İkiz anneleri ve ikiz anne adayları lütfen cevap yazın

canım meraba kısıden kısıye degısır ama bende ıkız hamıleyım benımde oleydı bırı bırınden kucuktu halada kucuk 3 hafta bıle gerıde olab ılıyomus ıkızler bırbırlerınden benım bır hafta var yaklasıkk ben suan 18 hAFTALIK GEBEYIMM COKDA SITRES YAPMA KENDINE RABIMIN BILECEGI IS O CANIM BENIM KURBAN OLDUGUM HAKINDA HAYIRLISI NE ISE ONU VERSINN

benimkilerinde aralarında bir hafta vardı. ben anneler gününde 4 aylık ikiz bebeklerimi kaybettim bi tanesi özürlü diğeri sağlıklıymış ama kalpleri durmuş meleklerimin ikisininde.. durumu öğrenene kadar herşey gayet yolundaydı mide bulantılarım ve kusmalarım haricinde ne kanamam ne de başka bi şikayetim olmamıştı. bi önceki kontrolümde ense kalınlıkları da normaldi, doktorum ikili teste de gerek duymadı. cinsiyetlerini öğrenmeye gittiğimizde öğrendik ki ikisinin de kalpleri durmuş. kendimi yeni yeni toparlayıp sağlıklı düşünmeye çalışıyorum, neden ikili test istenmedi, kontrollerim neden daha sık değildi de ayda birdi, ense kalınlığının 1,5 olması sorun değilmi, ya beni zehirleselerdi kontrol zamanıma kadar?? bunları tekrar doktorumla buluşup konuşacağım. o yüzden Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, hakkında hayırlı olanı versin herşeyden önce...

Canım çok geçmiş olsun..Üzüldüm adına ve hissettim acını..Kolaymı 4 ay onlara adapte olup birden kaybetmek..En ince ayrıntısına kadar herşeyi araştır canım..Bana dilediğin güzel dilekler için teşekkür ederim.Allah'ım tekrardan sanada sağlıklı bir şekilde yaşatsın inşallah..Hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…