- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Tüp bebekbana ikiz yapmanın tüyolarını verin yaaa
ne kadar şanslısınız hepiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebekbana ikiz yapmanın tüyolarını verin yaaa
ne kadar şanslısınız hepiniz![]()
Maşallah rabbim sağlıklı ömür versin kuzularınıza ortak yanımız çokmuş geçmiş mesajları okudum şimdi. Benimde 10 yol sonra tüp bebekle oldu ikisi de erkek miş. Amin inşallah allahın izni ile kazasız belasız kurtulalım bu musibettenRica ederim. 31 haftalık doğdular şimdi 3 yaşındalar, inşallah tez zamanda bebeginize kavuşursunuz siz sadece çocuğunuzun sagligini düşünün ki sütünüz cogalsın onun şu an sizin sütünüze cok ihtiyacı var, güzel günler göreceğiz inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun bir an önce kurtulalım şu corona belasından...
Maşallah rabbim sağlıklı ömür versin kuzularınıza ortak yanımız çokmuş geçmiş mesajları okudum şimdi. Benimde 10 yol sonra tüp bebekle oldu ikisi de erkek miş. Amin inşallah allahın izni ile kazasız belasız kurtulalım bu musibetten
Tüp bebek psikolojikmen ne de zor bir süreç Allah isteyen herkese versin inşallah hastane kapılarında bekletmesin. Senin ikizler ne kadarlık?Tüp bebekbenimki öyle oldu bence istemezsin
![]()
Yaşayan bilir. Ne desem az kalır. 25 haftalık oldu minnoşlarım kazasız belasız kucağıma alabilsemTüp bebek psikolojikmen ne de zor bir süreç Allah isteyen herkese versin inşallah hastane kapılarında bekletmesin. Senin ikizler ne kadarlık?
Maşallah şimdi fıkır fıkır oynuyodur onlar cinsiyetleri ne? Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinYaşayan bilir. Ne desem az kalır. 25 haftalık oldu minnoşlarım kazasız belasız kucağıma alabilsem![]()
Plesantam göbeğim ile bebişlerimin arasına girdiği için çok sağlam tekme yemiyorum. 22. Hafta zaten dokunuş hissettim oda derinlerden geliyorMaşallah şimdi fıkır fıkır oynuyodur onlar cinsiyetleri ne? Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin![]()
Aa plasenta olayını ilk defa duydum her hamilelik o kadar farklı ki kimseninki kimseye benzemiyor, maşallah biri kız biri oğlan sağlıkla gelsinler.Plesantam göbeğim ile bebişlerimin arasına girdiği için çok sağlam tekme yemiyorum. 22. Hafta zaten dokunuş hissettim oda derinlerden geliyorbir kızım bir oğlum olacak inşallah
amin cümlemizin bebeklerini rabbim bizlere bağışlasın.
Aynen arkada, yanda, benimki gibi önde bunların yanında rahim ağzında aşağıda olma durumu var. O biraz sıkıntılı oluyor. Çok şükür rabbim ikisini de verdiAa plasenta olayını ilk defa duydum her hamilelik o kadar farklı ki kimseninki kimseye benzemiyor, maşallah biri kız biri oğlan sağlıkla gelsinler.
Cok şükür. Benimkilerde //slaş şeklinde biraz daha yatay düşün o şekilde duruyorlardı üstte gibi duran migdeme batıyordu alt tarafta olan alttan vurduruyordu çok rahatsız oluyordum,bir gece birisi uyutmazdı öteki gece digeriAynen arkada, yanda, benimki gibi önde bunların yanında rahim ağzında aşağıda olma durumu var. O biraz sıkıntılı oluyor. Çok şükür rabbim ikisini de verdi![]()
Ben alıştım tuvalete uyandığım da yani bakımı yapsam yaparım uykuyu almış oluyorum. Bende Allah bunun için bence yapıyor diyorum artık buna eminimCok şükür. Benimkilerde //slaş şeklinde biraz daha yatay düşün o şekilde duruyorlardı üstte gibi duran migdeme batıyordu alt tarafta olan alttan vurduruyordu çok rahatsız oluyordum,bir gece birisi uyutmazdı öteki gece digeribu sayede anne vücudunu dogum sonrasına uykusuzluğa alıştırıyormuş bebek...
Benimkiler 8. Haftaya kadar yan yanaydı. Pıhtı attım sonra kızım yukarı çıktı. Çıkış o çıkış oğlum aşağıda yan yatıyor. Kız yukarda soldaCok şükür. Benimkilerde //slaş şeklinde biraz daha yatay düşün o şekilde duruyorlardı üstte gibi duran migdeme batıyordu alt tarafta olan alttan vurduruyordu çok rahatsız oluyordum,bir gece birisi uyutmazdı öteki gece digeribu sayede anne vücudunu dogum sonrasına uykusuzluğa alıştırıyormuş bebek...