İkiz anneleri

Hamilelik ne kadar zor olsa da doğduklarında çarpı on daha zor dört aylık ikizlerim var sağlıklı doğumlar diliyorum herkese

Bende hiç olmadı henüz ama daha erken tabi bilmiyorum. Fetal dna yaptırdınız mı? Ben dün verdim kan:)
Yok ben en son 9 haftalıkken gittim perinatolojiye zar zor randevu buldum valla nasıllar diye içim içimi yiyor aa ikizlerde fetal DNA mı yapılıyor inanın hiç bilmiyorum neden yaapıyorlar? Bana doktor ikili test yapıcax demişti onun için gidicem pazartesi

Aslında fetal dna ve amniyosentez daha cok öneriliyor çoğul gebelikte. İkili, üçlü test önerilmiyor çünkü hatalı sonuc verme ihtimali çok yüksek.

Evet 2li test hatalı sonuç veriyormuş ikiz gebelikte hiç duymamıştım. Sorun bakalım ne diyecekler. Ben de en son 9+1 de gördüm
Yaaa boşu boşuna niye yapıyor acaba ayyy insan çok merak ediyor hele ikiz olunca çok farklı bir heyecanı var 4 hafta oldu benim doktor da olumsuz konuşmuştu tek yumurta ikizlerinde kan çalma olayı oluyor vs diye o yüzden gitmeyede korkuyorum

Doktorlar biraz acımasız ya ama siz de fetal dna yaptırın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…