- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Kusura bakmayın son durumu yazmakta biraz geç kaldım. Ikisi de gayet Iyi ve hareketli. Ikıncı düzey ultrasonu için dört hafta sonraya gün verdi. Bi de bi perinatoga gidersen benim de içim daha rahat eder dedi. Tüp bebek, ikiz, kafada baştan beri bi soru işareti var. Doğru bir yönlendirme yaptı bence. Hayırlısı olur Isallah. Sudenaz seni bebelerin Iyi olduğuna da Cok sevindim. Rahatsizim biraz. Gecikme için tekrar özür dilerim.
Merhaba gecen hafta kontrole gıttım ve 2 tane kızımın olucagını ögrendım gercı once bırısıne erkek dedı ama sonra kordon dedı bana sorarsanız kız bu da dedi.. 21 nısanda anomalı taraması var ordada kesın bellı olur sanırım butun ıc organları bellı olucagı ıcın cok şükür saglıklılar
herkese merhabalar,inşallah hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız
ben sizlere bir sorum olacak ikiz gebeliklerde 2 ve 3 lü tarama bide mino sentez yapılmıyormuş diye duydum doğrumu acaba, cevap verirseniz çok sevinirim.
maaşallah canım rabbim sağlıkla kucağınada almak nasib etsin...baya geç vermedilermi sana organ taramasını..bize 20. haftamıza gün verdiler...
canım ikizlere aslında ikili ve üçlü yapılmıyor çünkü referans aralıkları tek gebelik değerlerine göre ayarlanmış ama bazılar üçlü test istiyor ufak bir fikir olsun diye..bende bugün kan verdim üçlü için...ama amniyosentez gerekli görülürse ikizlerde yapılıyor canım ve aslında kesin sonuç veren tek test bu..sadece tehlikeli biraz...
cevap için teşekkürler benim çok yakın bir arkadaşım var, ilk gebeliği 5 ayında sonlandırıldı çünkü bebek down sendronluydu bunu amino sentezle anlamışlardı, ve gebelik sonlandırılmıştı amino sentezi yapan dr birdahaki gebeliğinde 14. haftada direk amino sentez yaptır demişti,şimdi tekrar gebe ve ikizmiş dr 2 ve 3 test yapılmıyor hatta amino sentezde yapılmıyor demiş, o yüzden biraz tedirgin ve üzgün ya tekrar aynı şey olursa diye üstelikl bu defa amino sentezde yapılmazsa nasıl anlaşılacak bebeklerin sağlıklı olduğu
maaşallah canım rabbim sağlıkla kucağınada almak nasib etsin...baya geç vermedilermi sana organ taramasını..bize 20. haftamıza gün verdiler...
tsk ederım canım hepımız saglıkla alalım ıns.benımkıler 10 gun gerıden gelıyorlar.. 23 flan denk gelıcek.. gecen hafta gıttıgımde normal ölçumlerını bıle zor yaptı bırı plasentasının arkasına kafasını gömup ters durdugu ıcın hıc ölçülmedi onun ıcın bıraz buyusunler ıstedı.. bıde bana sezeryan dogum kesın gıbı gozukuyor senın ıcın ne dedıler.. cınsıyetlerı bellı mı ?
sudenazcım seni yıllar önce erkek infertilitesinden hatırlıyorum yanılmıyorsam,ne kadar zorlu bir sreçten sonra bu hamileliği yaşadığını az çok kestirebiliyorum.ikizlerin olacağını görünce çooookkkk sevindim rabbim sabrının ödülünü vermiş bak.Bende 2 yaşında ikiz erkek bebek annesiyim artık verene şükürler olsun.Umarımsende sağlıkla bebeklerini kucağına alıp bu hazzı mutlulukla yaşarsın,sevgiler....
cevap için teşekkürler benim çok yakın bir arkadaşım var, ilk gebeliği 5 ayında sonlandırıldı çünkü bebek down sendronluydu bunu amino sentezle anlamışlardı, ve gebelik sonlandırılmıştı amino sentezi yapan dr birdahaki gebeliğinde 14. haftada direk amino sentez yaptır demişti,şimdi tekrar gebe ve ikizmiş dr 2 ve 3 test yapılmıyor hatta amino sentezde yapılmıyor demiş, o yüzden biraz tedirgin ve üzgün ya tekrar aynı şey olursa diye üstelikl bu defa amino sentezde yapılmazsa nasıl anlaşılacak bebeklerin sağlıklı olduğu
tsk ederım canım hepımız saglıkla alalım ıns.benımkıler 10 gun gerıden gelıyorlar.. 23 flan denk gelıcek.. gecen hafta gıttıgımde normal ölçumlerını bıle zor yaptı bırı plasentasının arkasına kafasını gömup ters durdugu ıcın hıc ölçülmedi onun ıcın bıraz buyusunler ıstedı.. bıde bana sezeryan dogum kesın gıbı gozukuyor senın ıcın ne dedıler.. cınsıyetlerı bellı mı ?
merhaba arkadaşlar 7+6 ikiz gebeyim..ilk 6 haftalıkken gittim ve bir kese diğerine göre çokk küçüktü fakat ikiside 4mm ve kalp atışları vardı..doktor küçük kese kaybolabilir dedi...bugün tekrar kontrole gittim küçük kese hala küçücük ama bebiş 8.8mm olmuş kalp atışı devam ediyor..diğerinin gelişimi daha iyi 12,5mm oldu..
sorum şuki küçük kesedeki artık keseyi doldurcak kadar büyüdü kese büyümüyor sizce gelişirmi ne olur .çok endişeleniyorum...
Eki Görüntüle 337221 bu tam 6 haftalık vajinal ultrason..
Eki Görüntüle 337222 bu küçük kesenin bugünkü hali
Eki Görüntüle 337223 buda büyük kese nin bugünkü hali
küçük olan için net konuşamıyorlar
SUDENAZ MERHABA.....RABBİM inş sorunsuz kucağına almayı nasip eder yavruşlarını....senin dondurulmuş 2 blast embriyoyla hamiş kaldığını öğrendim umarım doğrudur...bende bu perş aynı şekilde transfer yaptırdım..ama kasıklarım falan karnım batıyooosende birşeyler yaşadın mı ???
Merhaba arkadaslar, benim de gebeliğim 7+0 iken Dr 6+3 dedi ve saklanmış bı kese daha olduğunu söyledi birinde kalp atisi var digerinde göremedim arkada kalmış ama yolk sac var dedi.. Benim gibi olan var mı? Gerçi başka bı Dr tek kese var dedi ama keseler birbirine baskı yapmış sekilleri de cok normal degil dediacaba buna benzer durum yasadınız mı hiç?
Kimse yok muyurum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?