• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ikiz arabasi mi yoksa ayri ayri devam mi?

papyonkilikli

kulillah summe zerhum....
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7.898
15.457
298
Konu guncelleme: tandem aldim mutluyum memnunum.

Hanimlar engin fikirlerinize ihtiyacim var. Biri 18 aylik biri 2 aylik minnaklarim var sukrolsun. Normalde kucuk olan pusetli arabada buyuk minnaksa baston arabada takiliyor disarida amma velakin disari ciktigimda hep birilerine bagimliyim. gun icinde rahatca biyere cikamiyorum. buyuk olani arabaya koymasam yurumek istiyor ikisini kontrol edemiyorum.
acaba tandem seklinde olan yani arkali onlu olan ikiz arabalarindan mi alsam ya da yanyana olanlardan?
bir fikir verseniz hani bana da?
kucugu kanguruya koy demeyin yavrum bu sicakta bir de benim sicagim helak oluyor. nefes alsin diye cikiyoruz daha da bunalmis geri donuyoruz. ne yapsam ki bilemedim.
asansore sigiyor mu?kullanimlari rahat mi? tecrube edenlerden bir fikir alsam mi acaba?

onemli duzenleme: bebisler rahat ediyor mu?

Son düzenleme:
Takipteyim canım :) bende yanyana olanlardan alırız diyorum eşime arkalı önlü de arkada oturan önünü göremiyor diye kullanissız olur diye düşünüyorum.. Ben hamile değilim de dusunuyoum :)

Takipteyim canım :) bende yanyana olanlardan alırız diyorum eşime arkalı önlü de arkada oturan önünü göremiyor diye kullanissız olur diye düşünüyorum.. Ben hamile değilim de dusunuyoum :)
benim ikinci supriz yapti. ilk bebegim tup bebek ikisi de tam mucize bebek :) sukrolsun. masaallah.
insallah yardimci olacak birileri vardir. benim kimsem yok. cok zor oluyor ama cok guzel. kardes kiskancliginin olmadigi tek yas araligi. ileride yasanabilir belki ama ilk zamanlar icin cok guzel.

Bir ikiz annesi olarak yanyanalari cok kullanissiz buldum.Kontrol edilemez derecede buyuk oluyor.Arka arkayla bir nebze idare ettik nispeten daha iyi.Biraz oturunca teke döndüm ben.Ama siz de zor küçük olan icin trk sikinti olur.Arka arkaya olan sizin icin en uygunu gibi.
teke donmussunuz ama belli ki ikisi de cok kullanisli degil bir sure daha boyle mi idare etsem acaba. graco marka ikiz arabalari cok hosuma gitmisti. kafam allak bullak oldu...

teke donmussunuz ama belli ki ikisi de cok kullanisli degil bir sure daha boyle mi idare etsem acaba. graco marka ikiz arabalari cok hosuma gitmisti. kafam allak bullak oldu...
Yani ikisi de kullanisli degil.Hicbiryere sigmiyorlar.Yanyana olan hele koca avm nin asansorunun yarisi .İnsanlara yer kalmiyor .Arabaya koyma cilesi de var.Verilen paraya degmiyor yani.

Eşimin 40 yaş üstü kuzenleri var birer yaş araları

Onlara ikiz arabası almış Zaman'ında anneleri Almanya da

4 taneler iki elinde iki arabada takılırmış

Bizim araba tekli ama biraz buyuk ona ragmen problem oluyor genislik, yan yana olanla cok zorlanirsin. Onlu arkali olandan al arkada oturan yan taraftan izler etrafi.

Canim benim onlu arkakali ikiz arabasi cok rahat oluyor.Benimkisi oyle hem cok hafif hemde geziyoruz arabanin hic yuku olmuyor bana .Yanyana olanlardan tavsiye etmem cok yer kapliyor.

Ben önlü arkalı bebek arabalarını sevmiyorum.arkada oturana yazik oluyor.kafalarini saga dola çevirmekten mahvoluyo çocuklar.bence ikili almalısın yan yana olandan.ben yerinde olsam öyle alırım.alisveris merkezlerinde asansörde insanlara yer kalmıyor demiş bir arkadaş.bence asansörde öncelik her zaman hamile ve çocuklu bayanlara ait olmalı.yapacak bişey yok.sigmayan diğer asansörü beklesin :KK47:

Yan yana olanlar hiçbir yere sığmıyor bazı kapılardan geçmiyor arkadaşımdan biliyorum. Önlü arkalı daha iyi arkadaki önünü göremez diye düşünüyorsan arada bir yerlerini değiştirirsin.

Ben yan yana olanini gecen gördüm bir anne alisveristeyken kullaniyordu gozums cok iri geldi. Bende takipteyim oglum bir bucuk yasinda ve dogumuma az kaldi
. Onlü arkalilardan sanirim alacagim ama ikinci el dusunuyorum burada hem temiz hem uygun oluyor.(yenisi 500€ ikinci el 200-300€) bi yerde denk geldim uzunluguna baktim normal bebek arabasindan tas catlasin 3-5cm daha uzun o kadar. Ve surusu cok cok rahat

ben olsam ikiz arabasi alirdim cok pismanim almadigima..
buyuk 2.5 yasinda kucuk 6 aylik.. maalesef büyük disarda yürümüyor heryere kacip kosuyor el tutmuyor zapdedemiyorum.
buyugu arabaya koyup kucugu kanguruya koyuyorum ama dediginiz gibi terliyoruz.

biz kucuge de bebek arabasi aldık esimle falan cikinca iyi oluyorda yanliz pek bisi yapamiyorum.

bence ikiz arabasi alin..disarda iyi olur ama araba bagajinda acip kapamada daha kaba oldugu icin zorlanabilirsiniz. onlu arkali olanlar da iyi diyorlar. ikisi arasinda secim yapin bence sartlariniza gore.

Mesela ben şöyle birsey düşünüyorum. bir inceleyin sizde.

Eklentiler

• zu1505940_alt_5_tm1423013710.webp
    zu1505940_alt_5_tm1423013710.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 88
Ben büyük tek araba aldım. Öne küçük oturuyor izliyor. Büyükte arkada. İkiz arabaları avm de metroda vs cok zor kullanması

Hanimlar engin fikirlerinize ihtiyacim var. Biri 18 aylik biri 2 aylik minnaklarim var sukrolsun. Normalde kucuk olan pusetli arabada buyuk minnaksa baston arabada takiliyor disarida amma velakin disari ciktigimda hep birilerine bagimliyim. gun icinde rahatca biyere cikamiyorum. buyuk olani arabaya koymasam yurumek istiyor ikisini kontrol edemiyorum.
acaba tandem seklinde olan yani arkali onlu olan ikiz arabalarindan mi alsam ya da yanyana olanlardan?
bir fikir verseniz hani bana da?
kucugu kanguruya koy demeyin yavrum bu sicakta bir de benim sicagim helak oluyor. nefes alsin diye cikiyoruz daha da bunalmis geri donuyoruz. ne yapsam ki bilemedim.
asansore sigiyor mu?kullanimlari rahat mi? tecrube edenlerden bir fikir alsam mi acaba?

onemli duzenleme: bebisler rahat ediyor mu?
Oyyyyy! yerim sizi ben. Gözümn önüne geldiniz. :KK200: Bir kadın görmüştüm. İkizleri vardı. Birini arabaya yerleştirmeye çalışırken, diğerini kıyafetinden dişleriyle yakalamış tutuyordu. Anne kediler gibi. :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

herkese tesekkurler. genel olarak herkes tandem yani onlu arkaliyi tavsiye ediyor. ozaman be de arayisa baslayim hemen. hepinize coookkk tesekkurlwr. takipte olanlari bilgilendirme amaciyla buraya yazicam alinca

Back
X