Bebek Beslenmesi Ikiz annesi olup aldığı dogum kilolarını verebılenler nolur yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cccfffkkkmmm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
21
2
6
35
Ankara
Kızlar benim dünya tatlısı bebislerım var 6 aylık ama ben henüz doğumda aldığım kiloları hıc veremedim iki bebek emzırme ve 24 saat süren telaşe......ac kalmayı atıstırmamayı denedım ama midem bos ıken bebislerin hakkından gelemiyorum ne yapmalıyım. tecrubelerınıze ihtiyacım var

Kızlar benim dünya tatlısı bebislerım var 6 aylık ama ben henüz doğumda aldığım kiloları hıc veremedim iki bebek emzırme ve 24 saat süren telaşe......ac kalmayı atıstırmamayı denedım ama midem bos ıken bebislerin hakkından gelemiyorum ne yapmalıyım. tecrubelerınıze ihtiyacım var

benim ikizlerm 11 aylıkoldular.hamile kalmadan önce 54 tüm şu anda 56 kiloyum.aç kalmayı denemeyi bile düşünmedim.çünkü emziriyorum ve açlığa tahammülüm yok.bu yazıyı bile bu saatte atıştırarak yazıyorum :) :56: önemli olan onların iyi olması.ikiz annesi olmak zaten zor aç kalırsan gücün kalmaz.ben emzirmeyi bırakınca spora başlamayı düşünüyordum ama pek gerek kalmadı gibi. sağlıkla kal.

Back
X