İkiz anneleri sizinki nasıl dı?

lilimarlen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
75
7
86
Ankara
Merhaba arkadaşlarım..İkiz bekliyoruz..Çok ama çok heyecanlı ve çok kaygılıyım..Bir kesemiz büyük diğeri küçük..Aralarında 4 gün fark var.Büyük olan 9 hafta 4 günlük küçük olan 9 haftalık..Büyüğün boyu 2.75 cm küçüğün ki 2.28 cm..Sizce nasıl değerlerimiz ? Normal mi ? Benim ile aynı haftayı paylaşan arkadaşlarım sizlerden de cevap bekliyorum.

merhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun sağlıcakla taşı ,ve sağlıcakla kucağına al cnm...

bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ikizlerime....

senin gibi bizde tedirgin ,kaygılıydık ....çok şükür yaşanan tüm sıkıntılar rabbim ol dediyse oluyor dedirtti bize...kucağımaza sağlıcaklada aldık ve 2 yaşını bile geldiler..

benim senin hafta değil ama 18 haftamda bebeklerimin biri 19 haftalık gibiydi yani 1 hafta önden gidiyordu gelişimi...seninkide çok normal cnm merak etme bu durum kötü bişey değil...çok büyük gelişim farkı olmadıkca...benim kuzularım 32 haftada haftaları ile uyumlu hale geldiler...

gönlünü ferah tut gebeliğinin tadını çıkar canım...takıldığın herşeyi sor buralarda olursak cvp veririz illa :)

merhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun sağlıcakla taşı ,ve sağlıcakla kucağına al cnm...

bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ikizlerime....

senin gibi bizde tedirgin ,kaygılıydık ....çok şükür yaşanan tüm sıkıntılar rabbim ol dediyse oluyor dedirtti bize...kucağımaza sağlıcaklada aldık ve 2 yaşını bile geldiler..

benim senin hafta değil ama 18 haftamda bebeklerimin biri 19 haftalık gibiydi yani 1 hafta önden gidiyordu gelişimi...seninkide çok normal cnm merak etme bu durum kötü bişey değil...çok büyük gelişim farkı olmadıkca...benim kuzularım 32 haftada haftaları ile uyumlu hale geldiler...

gönlünü ferah tut gebeliğinin tadını çıkar canım...takıldığın herşeyi sor buralarda olursak cvp veririz illa :)

Womenlove çok teşekkür ederim arkadaşım..Seni zaten takip ediyorum.. Bana zaten bu mesajlaşmadan önce model olmuştun canım..Çok teşekkür ederim cevabın için.Görüşmek üzere.

Merhaba arkadaşlarım..İkiz bekliyoruz..Çok ama çok heyecanlı ve çok kaygılıyım..Bir kesemiz büyük diğeri küçük..Aralarında 4 gün fark var.Büyük olan 9 hafta 4 günlük küçük olan 9 haftalık..Büyüğün boyu 2.75 cm küçüğün ki 2.28 cm..Sizce nasıl değerlerimiz ? Normal mi ? Benim ile aynı haftayı paylaşan arkadaşlarım sizlerden de cevap bekliyorum.
merhaba bende ikiz anne adayıyım.
9.haftada dr a gittim biri 9 diğeri 9+2 ölçüldü . 2 gün fark var aralarında
ölçüleri gayet iyi takma kafana ilerleyen günlerde yakalarlar birbirlerini
:nazar::nazar:

merhaba bende ikiz anne adayıyım.
9.haftada dr a gittim biri 9 diğeri 9+2 ölçüldü . 2 gün fark var aralarında
ölçüleri gayet iyi takma kafana ilerleyen günlerde yakalarlar birbirlerini
:nazar::nazar:

Rudi Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri gösetrsin inşallah..Teşekkür ederim mesajın için..Seninkilere boy olarak bir rakam verdimi ? Acaba dahamı çok çabalamalıyım beslenme konusunda.Bunu anlayabilmek için soruyorum canım..

Merhaba hanımlar bende ikizlerimi bekliyorum aralarında 4-5 günlük fark var geçen c.tesi ölçüldüğünde biri 5+3 diğeri 4+52 ti bu şekilde fark olması normalmiş bende pek takılmıyorum bu duruma inşallah sağ salim kucağımıza alırız miniklerimizi :)

Merhaba hanımlar bende ikizlerimi bekliyorum aralarında 4-5 günlük fark var geçen c.tesi ölçüldüğünde biri 5+3 diğeri 4+52 ti bu şekilde fark olması normalmiş bende pek takılmıyorum bu duruma inşallah sağ salim kucağımıza alırız miniklerimizi :)

en doğrusunu yapıyosunc naım hiççç takılıp keyfini bozma bu çok normal bi durum

benimkilerinde arasında 10 gün kadar bi fark vardı cnm gayet normal kaygılanacak endişelenecek bi duurm yok

canım bende ıkız erkeklere hamıleyım benımde fark var bı hafta nerdeysee ama ben yıne kadınlar kulubunde okumusdum ılk bende tedırgın olmusdum arasdırdım ınanırmısın 3 haftA BILE FARK OLAN VARMISS BEBEKLERIN ARASINDA HIC ENDISELENMEEE GULUM:)

canım bende ıkız erkeklere hamıleyım benımde fark var bı hafta nerdeysee ama ben yıne kadınlar kulubunde okumusdum ılk bende tedırgın olmusdum arasdırdım ınanırmısın 3 haftA BILE FARK OLAN VARMISS BEBEKLERIN ARASINDA HIC ENDISELENMEEE GULUM:)

Teşekkür ederim arkadaşım..Aradaki gün farkından tedirgin değilim.Bende okudukça bu fikre alıştım..Şimdi kaygım gelişimleri ve bu yüzden benimle aynı şartlardaki arkadaşlarımın bebek gelişimlerini ve boylarını merak ediyorum ama genelde herkes aradaki gün farkından bahsediyor :) SEninkilerin gelişimi nasıl?:nazar:

Teşekkür ederim arkadaşım..Aradaki gün farkından tedirgin değilim.Bende okudukça bu fikre alıştım..Şimdi kaygım gelişimleri ve bu yüzden benimle aynı şartlardaki arkadaşlarımın bebek gelişimlerini ve boylarını merak ediyorum ama genelde herkes aradaki gün farkından bahsediyor :) SEninkilerin gelişimi nasıl?

Back
X