İkiz annelerii bir şey sorucaktıımmm

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Selam güzell annelerr.Kızlar bu gün ihtibariyle 34+3 haftalık ikizlerime hamileyimm..Geçen cuma kontrolumuz vardı bebeklerim gayet iyiydi.Kiloları oğlum 2250 kızım 2333 gr dı.Kızlar kaç gündür hareketlerinde azalm gördüm bebişlerimin..Yani böğle kuvvetşi değilde daha ufak hareketler ediyolar..Normalmı bu kızlarrr...????

merhaba arkadaşlarım artık kocaman olmuşlar. maşallah.. tabi yerleri daraldıkça hareketler yavaşlar..

merhaba arkadaşlarım artık kocaman olmuşlar. maşallah.. tabi yerleri daraldıkça hareketler yavaşlar..

Merhaba tatlım.Ya insan bir tedirgin oluyor da.sağ salim kavuşa bilsem de kuzularımaa...Birde krem çnceleri krem sonra sarımsı bir akıntım başladı..Doktorum korkma diyo..2 haftamız kaldıı teyzeleiii

hadi maşşalh hiç merka etme bende senin haftanda doğum yaptım adana gibi yerde hiçde küvöze girmediler...

Gayet normal büyüdükçe yerleri daralıyor kuzuların....haftanda çok iyi,bebeklerin kilolarıda hiçbirşey seni korkutmasın bence.....

canım normal tabı ................artık yerlerı daralıyoo............ınşş .................ne guzel ............ya sonuna geldın az kalmışş masallah sanaaaaaaaaaaa

Gayet normal büyüdükçe yerleri daralıyor kuzuların....haftanda çok iyi,bebeklerin kilolarıda hiçbirşey seni korkutmasın bence.....

Çok teşekkür ederim tatlımmmm...Ben de öyle düşünüyordum da bir de tecrübeli annelere sorayım dedim..Şeniz

canım benım çok şukur ıyıyz azcık hastayız ama ols ınş gececek...........ıyı bak kendıne ...........kollarında olcacagı gun cıok yakın ınşşşşşşş bayramlarda senınleeeeeee çok pot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…