Ikiz anneleri yardımcı olur musunuz ????

sara1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
28
4
86
36
20170611_093437.webp
Kesenin biri daha küçük sizce normal mi

Canım benim 1 kiz 1 oglandi kızim hep geriden geldi hatta doktor gelismezzse onu aliriz demişti. Elhamdulillah simdi 17 ayliklar.

Normal cnm korkma benim 4 haftalik tek kese 6 haftalik diger keseyi gorduk simdi bille aralarinda gun farki var

merhaba canım bende çift yumurta ikizlerim olacak allah nasip ederse.

benimde biri 3 gün geriden geliyor ilk keseleri seninki gibi görülmüştü. şimdi 15 hastalık hamileyim ve eşitlendi günleri öyle dedi doktor bir sıkıntı olmaz yani merak etme :)

Merhaba arkadasım hayırlı olsun benimde diğer keseyi daha sonradan gördüler ben 6 haftalıkken gittim klp atısı yoktu sen ne zaman duydun acaba ?
Saol cnm tesekurederim.... bende 6+2 ken gitigimde duydum ama birinin kalbi cok yavas herseye hazirlikli ol demisti bi doktor simdiki doktorumda kalbi yeni yeni kan pompalamaya baslamis diye yavas demisti oylede oldu cok sukur meraklanma en kisa zamanda duyarsin insaAllah

Saol cnm tesekurederim.... bende 6+2 ken gitigimde duydum ama birinin kalbi cok yavas herseye hazirlikli ol demisti bi doktor simdiki doktorumda kalbi yeni yeni kan pompalamaya baslamis diye yavas demisti oylede oldu cok sukur meraklanma en kisa zamanda duyarsin insaAllah
İnşallah sağlıkla kucagına al canım benimkini almak istediler aldırmadım. Kese bozuk vs dediler bide kan değerlerim cok yükseliyordu mol gebelik te diyorlar bekliyorum kalp atışlarını :KK43:

İnşallah sağlıkla kucagına al canım benimkini almak istediler aldırmadım. Kese bozuk vs dediler bide kan değerlerim cok yükseliyordu mol gebelik te diyorlar bekliyorum kalp atışlarını :KK43:
InsaAllah oyle degildir cnm:( istersen 8 haftaya kadar bekle bi bak gecen gorumcem 6 hafalikken gitii kese var kalp yok denildi 7 haftalikken kalp atisida baslamisti... yinede ne olursa olsun uzulme Allah herseyin hayirlisini versin...

InsaAllah oyle degildir cnm:KK43: istersen 8 haftaya kadar bekle bi bak gecen gorumcem 6 hafalikken gitii kese var kalp yok denildi 7 haftalikken kalp atisida baslamisti... yinede ne olursa olsun uzulme Allah herseyin hayirlisini versin...
Beklemeyi düşünüyorum canım sağolasın :KK43:

Kızlar benim dün kahverengi akıntım oldu ama hiç kırmızılık yoktu agrım olmadıgı için gitmedim hastaneye yarın doktoruma gidecegim . Böyle yaşayan oldu oldumu acaba ikizlerden biri gitti mi diye düşünüyorum ama düşük olsa daha şiddetli olmaz mıydı ?

Kızlar benim dün kahverengi akıntım oldu ama hiç kırmızılık yoktu agrım olmadıgı için gitmedim hastaneye yarın doktoruma gidecegim . Böyle yaşayan oldu oldumu acaba ikizlerden biri gitti mi diye düşünüyorum ama düşük olsa daha şiddetli olmaz mıydı ?
Benimde olmustu cnm hemde baya cok kahverengi akintim olmustu gece kalkip acile gitmistim yerlesmeden oldugunu soylemislerdi.istersen sende git bi icin rahat etsin cnm

Benimde olmustu cnm hemde baya cok kahverengi akintim olmustu gece kalkip acile gitmistim yerlesmeden oldugunu soylemislerdi.istersen sende git bi icin rahat etsin cnm
Yarın kendi doktoruma gidicem canım ya beni acillerde hep yatırıyorlar sinirim bozuluyor çok. Senin 6. Haftalarda mı olmustu ben suan 6. Haftamdayım bakalım yarın hayırlı haber alırım inşallah

Yarın kendi doktoruma gidicem canım ya beni acillerde hep yatırıyorlar sinirim bozuluyor çok. Senin 6. Haftalarda mı olmustu ben suan 6. Haftamdayım bakalım yarın hayırlı haber alırım inşallah
6 bitmek uzereyken olmustu cnm

Canım benim 1 kiz 1 oglandi kızim hep geriden geldi hatta doktor gelismezzse onu aliriz demişti. Elhamdulillah simdi 17 ayliklar.
Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim.birinin gelişimi gayet iyi ama diğeri 2 hafta geriden geliyor ve az kilo alıyor.çook kaygılıyım.bebekleriniz kaç kilo doğdu.sağlık sorunu yaşadılar mı? Şimdi nasıl küçük olan? Umarım cevap verirsiniz

Back
X