İKİZ anneleri ve gebeleri yardım! kesenin biri çok küçük :(

Saol cnm tşk ederim amin inş.. Allah evlat acısıyla sınamasın kimseleri inşallah Rabbim bir daha nasip eder bana da dua et bana olur mu:26: inşallah sende sağlık sıhhatle kucağına alırsın bebeklerini

canım etmemmi hiç...rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah....

Bu gun 12+3. Kontrolumuz var. Bakalim ne gorucez.:26:

canım ne oldu kontrolde..nasıllarmış? umarım güzel güzel büyümüşlerdir

Dun ki kontwrolde hersey yolundaydi. Birinin kesesi hala kucuk. Ama geri kalan hersey normal. Ense kalinliklari ve burun kemikleri normal oldugundan ikili teste de gerek gormedi. daha ki kontrol 3 hafta sonra. Ben bu kucuk kese ile ilgili internette baya bi bakindim. Yapilan bir arastirmada kesesi kucuk olan 250 civari tekil gebelikten 8 tanesi dusukle sonuclanmis ve bunlarin hicbirinde genetik anomali bulunamamis. Etkileyen baska birsey var belki de Kim bilir.
Allah hepimiz icin hayirlisini versin. Sen de gelismeleri yazarsan sevinirim. Merak ediyorum. Yeni uye oldugum icin ozelden de yazamiyorum.

ayy çok sevindimm maaşallahhh....bizde salı günü gidicez bakalım tam 12 haftalık olacaklar...inşallah bizimde yolunda devam eder...ama seninde artık 3 ayı geçmiş bence kaybolma ihtimali yok artık :) inşallah sağlıklı devam ederler...buraya yazarım canım kontrolden sonra..

geciktim biraz..çok oyalandık..dönüştede sağlık ocağına gittim falan işte..neyse gelelim ultrasona çok heycanlıydım..bebişlerimin ikisininda kol bacaklarını gördüm,kıpır kıpırlar maaşallah...bitanesi hıçkırdı bile :) sonra büyük olanı 4 boyutlu renkli gösterdi...ay gözleri burnu kolları aklımdan çıkmıyor..hatta ellerini boks yapar gibi kafasının üstünde tutuyodu :)) büyük olan 6 cm 12+4 çıktı,kçük olanda 4,5 cm 11+2 çıktı...dedim başka bişeyler görmüyomusunuz :) cinsiyeti soruyosan 1 ay sonra dedi :) hiç sorun olmadığından 1 ay sonraya verdi gün ama biz 15 gün sonra başka bi doktorada gidicez..ben 2 haftayı zor bekliyom :) tabi herşeyin yolunda gitmesi çok güzel şükürler olsun..doktor aralarındaki fark böyle devam eder dedi..ense ölçtü iyi dedi...ikiz olduğu için ikili test yapmıycak..1 ay sonra üçlü test olcakmış...bu arada hızlı kilo alıyomuşum 57 olduk bile:) beslenme kağıdı verdi ama ben kendimi frenliyemiyorum :) şimdilik bizden bu kadar...

Cok sevindim herseyin yolunda gittigine. Saglikla devam ederler Isallah. Haberleselim burdan kontrolletre gittikce. Bu payladimlar hem birbirimiz icin moral oluyor, hem de bizfrn sonra Ayni durumu yasayacak baslad arkadaslara bilgi oluyor. Ben Cok bakindim hem yabanci sitelerde hem burada. Buldugum her bilgi Cok kiymetli olsun. Sanada bol bol nazar boncugu gonderiyorum.

evet haklısın bende çok bakınmıştım...tamam canım burdan kontrollerimizi paylaşalım....ve inşallah hep güzel haberler verelimmm

canım benimde hamileliğim ilk başta ikizdi ve biri ceviz kadarken diğeri fındık kadardı.dr.küçük olan kaybolur demişti.bende çok üzülmüştüm.tekrar kontrole gittiğimizde küçük olan büyümüştü ve diğer büyük olan ikiye bölünmüştü.yani bir bebek beklerken üç bebek haberi aldım.şimdi 18 haftalık hamişim.

aaaaaaa inanamıyorumm nasıl bir mucize buu..çok güzel yaa maaşallah bebişlerineee..rabbim sağsalim kucağına almayıda nasib etsin canım inşallahhh...

aaaaaaa inanamıyorumm nasıl bir mucize buu..çok güzel yaa maaşallah bebişlerineee..rabbim sağsalim kucağına almayıda nasib etsin canım inşallahhh...

çok sağol canım.bebek bekleyen herkese hayırlı sağlıklı doğumlar.Rabbim isteyenlerin dualarını da kabul etsin.tanıştığımıza çok memnun oldum görüşmek üzere....

çok sağol canım.bebek bekleyen herkese hayırlı sağlıklı doğumlar.Rabbim isteyenlerin dualarını da kabul etsin.tanıştığımıza çok memnun oldum görüşmek üzere....

Bende çok memnun oldum canım..cinsiyetlerini öğrenebildinizmi? çok merak ettim valla

Bende çok memnun oldum canım..cinsiyetlerini öğrenebildinizmi? çok merak ettim valla

2 kızımız bir prensimiz olacak canım.

bana kesenin biri çok küçük diyen kendi dr.umdu.yaşamazda demişti.ama ben kendi dr.umda olsa güvenmedim.2 prof.bulup onlarada muayene oldum.bana birinin sakat olabileceği söylenmişti ama hiçbir sıkıntısı yokmuş.tek dr.a güvenmeyin derim ben.

geçmiş olsun canım haklısın böyle durumlarda tek doktorla kalmamak lazımm..
negüzel 2 çiçek 1 böcek maaşallahhhhhhh
rabbim sağlıkla kucağına nasib etsin inşallahhh

Merhaba bende ıkız bebek beklıyorum 17. haftamdayım ve ıkız olduklarını yenı ögrendım sayılır gayet saglıklılar bırı otekınden kucuk ama onunda cok sorun olmadıgını söledıler.. sadece cınsıyetını ögrenemedım tahmın olarak bırı kız dedıler ama o da kesın degıl sız kacıncı haftalarda ögrendınız ona gore yavas yavas hazırlıklara baslamak ıstıyorum cunku

Merhaba arkadaşlar.Burada sizlerin yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum. İçim umut doldu. Bende 7 haftalık hamileyim, çift embriyo yerleştirilmişti. Pazartesi kontrole gittim. Doktor ikinci bir kese olduğunu ama çok küçük olduğunu söyledi. Sonra hatta kıpırdadığını falan söyledi. Ama kesin değil belki zamanla yokolabilir dedi. Çok garip duygular içerisindeyim. İnşallah ikinci bebeğimde benimle kalır. Rabbam bir isterken iki verir hemde çok güzel olur. Tabi herşeyin hayırlısı olsun. Sizlerinde aynı şeyleri yaşadığınızı görünce umutlandım. 16 martta bir dahaki kontrolüm. Umarım herşey yolunda olur....

Benim kontrolum de 14 martta. Haberleselim. Isaallah sağlıklı olurlar. Benim ikinci bebek 7. Haftada görülmedi bile. 8. Haftada farkettik ilk.

senin ikinci melek bu zamana kadar iyi saklanmış maaşallahh....demek sen hala tam cinsiyet öğrenemedin..o zaman bende boşa heveslenmiyim bari...benimde 2 gün sonra 14 hafta doluyor belki görülür diyodum...

hoşgeldin aramıza ozaman...benim 6. haftadan itibaren ikinci kese gözükmüştü ama hep kaybolacak dendi...ama benimleler çok şükür..inşallah seninde öyle olur canım...gelişmelerden haberdar et bizide..

Benim kontrolum de 14 martta. Haberleselim. Isaallah sağlıklı olurlar. Benim ikinci bebek 7. Haftada görülmedi bile. 8. Haftada farkettik ilk.

ay peşpeşe kontroller ..benimde 13 mart hadi hepimiz güzel haberlerle gelelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…