- 22 Kasım 2023
- 109
- 36
- 18
- 28
- Konu Sahibi Okyanusesintisii
-
MaşaallaahhBen büyüttüm darısı başınıza
Çift yumurta. Şimdi tekrar hamileyim 7 yıl sonra daha rahatımMaşaallaahhgebeliğiniz nasıl geçti tek yumurta mı çift yumurta mı bebişleriniz
Yaa benim tek yumurta hiç enerjim yok ve geçmeyen bel ağrım var bir de hep bir şey olacak korkusuÇift yumurta. Şimdi tekrar hamileyim 7 yıl sonra daha rahatımikiz hamilelik zordu. En başından beri
Ben de 13+1 ☺ tek yumurta mı çift yumurta mı10+6 dan selamlar
Çift yumurta benimkilerBen de 13+1 ☺ tek yumurta mı çift yumurta mı
Benim tekÇift yumurta benimkilersizin?
Bende hiç olmadı henüz ama daha erken tabi bilmiyorum. Fetal dna yaptırdınız mı? Ben dün verdim kan:)Benim tekbel ağrım var hiç geçmiyor siz de de var mı
Yok ben en son 9 haftalıkken gittim perinatolojiye zar zor randevu buldum valla nasıllar diye içim içimi yiyorBende hiç olmadı henüz ama daha erken tabi bilmiyorum. Fetal dna yaptırdınız mı? Ben dün verdim kan:)
Aslında fetal dna ve amniyosentez daha cok öneriliyor çoğul gebelikte. İkili, üçlü test önerilmiyor çünkü hatalı sonuc verme ihtimali çok yüksek.Yok ben en son 9 haftalıkken gittim perinatolojiye zar zor randevu buldum valla nasıllar diye içim içimi yiyoraa ikizlerde fetal DNA mı yapılıyor inanın hiç bilmiyorum neden yaapıyorlar? Bana doktor ikili test yapıcax demişti onun için gidicem pazartesi
Doktorum bana hiç bundan bahsetmedi gittiğim zaman sorarım bana direkt ikili test için randevu al demiştiAslında fetal dna ve amniyosentez daha cok öneriliyor çoğul gebelikte. İkili, üçlü test önerilmiyor çünkü hatalı sonuc verme ihtimali çok yüksek.
Evet 2li test hatalı sonuç veriyormuş ikiz gebelikte hiç duymamıştım. Sorun bakalım ne diyecekler. Ben de en son 9+1 de gördümDoktorum bana hiç bundan bahsetmedi gittiğim zaman sorarım bana direkt ikili test için randevu al demişti
Yaaa boşu boşuna niye yapıyor acabaEvet 2li test hatalı sonuç veriyormuş ikiz gebelikte hiç duymamıştım. Sorun bakalım ne diyecekler. Ben de en son 9+1 de gördüm
Doktorlar biraz acımasız yaYaaa boşu boşuna niye yapıyor acabaayyy insan çok merak ediyor hele ikiz olunca çok farklı bir heyecanı var 4 hafta oldu benim doktor da olumsuz konuşmuştu tek yumurta ikizlerinde kan çalma olayı oluyor vs diye o yüzden gitmeyede korkuyorum
Devlette yapılıyor mu fetal dnaDoktorlar biraz acımasız yaama siz de fetal dna yaptırın bence.
Maşallahhh nasıl gidiyor gebeliğinizBende 32+2 oldum çift yumurta ikizlerime hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?