğim. inşallah gerek kalmaz. benim doğum sezeryandı. oksijensiz kalmış olamaz diye düşünüyorum doğduğu gibi ağladı hemen. ama inşallah başka bir hastalık yoktur , inşallah en kısa zamanda yürür,adım atar. yürümeden bir hastalığı yoktur denemez ve benim içimde rahat olamaz... fizik tedavi gördümü çocuğunuz yada siz ne gibi çalışmalar yaptınız yürümesine yardımcı olmak için?