ikiz bebegi olmasını isteyenlerın buluşma yeri

edanil

minik kuşum
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
158
2
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar.

ben hep ikiz bebegım olsun istıyorum. ve uzun suredır bunun için araştırma yapıyorum, dua edıyorum..
benım gıbı ikiz var mı?

gelın beraber hayallerımıze ilerleyelım.. belki olur

doktorum la konuştum uzun bır takıp surecemız olacak.. herşey allahın ıznı ile olur.. bız gerekenleri yapıp bekleyecegız.. inşallah olur dıye dua edıyorum..

bızım ailede ikiz var. benım babaannemın olmuş.tabı köy şartlarında yaşamamiş dogunca bırı vefat etmiş, bır ay sonra diğeri vefat etmiş. hala anlatır babaannem.. ve araştımalarıma göre bende de olma ihtimali varmiş..

uzun bır araştırma dönemıne gırdım. ögrendıklerımı burada sızınle paylaşacagım.

canım benim öncelikle hakkında hayırlısı olsun diyorummm...benim anneannem ve dedem ikiz eşleriymiş anneannemin ikizi yaşamamış fakat dedemin ikizini biliyorum...sonra ben kendim ikiz eşiyim ve annemin teyzesinin hem oğlunun hem kızının ikizleri oldu....ikizlerin torunları ikiz olur derler...ama benimde şu anda 10 buçuk aylık ikizlerim var..klomen tedavisi ile üçüzlerime hamile kaldım.doktor ailesel yatkınlıktan olabileceğini söylediii....inşallah rabbim gönlüne göre versin...yardımcın varsa ikiz bakımı kolay olabilir ama kimsen yoksa bir de çalışıyosan çok zor çokkk

karaböcek bende klomen kullanmayı düşünüyorum.. benım sorunum yok.. sadece ikiz olmasını istıyoruz... hemde çook.. eger üçüz olursa daha da çok mutlu oluruz...

merhaba hanımlar ben de ikizlerimin olmasını çok istiyorum.benimde halam 3 kez ikiz doğurmuş.yalnızca bi ikizi yaşıyo öbür ikizlerinin teki ölmüş.acaba benimde olurmu.3buçuk yaşındaki kızım bi kız bi erkek kardeşim olcak diyo.hatta bundan 2 ay önce falan gidip anneme benim iki kardeşim olcak demiş.oğlumda kızıma hamileliğimden önce gidip millete benim kız kardeşim olcak demişti. çocuk kalbi temizdir bakalım bilecekmi.3.bebeği istiyoruz.martın 15-16 sında falan adet olamam lazım.:16::16:

edanil ciimm neden bu kadar çok istiyosun merak ettim doğrusu..yaşın mı büyük bi defa da olsun diyosunnn...hakkında hayırlısı olsun.ikiz anneliği mükemmel bi duygu yaaa rabbim herkese tattırsın anneliği,ama ikiz anneliği çok daha başka tabiiii.....fakat fazla umutlanma derim ben sonradan hayal kırıklığına uğramak kötü olur...

kızlar bende ikiz bebek istiyorum ama ailelerimizde hiç ikiz sahibi olan yok ne yapabiliriz olmaz mı bizim ikizimiz ?

doktorum la konuştum uzun bır takıp surecemız olacak.. herşey allahın ıznı ile olur.. bız gerekenleri yapıp bekleyecegız.. inşallah olur dıye dua edıyorum..

bızım ailede ikiz var. benım babaannemın olmuş.tabı köy şartlarında yaşamamiş dogunca bırı vefat etmiş, bır ay sonra diğeri vefat etmiş. hala anlatır babaannem.. ve araştımalarıma göre bende de olma ihtimali varmiş..

uzun bır araştırma dönemıne gırdım. ögrendıklerımı burada sızınle paylaşacagım.

canım benim de aynı anlattığın gibi köy şartları yüzünden babaannemin vede amcamın ikizleri olup ölmüş dediğine göre bendede olma ihtimali var mı acaba seneye bebek düşünüyoruz ikiz zor olur ama hep merak etmişimdir deneyimlerini paylaş lütfen

Ben de ikiz cok istiyorum(hatta tickerimi bile ikiz yaptim ) ama kendiliginden olursa, bununla ilgili bir tedavi gormeyi kendim icin dogru bulmuyorum. Ikiz gebelikleri en riskli gebelikler. Allah korusun bundan dolayi bebeklerimde bir komplikasyon olursa omur boyu kendimi affetmem. Senin 3 aylik bir kizin varmis bence ikiz gebelik icin cok erken daha, hatta tekil icin bile cok erken. Ikiz genleri yumurtaliklarla ilgili anneden ve annenin ailesinden gecer. Bir de yoresel olarak da etkilesim olabiliyor, havasindan mi suyundan mi bilmiyorum. Bir ilcede herkesin ikizleri oluyordu. Klomen hormon yuklemesi oldugu icin, hicbir saglik sorunu yokken buna da sicak bakmiyorum.

Allah gonlune gore versin.

Ben de ikiz cok istiyorum(hatta tickerimi bile ikiz yaptim ) ama kendiliginden olursa, bununla ilgili bir tedavi gormeyi kendim icin dogru bulmuyorum. Ikiz gebelikleri en riskli gebelikler. Allah korusun bundan dolayi bebeklerimde bir komplikasyon olursa omur boyu kendimi affetmem. Senin 3 aylik bir kizin varmis bence ikiz gebelik icin cok erken daha, hatta tekil icin bile cok erken. Ikiz genleri yumurtaliklarla ilgili anneden ve annenin ailesinden gecer. Bir de yoresel olarak da etkilesim olabiliyor, havasindan mi suyundan mi bilmiyorum. Bir ilcede herkesin ikizleri oluyordu. Klomen hormon yuklemesi oldugu icin, hicbir saglik sorunu yokken buna da sicak bakmiyorum.

Bir de cogul gebelikler doktorlar tarafindan neredeyse istenmeyen sinifindalar, komplikasyon riskleri acisindan. Senin doktorun nasil bununla ilgili bir tedavi uygulayacak ki.

edanil ciimm neden bu kadar çok istiyosun merak ettim doğrusu..yaşın mı büyük bi defa da olsun diyosunnn...hakkında hayırlısı olsun.ikiz anneliği mükemmel bi duygu yaaa rabbim herkese tattırsın anneliği,ama ikiz anneliği çok daha başka tabiiii.....fakat fazla umutlanma derim ben sonradan hayal kırıklığına uğramak kötü olur...

canın evet bır kızım var şu an. hemen degıl ama ileriki en yakın zamanda istiyorum ikinciyi. yaşım 25 çok yaşlı degilim ama ileriye dönuk planlarım var. iş,karıyer gıbı..
ben sevdım hamılelıgı galıba :))

canım benim de aynı anlattığın gibi köy şartları yüzünden babaannemin vede amcamın ikizleri olup ölmüş dediğine göre bendede olma ihtimali var mı acaba seneye bebek düşünüyoruz ikiz zor olur ama hep merak etmişimdir deneyimlerini paylaş lütfen

Bir de cogul gebelikler doktorlar tarafindan neredeyse istenmeyen sinifindalar, komplikasyon riskleri acisindan. Senin doktorun nasil bununla ilgili bir tedavi uygulayacak ki.

klomen de yumoşları kamçılıyorsun sadece iki ve ya 3 yumoş olması için.. evet hormon yuklemesı ama bu sureklı olmayacak bır şey.. bunu sadece 2 ay deneyecegız.. sonrası taktırı ilahı.. ben sebeplere yapışayım da belkı olur.

çogul gebelıkte olan rıskler tek gebelıkte de oluyor... bazı doktorlar tarafindan neredeyse istenmeyen sinifinda olmaları bence sadece dr görüşü..

benım babaannem ve bır çok kadın bile normal dogumla dogurduguna göre köy sartlarında yapabildiyse ben bu kadar teknolejı ve rahatlıgın içinde zorlancagımı fazla sanmıyorum..

bır şeyı yapmak istedıysem şartlar ne olursa olsun vazgeçmeme gıbı bır huyum var.. :)))

ve bızım köyde tanıgım bır kadının ilk hamilelıgınde üçüz, ikinci hamılelıgınden de ikiz çocukları oldu.. dört sene içinde oldu.. dile kolay.. ve bu kadın bunları normal dogumla dogurdu.. o fakırlıkte ne ikili, de üçlü test hiç biri yapılmadı.. ama sapasaglam çocukları şu an.. kadında maşallah iyi..

hayranım o kadına... o zor sartlarda yapabildi ya.. nerde yıyıp içmesine dıkkat edecek.. bulgur pılavı , tarhana çorbası yıyerek geçtı hamılelıgı...

ben dr her dedıgıne fazla inanamam..
mesela yıllarca yumurta kollestrol yapar dediler... ama daha sonra yapmadıgı ortaya çıktı...

otlara çöpler saglıga fayda vermez dedileri şimdi kendıleri tavsıye edıyorlar... ve daha bır çok şey...
galete yı saglıklı bır yıyeyecek olarak diyetlere koydular, sonra çok kalorılı oldugunu söylediler..

hem bebek maması zararlı dıyorlar, hem yenı dogan bebeklere hastanede hemen mama varmeye kalkıyorlar... daha neler neler...

ben ortada kendı dogrumu buluyorum

ikiz bakımı çokk ama çok zorrr
paranız ve size yardım edecek biirleir varsaaa poh ne ala ama benim gibi yalnızanız hiçç heveslenmeyin derim ben size ikizleirmi itina ,le veriirm hahahah
vallaha 15 yıl çocuk hasreti çekmiş 7 kez tüp bebek denemesi yapmış bi arkadaşımız var topiğimizde ikizleir oldu 1 yaşındaa parasıda yardımcısıda varrr şimdi allah vermiyomuş ama bi bildiği varmış eski günleir özlüyorum diyo gerisini siz düşüünn

aka tabi allaah gönlünüze göe versin herkes yaşadığını bilir

kızlar ikiz hamilliği ve büyütmesi çok zor ama.insan yinede istiyor.benim halam 3 kez ikiz doğurdu.sadece bir ikizi yaşadı.diğerlerinin eşleri öldü.peş peşe 10 doğum yaptı.köy şartlarında bile onca işin gücün içinde büyüttü çocuklarını.büyük şahirde herşey daha kolay.bulaşık makinesi,çamaşır makinesi.herşey elinizin altında.hastane yakın,okul yakın.:89:işin tek yanı var oda maddiyat bence.bende ikizlerim olması için çok dua ediyorum.:25:allah herkesin gönlüne göre versin.

merhaba arkadaşlar;

8haftalık hamileyim. 4 haftalıkken öğrendim ve değerim 5789.0 dı. ikincisinıde 6.haftada verdım ama 1martta alcam sonucu ve kalp atışlarını dinlicem. ikiz olmasını çok istiyoruz. değerimde yüksek bana fikri verebilirmisiniz?

merhaba arkadaşlar;

8haftalık hamileyim. 4 haftalıkken öğrendim ve değerim 5789.0 dı. ikincisinıde 6.haftada verdım ama 1martta alcam sonucu ve kalp atışlarını dinlicem. ikiz olmasını çok istiyoruz. değerimde yüksek bana fikri verebilirmisiniz?

canım degerler konusunda fazla bilgim yok.. uzgunum

hayırlısı ile olur inşallah isteyen herkesın..

evet çok zor biliyorum bakmak.. ama olsun.. ben katlanırım zorluguna.. gelsin ikiz ikiz meleklerimm

Dışı seni içi bizi yakar diyerek başlıyım sözlerime,ikiz veya üçüz sahibi olmak büyük bir lütuf,büyük şans,herkese nasip olmaz amaaa taşıması,doğumu,bakıp büyütmesi o kadar zor ki tek bebek hamileliğinin ve bakımının yanından geçmez...bakıcım ve annem sürekli yanımda olmasına rağmen yinede çok zorlanıyorum...hoş sana ne kadar anlatsakta insan başına gelmeden nasıl birşey olduğunu anlayamıyor.....yinede allah gönlünüze göre versin......sevgiler.......

Dışı seni içi bizi yakar diyerek başlıyım sözlerime,ikiz veya üçüz sahibi olmak büyük bir lütuf,büyük şans,herkese nasip olmaz amaaa taşıması,doğumu,bakıp büyütmesi o kadar zor ki tek bebek hamileliğinin ve bakımının yanından geçmez...bakıcım ve annem sürekli yanımda olmasına rağmen yinede çok zorlanıyorum...hoş sana ne kadar anlatsakta insan başına gelmeden nasıl birşey olduğunu anlayamıyor.....yinede allah gönlünüze göre versin......sevgiler.......

doğru söylüyorsun tabiiikide ama bu benim küçüklüğümden beri hayalim.... ve çok ümitliyim inşalllah ama inşallah ikizdir.....

Back
X