Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum la konuştum uzun bır takıp surecemız olacak.. herşey allahın ıznı ile olur.. bız gerekenleri yapıp bekleyecegız.. inşallah olur dıye dua edıyorum..
bızım ailede ikiz var. benım babaannemın olmuş.tabı köy şartlarında yaşamamiş dogunca bırı vefat etmiş, bır ay sonra diğeri vefat etmiş. hala anlatır babaannem.. ve araştımalarıma göre bende de olma ihtimali varmiş..
uzun bır araştırma dönemıne gırdım. ögrendıklerımı burada sızınle paylaşacagım.
edanil ciimm neden bu kadar çok istiyosun merak ettim doğrusu..yaşın mı büyük bi defa da olsun diyosunnn...hakkında hayırlısı olsun.ikiz anneliği mükemmel bi duygu yaaa rabbim herkese tattırsın anneliği,ama ikiz anneliği çok daha başka tabiiii.....fakat fazla umutlanma derim ben sonradan hayal kırıklığına uğramak kötü olur...
canım benim de aynı anlattığın gibi köy şartları yüzünden babaannemin vede amcamın ikizleri olup ölmüş dediğine göre bendede olma ihtimali var mı acaba seneye bebek düşünüyoruz ikiz zor olur ama hep merak etmişimdir deneyimlerini paylaş lütfen
Ben de ikiz cok istiyorum(hatta tickerimi bile ikiz yaptim ) ama kendiliginden olursa, bununla ilgili bir tedavi gormeyi kendim icin dogru bulmuyorum. Ikiz gebelikleri en riskli gebelikler. Allah korusun bundan dolayi bebeklerimde bir komplikasyon olursa omur boyu kendimi affetmem. Senin 3 aylik bir kizin varmis bence ikiz gebelik icin cok erken daha, hatta tekil icin bile cok erken. Ikiz genleri yumurtaliklarla ilgili anneden ve annenin ailesinden gecer. Bir de yoresel olarak da etkilesim olabiliyor, havasindan mi suyundan mi bilmiyorum. Bir ilcede herkesin ikizleri oluyordu. Klomen hormon yuklemesi oldugu icin, hicbir saglik sorunu yokken buna da sicak bakmiyorum.
Bir de cogul gebelikler doktorlar tarafindan neredeyse istenmeyen sinifindalar, komplikasyon riskleri acisindan. Senin doktorun nasil bununla ilgili bir tedavi uygulayacak ki.
Allah gonlune gore versin.
merhaba arkadaşlar;
8haftalık hamileyim. 4 haftalıkken öğrendim ve değerim 5789.0 dı. ikincisinıde 6.haftada verdım ama 1martta alcam sonucu ve kalp atışlarını dinlicem. ikiz olmasını çok istiyoruz. değerimde yüksek bana fikri verebilirmisiniz?