sağolun kızlar geçen hafta sağ boşluğumdaki şiddetli ağrıdan dolayı doktora gittim. NSt ye bağlandım bişey çıkmadı. idrar tahlilide yaptık böbreklerde temiz çıktı. ağrının nedenini anlayamadık yani. demekki normalmiş bu tür şeyler. şimdiden böyleysem sonuna nasıl geleceğim bakalım. çalışıyorum bide. işi etkiliyor tabi. bugün gidemedim mesela. deryaçelik, canım sen çalışıyormusun? doğumdan önce çalışıyormuydun? ne zamana kadar çalışabildin?
çırpınış. canım senin akıntı koyu kıvamlımı? yani affedersin başka türlü tanımlayamayacağım ama sümükümsümü? benimki öylede. kaşıntı ve koku yok ama. doktor görmeden etmeden telefonda verince ilacı güvenemedim. kullansammı bilmiyorum. bu gidişle kullanıcam galiba.
Selamlar,
Ben 2008 Kasım'da ikizlerimi dunyaya getirecegim insallah. Su anda 6+3 günlük gebeyim. Aranızda ikiz gebelik yaşayan anneler varsa tecrübelerinden yararlandırır mı acaba.
İkiz anneleri bekliyorum dayanışmanızı,
Gönül Dolusu Sevgiler
Merhaba Sakura,
ben yeni üye oldum. Bende ikizlerimi insallah Kasim 2008 de bekliyorum. Senin hamileligin nasil gidiyor?
Ayrica ne kadar güzel bir kulüp. Iyiki üye olmusum.:CüvCüv:
hoşgeldin pıtırcık,
kaç haftalık hamilesin canım? bende kasım sonu aralık başı gibi doğum yapıcam inşallah :)))
Aferdersin canim acemilik iste biraz zor takip ediyorum. Su an 28. haftadayim. Insallah en az 32. hafta ile 36. hafta arasi dogarlarsa en uygun zaman olacak. Sen kacinci haftadasin?
:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
slm arkadaslar bende ınsallah rabbim nasip ederse ikiz annesi olucam bu lafıı solerken bıle cok duygulandım yanı anne lafını sankı hıç yasamıyacagım gıbı gelıyordu ama rabbime binlerce kere sukurler olsun bana 2 evlat nasıp edecek ınsallah ben bebeklerıme suan 12 haftalık gebeyım ve tup bebek yontemıyle hamıle kaldım rabbim isteyen cocuk arzusuyla yanıp tutusan butun herkeze yasatsın bunları:1hug:
Arkadaslar bebeklerinize isim buldunuz mu?
biz kızlarımız için Bahar ve Cemre isimlerini düşünüyoruz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sen ne düşünüyorsun? cinsiyetleri neydi bebişlerinin?
slm arkadaslar bende ınsallah rabbim nasip ederse ikiz annesi olucam bu lafıı solerken bıle cok duygulandım yanı anne lafını sankı hıç yasamıyacagım gıbı gelıyordu ama rabbime binlerce kere sukurler olsun bana 2 evlat nasıp edecek ınsallah ben bebeklerıme suan 12 haftalık gebeyım ve tup bebek yontemıyle hamıle kaldım rabbim isteyen cocuk arzusuyla yanıp tutusan butun herkeze yasatsın bunları:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?