İkiz anneleri yada Adayları bi bakar mısınız?

NuRuM_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
399
3
96
İstanbul
arkadaşlar mrb. Hamile kaldığım andan itibaren kasık ağrılarımdan şikayetciyim. Tam unuttum derken tekrar yine başladı, bu sefer karnımda büyüdüğü için rahatsız ediyor bide üzerine idrar gelince tamamen sıkıştırıp sanki daha çok ağrı veriyor.
Dün bu sebepten dolayı doktora gittim. Dr yine progrestana devam etmemi söyledi (ki 4aydır hep kullanmaktayım), birde iğne verdi, dün ve bidaha ki afta vurulmak üzere; düşük önleyici olduğunu söyledi.
Kısacası arkadaşlar; sizler aynı sorunu yaşadınız mı? ikizlerde bunlar normal mi? Artık korkmaya da başladım, ilaçlar kesilmiyor üzerine iğnelerde gelince korkular iyice artı, ikizlerde 5. 6. aylarında erken doğumda oluyormuş ztn dr.um söyledi:14: iyice psikolojim gitmeye başladı.

Son düzenleme:
ilk hamileliğinizmi bilemiyorum... e hamilesiniz ağrılarınız olacak tabiki... ayrıca ikiz hamileliği daha da zor tabi.... riskleri olduğu doğru... aramızda 5.6 aylarda doğurup kaybedende var.. 27 32 haftalarda doğurup günlerce küvez de kalanlarda var... sonuna kadar bekleyip 36 38 haftalarda doğuranda var... kimse kendi hatasından dolayı erken doğum yapmıştır demiyorum... ama tedbiri bırakmamak gerek bence... ben günlük ev işleri haricinde hiç iş yapmadım.. 9 ay ütü bile yapmadım.. sadece yemek yapıp ortalığı topladım ve 6 aydan sonra doktor haricinde nerdeyse hiçbir yere gitmedim... gittiysemde annem abim yada kayınvalideme gittim yani rahat edebileceğim kişilere.... bence aman bişey olmaz Allaha emanet deyip boşvermemek lazım..can taşıyorsunuz sonuçta.. tedbirsiz tevekkül olmaz....

evet cnm ikiz hamilelik baya zor ve zahmetli bi süreç.benimde mesela kasık ağrılarım çok oluyordu.7.aydan sonra sürekli yattım.hiç bir iş yapmadım.evde yemek ve tuvalet dışında nerdeyse hiç yataktan kalkmadım.evdende anca doktora gitmek için çıktım oda kapıdan arabaya binip kapıda indim.erken doğumdan 4,5 kez hastanede yatıp serum yedim doğum olmasın diye ilaç kullandım.doktor 10dk bile ayakta durmayıp dikkat edeceksin dedi.yanicnm kısacası 36.haftaya kadar gelebildim zor zahmet oda doktoru dinleyip sürekli istiratlaoldu.sende dinlen fazla hareket etme inşallah bebeklerinisağsalim kucana alırsın:49:

benimde yaklaşık 20 haftama kadar süren kasık ağrılarım olmuştu rahmin büyümesine bağlı olabiliyo bu ağrılar dr bana herhangi bişey vermedi normal dedi sadece

Back
X